Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4163

Tema: preporuke i kritike proizvoda u supermarketima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sve poskupljuje. Svuda...I Mercator mi uredno diže živac sa svojim akcijama na policama kojih na blagajni nema, s jednom cijenom (nižom) na polici, a drugom (višom) na blagajni. Slično i Kaufland. Trgovci ne stignu promijeniti cijene koliko brzo poskupljuje. Moja kolegica to lijepo strpljivo reklamira uz predočenje računa i dobiva povrat novca. Meni se ne da. Najradije ne bih niti išla u dućan...ali ovi veliki termiti kad navale...hrana nestaje brzinom svjetlosti!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ljiljan@ prvotno napisa Vidi poruku
    Sve poskupljuje. Svuda...I Mercator mi uredno diže živac sa svojim akcijama na policama kojih na blagajni nema, s jednom cijenom (nižom) na polici, a drugom (višom) na blagajni. Slično i Kaufland. Trgovci ne stignu promijeniti cijene koliko brzo poskupljuje. Moja kolegica to lijepo strpljivo reklamira uz predočenje računa i dobiva povrat novca. Meni se ne da. Najradije ne bih niti išla u dućan...ali ovi veliki termiti kad navale...hrana nestaje brzinom svjetlosti!
    pa ja sam u jednom mercatoru uredno zaustavljala kilometarsku kolonu na blagajni - zbog kunu-dvije... nakon nekog vremena su se doveli u red ...
    sad idem rjeđe, ali svaki put reagiram.

aj dođi kupi pecivo koje košta npr. 3 kune - i reci da imaš samo jednu... misliš da ćeš ga dobiti??? a tvoje dvije kune maznu dok si zinuo da kažeš "keks"...

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    aj dođi kupi pecivo koje košta npr. 3 kune - i reci da imaš samo jednu... misliš da ćeš ga dobiti??? a tvoje dvije kune maznu dok si zinuo da kažeš "keks"...
    Prvo sam umrla od smijeha na ovo, ali da, to je to, imaš potpuno pravo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •