Pokazuje rezultate 1 do 50 od 367

Tema: test pozitivan ginekolog ne vidi ništa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je u zadnjoj trudnoći razvoj stao u 6tj., a spontani je nastupio u 10 tj.
    Sve je prošlo bez ikakvih klomplikacija.
    meni se ovako isto dogodilo u drugoj trudnoci, samo sta sam ja pocela lagano krvarit, al su mi ipak napravili kiretazu, koliko god sam ja tila da se ocistim sama, prirodno.
    reyna draga

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    meni se ovako isto dogodilo u drugoj trudnoci, samo sta sam ja pocela lagano krvarit, al su mi ipak napravili kiretazu, koliko god sam ja tila da se ocistim sama, prirodno.
    reyna draga
    mislim da će se i meni desiti ista priča... koliko god bi i ja htjela da se sve završi prirodno... plus, strah me tih kiretaža, a evo iako je Ini33 bila bezbolna, partyka kaže da ju je klasična medicina skoro ubila (pm poslan).. svako je nekako svoj primjer... tko zna kak ću ja proći...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Reyna prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da će se i meni desiti ista priča... koliko god bi i ja htjela da se sve završi prirodno... plus, strah me tih kiretaža, a evo iako je Ini33 bila bezbolna, partyka kaže da ju je klasična medicina skoro ubila (pm poslan).. svako je nekako svoj primjer... tko zna kak ću ja proći...
    cuje ne zelim te strasiti, ja sam imala 3 kiretaze.... i sta da ti kaze... psihicki ajme i kuku, i sva tri puta su napravljene kiretaze, sva tri puta sam bila skroz uspavana... fizicki opravak je bio ok, nekakvo krvarenje nekih 10-15 dana....
    draga, samo hrabo...

Reyna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa Vidi poruku
    cuje ne zelim te strasiti, ja sam imala 3 kiretaze.... i sta da ti kaze... psihicki ajme i kuku, i sva tri puta su napravljene kiretaze, sva tri puta sam bila skroz uspavana... fizicki opravak je bio ok, nekakvo krvarenje nekih 10-15 dana....
    draga, samo hrabo...
    ajme, 3 puta! jao...

kod mene ništa novo, bez ikakvih problema sam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •