-
kalimero, torta je stvarno kao da ju je radio vrhunski profić!
Ja mislim da ću svoju tortu zalijati čoko glazurom prije ticina (čokolada + hole - to nije mliječno) jer bude jako kremasta i ne pašu mi još neke druge kreme na to, iako znam da je to dobar trik.
Inače ta torta bude super ravna i okolo (jer ide kalup okolo dok se krema skroz ne stvrdne) i gore (jer poravnam lopaticom za ravnanje), a s obzirom da smo se moj sin i ja dogovorili da će ovaj put biti spužva bob s prijateljima u nekoj avanturi (u lovu na blago, poklone ili što već), paše mi čak da je neravno dno mora, pa ću staviti malo smjese ispod pokrova.
Danas sam se opskrbila bojicama, kokosom u boji itd., čovjek iz Slatke bajke me ugodno iznenadio, bio je u prolazu, pa me nazvao da li da mi radije donese, da ne šalje poštom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma