Sweety, koagulogrm sam radila prije laparo i bio je ok. Visokotlakaš je bila baka, imala je dva moždana , od zadnjeg je umrla. Mama i tata nemaju tavih zdravstvenih problema. Tata doduše ima suženje arterija. Ni sama ne znam da li pretjerujem.
Sweety, koagulogrm sam radila prije laparo i bio je ok. Visokotlakaš je bila baka, imala je dva moždana , od zadnjeg je umrla. Mama i tata nemaju tavih zdravstvenih problema. Tata doduše ima suženje arterija. Ni sama ne znam da li pretjerujem.
ja nakon ovog očito neuspjelog trećeg ivf-a planiram također čekirati sve te imunološke ali ne znam točno šta sve trebam od tih pretraga napraviti, da znam reći doktorici za šta da mi da uputnice, jer je dosta susretljiva pa vjerujem da će mi to dati bez problema,može mala pomoć ?![]()
Vrijedi probat, kažeš sve ovo što si navela, ako ti ginić/MPO na kraju ne da, možeš još otić kod liječnika opće prakse i tražit uputnicu za hematologa (to inače vode hematolozi), pa od hematologa tražit pretrage.
Ali mislim da uz sve ovo ginić/MPO ti treba izać u susret, samo budi istrajna u tome što želiš.