Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2957

Tema: IMUNOLOŠKE PRETRAGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sweety, koagulogrm sam radila prije laparo i bio je ok. Visokotlakaš je bila baka, imala je dva moždana , od zadnjeg je umrla. Mama i tata nemaju tavih zdravstvenih problema. Tata doduše ima suženje arterija. Ni sama ne znam da li pretjerujem.

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja nakon ovog očito neuspjelog trećeg ivf-a planiram također čekirati sve te imunološke ali ne znam točno šta sve trebam od tih pretraga napraviti, da znam reći doktorici za šta da mi da uputnice, jer je dosta susretljiva pa vjerujem da će mi to dati bez problema,može mala pomoć ?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    ja nakon ovog očito neuspjelog trećeg ivf-a planiram također čekirati sve te imunološke ali ne znam točno šta sve trebam od tih pretraga napraviti, da znam reći doktorici za šta da mi da uputnice, jer je dosta susretljiva pa vjerujem da će mi to dati bez problema,može mala pomoć ?

Ja sam radila imunološke pretrage nakon 6 ivf-a i dvije biokemijske trudnoće. Da se ne kopiram, imaš na prijašnjim postovima što sam sve trebala obaviti.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Sweety, koagulogrm sam radila prije laparo i bio je ok. Visokotlakaš je bila baka, imala je dva moždana , od zadnjeg je umrla. Mama i tata nemaju tavih zdravstvenih problema. Tata doduše ima suženje arterija. Ni sama ne znam da li pretjerujem.
    Vrijedi probat, kažeš sve ovo što si navela, ako ti ginić/MPO na kraju ne da, možeš još otić kod liječnika opće prakse i tražit uputnicu za hematologa (to inače vode hematolozi), pa od hematologa tražit pretrage.
    Ali mislim da uz sve ovo ginić/MPO ti treba izać u susret, samo budi istrajna u tome što želiš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •