Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To da ljudi nemaju takta nažalost znam.. To da ispituju samo zato da bi imali materijala za trač, vjerujem. A najžalosnije od svega, to da se neki naslađuju, mislim da je isto točno.. Nitko nije rekao ništa direktno meni, ali sam više puta čula da komentiraju druge, tipa aha, tako im treba jer sve čiste i glancaju pa evo im sad.. Jer previše paze.. Jer ne žive 'normalno'..
    Jedni naši frendovi opsesivno vode računa o higijeni svoje bebe, i znam da su svi u okolini maltene presretni kad malecka pokupi neku virozu..
    Mene to jako smeta, kad mi netko u rukavicama kaže da se idući put trebamo više opustiti a znam što stvarno misli ili čak komentira okolo, da ljudi mogu misliti da smo to sami uzrokovali prevelikom željom, žrtvom i ljubavlju..

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj velika.jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Jedni naši frendovi opsesivno vode računa o higijeni svoje bebe, i znam da su svi u okolini maltene presretni kad malecka pokupi neku virozu..
    Mene to jako smeta, kad mi netko u rukavicama kaže da se idući put trebamo više opustiti a znam što stvarno misli ili čak komentira okolo, da ljudi mogu misliti da smo to sami uzrokovali prevelikom željom, žrtvom i ljubavlju..
    Tužno al istinito. Mrzim likovanje, mrzim tu ljudsku potrebu da iako znaju da ne bi smjeli, ne mogu si pomoći, likuju.

Kako sam ja bila teško bolesna na srce do svoje 20-e kad sam se operirala, i kasnije sam nastavila piti neke tabletice za artimije i tu i tamo sam morala popiti normabel kad bi mi se uzlupalo; zli jezici koji su znali da sam bila bolesna su raširili priču po "gradu" da nije ni čudo da ne mogu rodit kad sam tabletomanka

Višnjice mi smo OK, odmaram se, iskreno mrtva sam umorna, dojenje, trudnoća, manjak kofeina zbog izbacivanja kafe, proljeće, posao, kuća, briga o Špiru, sve mi se skupilo, ne znam gdje udaram. Nikako da skupim energije.
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 13.03.2011. at 17:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •