Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1186

Tema: Transfer embrija od odmrznute jajne stanice

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

.Pozdrav svima!Nova sam na forumu iako vas već jako dugo čitam .Evo i ovdje objavljujem da i moj 2. krio nije uspio,naravno st.nisu preživile.Što reći!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    .Pozdrav svima!Nova sam na forumu iako vas već jako dugo čitam .Evo i ovdje objavljujem da i moj 2. krio nije uspio,naravno st.nisu preživile.Što reći!
    nina977 hvala ti sto si se javila i dobrodosla. Htjela bih ti napisati neku utjesnu rijec, ali kada je zamrzavanje jajnih stanica u pitanju, onda je to stvarno tesko...

Napisi nam zato nesto vise o sebi, koje si godiste, koliko dugo vec pokusavate, kakva vam je dijagnoza, koji vam je ovo postupak, koliko jajnih stanica si dobila zadnji put i da li ti je jos sta ostalo zamrznuto... Mozda te na temelju toga budemo mogli malo utjesiti...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    nina977 hvala ti sto si se javila i dobrodosla. Htjela bih ti napisati neku utjesnu rijec, ali kada je zamrzavanje jajnih stanica u pitanju, onda je to stvarno tesko...

Napisi nam zato nesto vise o sebi, koje si godiste, koliko dugo vec pokusavate, kakva vam je dijagnoza, koji vam je ovo postupak, koliko jajnih stanica si dobila zadnji put i da li ti je jos sta ostalo zamrznuto... Mozda te na temelju toga budemo mogli malo utjesiti...
    Aurora,ja sam 77g a MM78g,dg ja hašimoto i još neke autoimune priče,on oligoasteno.Prošli smo 3aih,2 stim.iscija(4js,14js)i sada 2x krio bez transfera.U postupcima smo 2 godine.Sad se moram sabrat i odlučit kako dalje.Do sad smo bili na SV.Duhu,na listi sam u MB za 12 mj2011,a možda sad između odemo u Cito.NE znam,lagano sam izbezumljena od svega.I da,prvi put transfer 3 morule 4.dan a drugi 3 blastice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •