Stranica 14 od 95 PrviPrvi ... 412131415162464 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

CRomy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tibi, od ovakvih lijepih vijesti mi srce zaigra....... poslije kiše ipak i sunce zasaji..... tako će biti i sa svim mamama anđela ovdje.... ja u to duboko vjerujem....

Zrinkič, što se brisa maternice tiče, ne znam, nisu mi ništa rekli, ukratko su rekli, napravit ćemo obradu... e sad ću vidjeti hoće li biti šta više od osnovnog.... ali pitat ću ja da li oni stvarno misle da je samo to dovoljno???
    Ja sa mlijekom nisam imala problema, popila sam samo jednu turu bromergona i sve je bilo o.k., ali kod mene je bio problem menstruacija, prva poslije je prošla solidno, ali zato je druga trajala doslovno mjesec dana i bila jako obilna, a ja već van svih snaga.... primarni gin mi je dao duphaston kroz 2 tj, ali ni to nije pomoglo, jednostavno je teklo u potocima, dok nije samo stalo....
    Kao što sam napisala, idem idući tjedan, pa ću vidjeti šta će biti... i nadam se da ću ti onda biti od veće pomoći.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj tibić srce mi je veliko ko` kuća, mogu zamisliti koliko je tvoje
    zrinkič ja sam isto od te injekcije povraćala, uf , ne želim se više sjetiti, sad će skoro 2 godine, a sjećanja su kao od jučer .. samo polako, jer nema drugog načina
    roza kako si ti ?

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

baš je lijepo tu pročitati super vijesti.. nisam pratila priču ali sam sad pohvatala konce, tibi, tebi i buhtlicama sve najbolje! uljepšali ste nam dan!

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    velika.jabuka možda ne bi bilo loše naći si neki hobi! našto što će ti zaokupiti misli i vrijeme! ne želim sad zvučati ko neka baba, ali jesi sigurna da je tetovaža dobar izbor sada? slobodno me otkantaj ako sam u krivu!
    inače meni su doktori nakon carskog savjetovali 6 mjeseci pauze, tako da mislim da bi ti mogla i prije u akciju!
    a sada kad krene ljepše vrijeme brže će vrijeme prolaziti
    bzara, ti si super! don't worry, vrlo je diskretna i to je odluka od davno prije.. sad ću samo dodati jednog malog leptirića, koji nam je nažalost prerano odletio.. joj, ja bih najrađe odmah u akciju, izgaram od želje za bebom, al s obzirom da je bila upala moram pričekat da se uvjerimo da je sve čisto.. u pon idem prvi put kod Đelmiša, polažem jako puno nade u taj susret..

cure, svima vam šaljem
    Posljednje uređivanje od velika.jabuka : 11.03.2011. at 13:31

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    roza kako si ti ?
    Ma dobro sam, samo radim ko konj, sjedim po cijeli dan za kompom pa me to ubija, inaće OK. Idem skoro u ZG da vidim kakva mi je osuda Molim Boga da nema potrebe ležat, ber ne u onoj količini ko sa Špirom.

Jesi ti bila na sistematskom? Kad se kreče?

CRomy

maj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    Cromy....a bris maternice? ja idem danas svom primarnom ginekologu....dosta me boli trbuh prilikom mokrenja i pražnjenja crijeva. neznam dal to ima veze s injekcijom koju sam dobila koja je potakla trudove (jer sam pod njom povračala i imala dvaput stolicu iako sam se od klistira čistila sat vremena) dal mi je to sve iziritiralo? opet mi je navrlo mlijeko!!!! prošli tjedan sam završila s bromergonima koje sam pila 14 dana, jer su mi sise 5 dan nakon poroda buknule....i sad opet. di je tome kraj? to mi toliko teško pada...imam osjećaj da bi prije došla k sebi...al me i ovaj fizički dio sprečava u tome.
    tibi...lijepo mi je čitat takove poruke....jest da se plačem...ali od sreće! veselim se svakom uspjehu i doživljavam ga kao svoj...i u svemu pozitivnom....vidim nadu!! odmaraj...misli pozitivno...u stvari nemoj niti razmišljati o ničemu!!!!! pomazi bušu...ali nemoj puno. ja sad kad sam ležala u bolnici 22 dana...par doktora i sestara mi je reklo nek ne diram puno po trbuhu da si ne izazovem jače kontrakcije!!! nisam ih baš slušala jer sam imala osjećaj da neće bit dobro ( u biti, kad su mi rekli da mi je vodenjak prolobiro veličine šljive pa jajeta...nije bilo više nade)...pa sam si mazila svoju curu!!!! ti pričekaj pa češ mazit svoje štruce!!
    cure hvala Vam na podršci...lakše je barem malim dijelom, jer kad se i napiše...izašlo je bar malo vanka.
    pusa svima!!!
    zrinkic ja sam nazalost isto prije kratkog vremena imala inducirani, u 23. imala sam i iste te bolove, medjutim rekli su mi da je to normalno, materica se namjesta i jos uvijek ima ranu od kiretaze pa se javlja bol. a sto se tice mlijeka tu sam "sretnije" prosla, meni su dali dvije tabletice odmah nakon poroda i to je bilo sve, grudi su se odmah povukle. no ja zivim u njemackoj pa sada bas i ne znam kakva je uobicajena praksa sto se tice bromergona. sljedecu trudnocu smijem pokusati tri mjeseca nakon porodjaja.
    sto se tice pregleda, poslali su me internisti koji je na uzv pregledao sve "kljucne" organe, te uradio sve pretrage krvi. nakon toga su me poslali da uradim pretrage na trombofiliju. sada cekam te rezultate. a onda idu valjda brisevi, no nisam sigurna dalje sto jos moram.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tibisamo ću brzo, jer sam stalno u strci.drago mi je da si doma da se dječica javljaju i još malo pa će nam bit još bebica.
    zrinkičmeni su dali bromergon da pijem 2 tj i pila sam a onda nakon 2 dana nabrekle grudi, curi mlijeko. poludila sam.opet bromergon mjesec dana(a strašno su mi snizavale tlak i spavalo mi se ).
    stavljala sam jai hladne obloge i obloge od listova kupusa. držiš ih u frižideru, oni jako debeli pa drže hladnoću.
    To mlijeko me satralo jer me svaki put muka hvatala kad bi vidjela mlijeko i kako sam mogla dojiti a sada moram ovako...
    Ali proći će...

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

za naše anđele..
    http://www.youtube.com/watch?v=WV41ZcE65i4
    (oliver - ja virujen u anđele acoustic)

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

velika jabukatu pjesmu jednostavno nemam snage slušati.I Oliverov glas tako melankoničan me tjera u plač.

na poslu mi kolegice pomalo dolaze s pordiljnog i stalno pričaju o bebicama (i to kraj mene) , kako ne spavaju, kako ih hrane , itd. A onda pogledaju u mene i očekuju komentar a ja ponekad odgovorim nešto kako mi je bilo s Klarom ali ima zadnja dva dana da ne ulazim na pauzi u zbornicu.Budem po hodniku ili u razredu.
    Ljudi zaborave...a mene svaka njohova priča boli...
    a onda mi kažu:" Lijepo izgledaš, sve mlađa i mlađa.kako se tako dobro držiš?"
    Alo, a što bi trebala? Zapustiti se...Kažem sebi ma neće me ljudi iznervirati ali opet dođem doma i zapravo shvatim da me to pogodilo više nego sam mislila..

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

još nešto...sutra mi mm ne radi i idemo na izlet nas troje do pop. Dok ima sunca.Tako mi fali biti s mojom obitelji jer dok radimo to se svede na večer a onda Klara rano legne, ja zaspem na kauču i ništa...a sutra nas troje ( s anđelom u srcu).
    Jedva čekam!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

http://www.youtube.com/watch?v=Py_yO-zXoEo
    velika jabuka mene ova pjesma podsjeca na moje anđele, i skoro svaki dan je slusam, tako su mi riječi pjesme prikladne...

klarita znam kako je to, ja neznam jesam li sebicna ili ne al mi se tako neda komunicirati sa prijateljicama, i poznanicama koje su trebale roditi kad i ja, ja sam sretna radi njihove srece i zelim im sve najbolje ali mene boli kad gledam male bebe i kad slusam o njima. pokusavam ih izbjegavati! jer je meni tako najlakse!
    danas sam dosla u situaciju kad me jedan momak upitao imam li dijece i tako sam se smotala, prvo sam rekla da nemam, pa imam, pa opet nemam, kaze on znaci nemas ...ja rekla nemam
    bas sam se glupo osjecala

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Tibi osjetno je tema zivnula cim si nam se javila! Mene vesele ovi udarci od jednog, mogu misliti kako je preidivno kad te 2 para nozica podsjeca da su tu

A sad ja imam problem koji je i Klarita imala prije par dana... Potpuni zatvor. Ne pomaze nista, ni donat, ni jogurt sa zitaricama, ni slatka kava...Svo troje sam ujutro iskombinirala, ako nista drugo od same kombinacije je trebalo krenut. Ali nista...vec danima. Sutra cu jos probat suhe sljive i eventualno mekinje. Tako mi se super metabolizam ubrzao u trudnoci, zbog toga sam i dobila svega 2 kg dosad al eto, ocito sam se prerano poveselila...
    Posljednje uređivanje od koksy : 11.03.2011. at 22:19

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

osijek totalno sam se rastopila kada sam vidjela tvoju djevojčicu!Predivna je! Dugo,dugo nisam imala toliki osmjeh zbog zapravo nepoznate djevojčice!Stvarno čestitam od srca još jednom!
    zrinkič jako mi je žao što si sa nama ovdje. Moj ab je bio u 11tj pa nisam prolazila to što i ti.Svejedno,nadam se da ćeš pronaći neke odgovore i mir ti želim što prije.
    tibi krasno je čuti da si ovdje!28tj-pa to je super!Stvarno si hrabra i izdržala si odlično,meni su tegobe tek krenule sa 28tj pa mi se činilo kao vječnost.Ali sad će to,još stvarno malo...znam kako je ležati i smjeti samo na wc...laptop je i meni bio spas,dvd i telefon,te dragi ljudi koji bi mi došli malo prikratiti vrijeme.Imena mi se sviđaju,slažem se da su vrlo prikladna!
    roza kad je kontrola...?Koliko si tjedana i kad je termin...?Sorry ak pitam previše!
    Inače moja ljenguza se sama konačno posjeda i počeo je neko puzanje!!Samo najednom i ničim izazvan-odnosno vjerovatno izazvan time što sam nas naručila neuropedijatru na pregled,a sad kad dođem(25.03) ću se samo osramotiti i ispasti napasna mater. Ali nema veze,sretna sam do nebaaaaa!!!

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj velika.jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    za naše anđele..
    http://www.youtube.com/watch?v=WV41ZcE65i4
    (oliver - ja virujen u anđele acoustic)
    Po mom potpisu se može zaključiti koliko mi znači ova pjesma, svaki put me rasplače, ali opet je nekako volim slušat...ne mogu to ni objasniti

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

koksy ja sam ponekad znala rješit problem sa medom rastopljenim u vručoj vodi, ujutro na tašte. Provaj, ako je meni u onoj totalnoj horizontali pomoglo nadam se da će i tebi
    Sandra sad sam negdje oko 10 tjedana iako po zadnjoj mengi 12 (mislim - iskreno ni ne brojim) - imam pregled za 9 dana - ajme što vrijeme leti! Pusa malo puzaću

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

koksy ako ne ide stavi glicerinski čepić, to smiju koristiti trudnice...
    sandra bravo za ljenguzu koja se konačno pokrenula
    klarita i ostale tužnice, skroz vas razumijem kad kažete kako vam je teško slušati o drugim bebicama. Ja sam mjesecima plakala kad bih vidjela blizance u kolicima... Taj period valjda mora svaka od nas proći
    latika to nam je svima dilema kad treba reći koliko imaš djece ... Ako kažeš nemam, onda kao da ta dječica nisu ni postojala, a ako kažeš imam onda opet treba objašnjavati, uffff. Ja obično kažem da imam dvije bebice koje sam izgubila i dvije koje sada čekamo. Tako mi je lakše, a drugi nek si misle što hoće...
    a ja sam vam danas baš vesela jer sam službeno ušla u 28.tt. To mi je bila prva psihološka granica do koje moramo doći, a sada idemo dan za danom i nadam se da budemo izdržali čim više, daj Bože do 36 tt. Teško je ležati, ali sve za mrvice. Samo neka mi one lijepo rastu, moje ljubavi dvije male.
    ljubim vas sve redom

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

tibi Sigurna sam da ćeš dogurati najmanje do 36-og tjedna

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

mom pitanju vjerojatno tu nije mjesto ali treba mi pomoć...koji dan je prof. Đelmiš u trudničkoj ambulanti? treba li se naručiti? ...zna li netko, da ne dođem tamo uzalud, a Zagreb mi je jako daleko
    Posljednje uređivanje od natty : 12.03.2011. at 12:44

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tibi ja ti od srca zelim da dogurate sto vise, i znam da cete uspjeti, ti si dragom Bogu dala vec dva anđela a ova dva ostaju kod vas cijeli zivot
    Kako je to lijepo, blizanci su meni bas nekako posebni i ja se svaki put kad vidim mame kako voze blizance ili kad slusam o necijim blizancima ukipim, jednostavno puuno mi je teze vidjeti blizance nego jednu bebu jer me jaako podjecaju na mene i moje anđele, i sad nesto razmisljam kod nas je pravo proljece doslo , prelijepo je vrijeme vani, sad bi da je srece bilo sa svojom djecicom setala a ja se upravo spremem otici na groblje da ocistim grobnicu i stavim cvijece i svijece! al doce i za nas tuznice bolji dani sigurna sam samo ih treba strpljivo cekati! a ja ponekad nemam zivaca ja bi odmaaah al to neide tako lako i kad bi mi htjeli vec kad nam Bog odluci dati...

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksyu zadnje vrijeme sam od više ljudi čula da je dobor prije spavanja pojesti dva kivija pa da uj djeluje. Evo meni je za sada ok a sad kad radim uj slij tj počnu problemi.znam kako ti je , uf!imala sam ja i u trudnoći tako problema.i malo se udebljala.

latikaja isto nisam znala jedanput odogovriti na to koliko imam djece i sva sam se smotala a poslije se ljutila na sebe što sa odgovorila a sada sam odlučila da ću odgovoarati : imam djevojčicu od 5.ipo god i djevojčicu koja nas je prerano napustila. Dalje nek se misle!

CRomy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Natty, ja mislim da Đelmiš više ne ide u trudničku, PT1 ima trudničku utorkom i srijedom, utorkom je Starčević, a srijedom Blajić... Probaj nazvati Petrovu, traži PT1 pa zamoli sestru da ti kaže... A ako su ti rekli da dođeš ne moraš se naručivati, dođeš sa uputnicom.

Ah cure, najgore pitanje, koliko djece imaš....... imam, ali nemam...... meni je neki dan poznanica poslala poruku jesam konačno rodila, temin mi je bio 5.3., a ja se skamenila, jer nisam znala što bih joj odgovorila..... ;(

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj, i ja sam dobila poruku od frendice koja treba roditi ovih dana. napisala mi je da odbrojavaju sitno, i pita kako smo mi dvoje..
    nisam ju htjela bzvz plašiti pa sam joj zaželjela sreću i nekako se izmotala.. rekla joj da se čujemo nakon što rodi. al mi je to bilo strašno teško. osjećam se tako kažnjeno i obilježeno..

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mrvica, velika jabukameni je dva tri dana nakon što sam došla doma iz bolnice kolegica s posla koja je rodila 4 mj prije mene poslal poruku: jesam li još u jednom komadu ili mi može čestitati? ajme, bila sam se odmah rasplakala. nisam joj ništa odgovorila nego sma poslala por jednoj kolegici koja je sve znala da joj kaže.poslije je poslala por drugačijeg sadržaja.Mislim da je to grozno nama a i njima.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

CRomy, hvala na odgovoru
    Telefonski mi je rekao da dođem u utorak s uputnicom u trudničku ambulantu...probat ću zvati u ponedjeljak
    Imam neki osjećaj da ću doći u Zg i ništa obaviti, a naročito ako on ne bude u ambulanti, a želim baš kod njega...uhhh

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

klarita2;1839776]mrvica, velika jabukameni je dva tri dana nakon što sam došla doma iz bolnice kolegica s posla koja je rodila 4 mj prije mene poslal poruku: jesam li još u jednom komadu ili mi može čestitati? ajme, bila sam se odmah rasplakala. nisam joj ništa odgovorila nego sma poslala por jednoj kolegici koja je sve znala da joj kaže.poslije je poslala por drugačijeg sadržaja.Mislim da je to grozno nama a i njima.
    Jedna cura koja je bila sa mnom u bolnici kad sam rodila poslala mi je poruku baš onaj dan kad nas je naša M napustila. Pitala me kako je moja bebica, napreduje li i hoćemo li uskoro kući? To me dotuklo do kraja, nisam joj ništa odgovorila, čule smo se nakon nekoliko mjeseci...Najgore mi je to što nakon toliko boli i tuge još moram stalno nekome nešto objašnjavat i izvlačiti se iz neugodnih situacija

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj natty prvotno napisa Vidi poruku
    CRomy, hvala na odgovoru
    Telefonski mi je rekao da dođem u utorak s uputnicom u trudničku ambulantu...probat ću zvati u ponedjeljak
    Imam neki osjećaj da ću doći u Zg i ništa obaviti, a naročito ako on ne bude u ambulanti, a želim baš kod njega...uhhh
    Natty a da provaš ići kod njega u Pronatal - jest da je privatno i da se plača, al ako ti je baš važno da ga vidiš, to je neka nasigurnija opcija.

CRomy, Mrvica, Klarita, Velika jabuka
    kad se sjetim tih pitanja mrak mi padne na oći. Sječam se kad sam rodila I&O i sutra dan krečala za Split, sretnem frendicu pred bolnicom kojoj je termin bio nekih 2 mjeseca prije mene, ona ide na pregled u bolnicu, i pita što se događa, ja govorim da sam rodila i da idem u Split i naravno dobijem klasično: Pa zar nisi ti trebal poslje mene, kako, što...i sad nije cura kriva, al sam se osjećala tako jadno, tako umorno, tako užasno i mrzila sam činjenicu da ni onih 20 metara od izlaza iz bolnice do auta nisam mogla proći na miru bez da ikog sretnem...mislim da čak nisam ništa ni odgovorila, samo se pozdravila i odgegala do auta.
    A od jedne druge sam pak dobila sms citiram: Kako si draga, ćula sam da se opet dogodilo sranje sa trudnoćom, pa kako? I što da odgovorim na ovo
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 13.03.2011. at 08:43

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

A od jedne druge sam pak dobila sms citiram: Kako si draga, ćula sam da se opet dogodilo sranje sa trudnoćom, pa kako? I što da odgovorim na ovo
    [/QUOTE]
    Neki ljudi stvarno nemaju nimalo takta, ja sam ponekad imala osjećaj da ljudi pitaju jer ih zanimaju svi mogući detalji tako da poslije imaju o čemu pričati. Ne mislim da je nekome bilo drago jer se nama to dogodilo, nego jednostavno su tad imali o čemu pričati...kako žalosno!

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

To da ljudi nemaju takta nažalost znam.. To da ispituju samo zato da bi imali materijala za trač, vjerujem. A najžalosnije od svega, to da se neki naslađuju, mislim da je isto točno.. Nitko nije rekao ništa direktno meni, ali sam više puta čula da komentiraju druge, tipa aha, tako im treba jer sve čiste i glancaju pa evo im sad.. Jer previše paze.. Jer ne žive 'normalno'..
    Jedni naši frendovi opsesivno vode računa o higijeni svoje bebe, i znam da su svi u okolini maltene presretni kad malecka pokupi neku virozu..
    Mene to jako smeta, kad mi netko u rukavicama kaže da se idući put trebamo više opustiti a znam što stvarno misli ili čak komentira okolo, da ljudi mogu misliti da smo to sami uzrokovali prevelikom željom, žrtvom i ljubavlju..

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a joj
    ne da nemaju takta već velika većina nema pristojnosti nažalost

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi uživaj doma sa svojim srećicama, vrime je tako brzo prošlo, još malo pa ćeš imati pune ruke !
    Roza ..jel se odmaraš?pusa velika Špiri
    mrvica, velika jabuka, latika, cromy, klarita i sve drage moje šaljem vam velike

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

rozagrozama ta stvarno nema soli u glavi!koja poruka? sram je bilo!
    sve vas pozdravljam cure i držite mi se!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj velika.jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Jedni naši frendovi opsesivno vode računa o higijeni svoje bebe, i znam da su svi u okolini maltene presretni kad malecka pokupi neku virozu..
    Mene to jako smeta, kad mi netko u rukavicama kaže da se idući put trebamo više opustiti a znam što stvarno misli ili čak komentira okolo, da ljudi mogu misliti da smo to sami uzrokovali prevelikom željom, žrtvom i ljubavlju..
    Tužno al istinito. Mrzim likovanje, mrzim tu ljudsku potrebu da iako znaju da ne bi smjeli, ne mogu si pomoći, likuju.

Kako sam ja bila teško bolesna na srce do svoje 20-e kad sam se operirala, i kasnije sam nastavila piti neke tabletice za artimije i tu i tamo sam morala popiti normabel kad bi mi se uzlupalo; zli jezici koji su znali da sam bila bolesna su raširili priču po "gradu" da nije ni čudo da ne mogu rodit kad sam tabletomanka

Višnjice mi smo OK, odmaram se, iskreno mrtva sam umorna, dojenje, trudnoća, manjak kofeina zbog izbacivanja kafe, proljeće, posao, kuća, briga o Špiru, sve mi se skupilo, ne znam gdje udaram. Nikako da skupim energije.
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 13.03.2011. at 17:51

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi ne mogu vjerovati da si već 28 tt, kako tuđa trudnoća uvijek brzo prolazi! Izgurat ćeš ti to isto kao što sam i ja. I meni je prvo bilo samo do 28 tt da izdržim pa 30, 32, pa 35, a onda sam se opustila i prestala brojati i došla do 40 tt!
    Imena su super i jedva čekam da vidimo te dvije buhtlice!

Roza imam osjećaj da će i tvoja trudnoća proletiti!

Hvala svima na komplimentima za Kim, ja nisam objektivna kad je ona u pitanju! Nama je preslatka i obožavamo ju!

I mi smo prošli mjesec dana, bili smo u savjetovalištu i narasli smo 2 cm i dobili 950 g za tri tj.

Svim trudnicama pusica i nedajte se.
    Novim curama držite se i ne dajte se, ne odustajte, nauči čovjek živjeti sa tom tugom, samo si morate postaviti novi cilj u životu!
    Moj clj je bio dobiti djete i ispunili smo ga i presretni smo zbog toga iako smo jednako tužni zbog gubitka naše Ele, Tie i Emi, ali ipak se malo lakše to sve podnosi!

Ljubim vas sve, a sad odoh malo odmoriti dok Kim nana!

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Rozice, baš ti se divim. Stvarno si zmaj od žene! Joj, sjećam se umora iz te faze. To je prestrašno, ne možeš prstom maknut.. A kad sam se u drugoj trudnoći samo na
    minuticu probala legnut il bit statična, mali je odmah dokurio i skočio na mene 'điha điha' i tako to. Morala sam cijeli dan bit na nogama i bježat po stanu. Užas. Preslatke su to bile 'muke'.

hello kitty avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Prošlo je već gotovo 6 mjeseci kako su me napustili moji dječačiči a ja se osjećam gore nego ikad.Još uvijek me rasturaju bolovi u zdjelici,kao da sam jučer rodila. U početku sam to pripisivala još poslije porođajnim bolovima i kiretažama ali sad je već zbilja previše. Obišla sam ginekologa, fizijatra i kirurga,radiologa sve privatno jer u bolnici možeš otegnut čekajući, međutim nisu našli razlog bolova. Jedino još idem obavit MR zdjelice... jer više ne mogu živjet od bolova. Radiolog mi je čak nabacio da bi se moglo raditi i o ednometriozi. Sekiram se čekajući kariogram, sad još i ovo..a psihički ne znam kako vi ... meni svi samo govore život ide dalje... a ja jednostavno ne znam kako kad vidim sve one mame s kolicima i zamišljam se na njihovom mjestu. Čak ni muž ne shvaća moju bol, mama govori prošlo je puno vremena već si trebala zaboraviti...ali kako. Najviše me boli što nemaju razumijevanja ljudi koji se isto tako nekad imali problema s neolodnošću, a vidim i osjećam koliko su bili zavidni i drago im je što mi se to dogodilo. U kakvom mi to svijetu živimo...

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hello kitty ..
    6 mjeseci nije nikako puno vremena draga, sve je to još friško i mogu samo zamisliti kakve još bolove moraš trpiti..naravno da život ide dalje ali tako nešto se ne može zaboraviti, nikad! Sad misli samo na sebe i kako da kreneš dalje, znam da je teško..a na nerazumijevanje sve mi još uvik nailazimo, evo i kod mene je prošlo dosta vremena pa još i dalje čujem svakakve izjave, ali nisu vridne spomena..svaka od nas će ti sigurno dati savjete kako krenuti dalje, ali s vrmenom ćeš ti naći način kako se nositi i živiti s takvim gubitkom, jedino što ti mogu sad reći je da ne gubiš nadu, da će kad tad doći bolji dani i onda će bol biti podnošljivija, šaljem ti jedan veeeliki zagrljaj
    Roza draga baš mi je ža što ti je teško, nemoj se forsirati previše, i bez živciranja!nadam se da se vidimo brzo

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ufff sta mene te price koje kruze znaju izbacit iz takta. i kad jos nadodaju svoje neke gluposti u taj sav moj jad i tugu. jednostavno nekad ne mogu virovat kako se ljudi mogu "hranit" tudom nesrecom i problemima.
    roza draga, mogu samo zamislit kako si umorna.kad se coviku sve skupi odjedom, a nekad se cini (bar meni) ako ceka puno posla i dok spavam da tako gubim vrime, a mogla bi obavit toliko toga. pusa Špiru i maloj bebici koja raste ispod najhrabrijeg srceka!
    hello kitty 6 mj je ipak premalo vremena, ma uvik ce ti se cini koliko god vrimena proslo da je malo i naravno da nikad neces zaboravit samo ces se s vrimenom naucit zivit sa svojom boli..... nadam se da ce ti pregled proci ok, i da ces uspit doznat zasto ti bolovi
    visnjice kako si nam ti?
    tibi draga, imena su odlicna! eto vec 28 tt.... jos malo doci ces ti nama bez problema i do 36-tog...

kod nas danas kisa i ruzno vrime, ali smo se bas jucer skoro cili dan nasetali. moj djecak raste ka gljiva... kasice obozava papit, al jedino mu jabuka nije bas naj naj.vec nekoliko zadnjih dana se poceo podizati , hoce da sjedi...

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

hello kitty sve smo mi nažalost prošle to nerazumijevanje, meni je od zadnje trudnoće prošlo godina i pol i ponekad mi se čini da mi je sad još teže nego na početku. Naravno da je 6mj premalo vremena, a zaboraviti to nećeš nikada i ne bi ni bilo normalno da zaboravimo, pa to su naša dječica. Nadam se da ćeš s vremenom naučiti lakše živjeti s tom boli koju sve majke anđela nose u srcu. Javi nam kako je prošao pregled, držim fige da sve bude u redu.
    Roza draga nastoj se što više odmarati...
    bambus bravo za tvog dječačića

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hello Kitty prošlo je malo vremena od tvog gubitka, najčešće te nakon 6 mjeseci sve satere i sastavi ti se u glavi. Cijeli život nije dovoljno vremena za zaboraviti a kamoli za preboliti! Žao mi je za te bolove, moguće da su i psihosomatski malo, jer ako je oko tebe takva atmosfera gdje ti samo 6 mjeseci nakon gubitka od najbližih nemaš razumjevanja, možda sva ona bol koja bi trebala izaći na jedan način, pronalazi neki drugi put. Moraš si dati pravo da patiš, a tm te mora razumjeti. Piši sa nama

Cure pusa svima, moram ić radit, ovaj moj muž ko gonić robova, već me 20 minuta MUČI da idem na posao - danas mi uistinu jest deadline, a glava me već boli - neću uspjeti!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    neću uspjeti!
    sic sic te mracne misli mislit cu na tebe

CRomy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Tim pričama nikada neće biti kraja, sve nekako i mogu tolerirati,ljudi će uvijek pričati i to se ne može promijeniti, ali kad imaš oko sebe nekoga, kao ja, kome su takve priče glavna tema za svaki trač i jedva čeka neku novu informaciju da može širiti dalje, e to kida živce do maximuma.... sve što mogu sakrit, sakrijem i okrećem teme i šutim i ludim....
    A kad sam završila u bolnici, dok sam se još nadala spasu mojih anđela, moja rođena baba me nazvala i počela je priču ovako, sama si kriva za to što ti se dogodilo..... i onda, znaš onu kćer od moje susjede i ona je bolnici...... tra la la, kao da me nije dovoljno pljusnula, već me počela i opterečivati s nekom ženskom, koja treba roditi za 3 tj, živo i zdravo dijete!!!!
    I sad čovjek treba biti normalan nakon svega????
    Trudim se da mi na jedno uho uđe, a na drugo izađe...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je samo jedna kolegica na poslu, u zaru neke prepirke, rekla da sam sama kriva sto sam izgubila bebu...Ne sjecam se detalja, znam samo da su me druge kolegice drzale jer sam bila u stanju ovu golim rukama udavit. Doslovno mi se zamracilo pred ocima i tvrdim da sam u tom trenu bila u stanju ubit. To mi se dogodilo tad i nikad vise, srecom.

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Samo da vam se kratko javim, vratila se s pregleda, cervix se i dalje skraćuje, kontrakcije luduju, sutra moram za bolnicu, postoji mogućnost da me zadrže na na tokolizi, uf.....mislite na mene i na mojeg bebača...

Tibi tako mi je drago sa ste doma

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ares ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~1 da bude sve ok i da bar jos nekih 7-8 tjedana ostanete 2u1!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Ares prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da vam se kratko javim, vratila se s pregleda, cervix se i dalje skraćuje, kontrakcije luduju, sutra moram za bolnicu, postoji mogućnost da me zadrže na na tokolizi, uf.....mislite na mene i na mojeg bebača...

Tibi tako mi je drago sa ste doma
    Ares samo hrabro i bit će sve ok . Ja sam ti bila 4 tj na tokolizi i vjerojatno će me opet u nekom trenutku prištekati kad se vratim u bolnicu, ali sve za naše ljubavi, zar ne?
    U koju bolnicu ideš?
    Držim fige da čim duže ostanete 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ares samo mirno, dogurala si do ovdje to je najvažnije, tokoliza će to držat do termina

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj CRomy prvotno napisa Vidi poruku
    ...A kad sam završila u bolnici, dok sam se još nadala spasu mojih anđela, moja rođena baba me nazvala i počela je priču ovako, sama si kriva za to što ti se dogodilo..... i onda, znaš onu kćer od moje susjede i ona je bolnici...... Trudim se da mi na jedno uho uđe, a na drugo izađe...
    meni je moja baba (oni koji je poznaju slažu se sa ovim nazivom) rekla isto da sam sama kriva jer mi mladi STALNO NOSIMO USKE TRAPERICE!!!!!!! btw, time joj je uši napunila jedna susjeda koju ja ne mogu smisliti...žena inače jaaaaakoooo voli davati savjete o braku i djeci a nema djece i nikad se nije udala...zbljuv!!!

Ares hug hug

Tibi drago mi ja da si doma!!!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

aressamo polako i nemoj strahovati~~~~~~~~~~~~~~
    Tibievo malo i za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

helo kittyevo kod mene će za oko 2.mj biti godina dana i još imam osijećaj da je sve friško .Vjeruj mi za 6.mj sam bila koma.
    A ti ljudi , ja sam takve ljude davno izbrisala iz svog života.
    bambusza dječaka!

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ares, sretno!

ok, znači skoro sve smo doživjele da nam netko kaže da smo same krive. krasno.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ufff, uvik smo mi krive kad se dogodi sta nam se vec dogodilo, kao da smo mi to zeljele...i ja sam uvik bila kriva, sva tri puta... prvi put su mi govorili da sam izgubila bebu jer sam cilu noc na svom piru plesala...pa drugi put jer sam se kupala na moru ( a nisam jos ni znala da sam trunda) i jer sam se "golicala"...a treci put su bile izjave tipaupucene direkton mm da sta je navalio toliko da rodim, kad je ocito da rodit ne mogu..ono direktno u lice...

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    Ares samo hrabro i bit će sve ok . Ja sam ti bila 4 tj na tokolizi i vjerojatno će me opet u nekom trenutku prištekati kad se vratim u bolnicu, ali sve za naše ljubavi, zar ne?
    U koju bolnicu ideš?
    Držim fige da čim duže ostanete 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    U KBC Rijeka, to mi je najbliža.... s jedne strane bi voljela ostati, jer mi se čini da sam sigurnija tamo, a s druge strane nadam se da možda neće biti potrebe da ostanem, a da moja dr. samo paničari....uglavnom što bude samo da sve prođe ok!

Cure drage, hvala vam na podršci!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •