Pokazuje rezultate 1 do 50 od 473

Tema: Prve cipele- 2. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Onavi prvotno napisa Vidi poruku
    Kad se dite krene oslanjat na nogice dal mu tribaju cipele sa tvrdim dnom il one mekane...ak sa tvrdim čemu onda one mekane veličine 19.
    mi imamo takve fine cijele kožne njemačke marke elefant ( to je nešto ka kod nas ciciban ) a jedna cura mi savjetovala kako mu te nesmim oblačiti već tvrde_pa šta sad?!
    neki zagovaraju tvrde, neki mekane cipele (i ortopedi imaju različita mišljenja)
    odluka je na tebi za što ćeš se odlučiti
    u svakom slučaju najbolje je da je dijete što više boso, u čarapicama, i dok ne počne stabilno hodati po vani, ni ne trebaju mu cipele
    doma može biti u čarapicama ili u čarapicama s kožnim đonom ili u mekanim kožnim šlapicama (ovako nešto http://www.robeez.com/Robeez-Soft-So...t=2&Lang=EN-US, ima i kod nas za kupiti takvih šlapica u web shopovima)

mi smo se odlučili za mekane cipelice bez uloška kad je počela dobro hodati, kao što su npr. elefanten (kvalitetna i dobra marka mekanih i laganih cipelica) jer mi se to čini logičnim izborom pošto svi savjetuju da dijete bude što više boso
    inače i dijete mi obožava te meke lagane cipelice koje imamo
    Posljednje uređivanje od tina55 : 14.03.2011. at 12:39

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    neki zagovaraju tvrde, neki mekane cipele (i ortopedi imaju različita mišljenja)
    odluka je na tebi za što ćeš se odlučiti
    u svakom slučaju najbolje je da je dijete što više boso, u čarapicama, i dok ne počne stabilno hodati po vani, ni ne trebaju mu cipele
    doma može biti u čarapicama ili u čarapicama s kožnim đonom ili u mekanim kožnim šlapicama (ovako nešto http://www.robeez.com/Robeez-Soft-So...t=2&Lang=EN-US, ima i kod nas za kupiti takvih šlapica u web shopovima)

mi smo se odlučili za mekane cipelice bez uloška kad je počela dobro hodati, kao što su npr. elefanten (kvalitetna i dobra marka mekanih i laganih cipelica) jer mi se to čini logičnim izborom pošto svi savjetuju da dijete bude što više boso
    inače i dijete mi obožava te meke lagane cipelice koje imamo
    Potpisujem.
    Moje dijete je nosilo mekane i kad je prohodala (prohodala je s 13 mj., u kolovozu). Do tada je vani bila u papučicama/čarapicama s kožnim (samo mekana koža) potplatama, a kasnije u PediPed sandalicama, sve do rujna kada smo joj kupili Elefanten cipelice.
    Kod kuće je i sada u čarapicama s malo debljim potplatom, ne gumenim, kao deblje čarape.
    Papučice koje je linkala tina imaš i u trgovinama obućom, primjerice Deichmanu. Ondje imaš i cipelice za klince koji još prohodavaju, potplat je tek djelomično gumen i skroz je savitljiv. http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...roduct=1037332

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Papučice koje je linkala tina imaš i u trgovinama obućom, primjerice Deichmanu. Ondje imaš i cipelice za klince koji još prohodavaju, potplat je tek djelomično gumen i skroz je savitljiv. http://www.deichmann.hr/site/hr/cata...roduct=1037332
    te na koje si stavila link mi se čine jako dobre, iako mislim da su te jako dobre i za po vani, možda ne baš za zimu

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    te na koje si stavila link mi se čine jako dobre, iako mislim da su te jako dobre i za po vani, možda ne baš za zimu
    Da, sigurno.
    Jedino nisu baš za kišu i općenito vlažno vrijeme budući da potplat nije u potpunosti gumiran, guma je djelomično nanesena, ne znam kako objasniti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •