-
Mene zanima ovo s nepunom realizacijom. Ja sam isto sretnica koja radi na dvije škole. U jednoj nemam nikakvih problema oko dogovora, uvijek se nekako skombinira zamjena. Nekad mi čak ne uzimaju doznaku za dan-dva bolovanja, jer im je to veća komplikacija u obračunu nego jednostavno prežmirit, odraditi to s zamjenama, krpanjem rasporeda, itd.
Međutim u drugoj školi se čvrsto drže svega po propisu, za svaki sat uredno knjiga zamjena, svaki dan bolovanja uredno se evidentira. No, ravnateljica tvrdi da na kraju godine realizacija mora biti točna u broj (može više, ali nikako manje). Prošle šk.god sam bila naknap s nekim razredima, ne zbog bolovanja, nego su mi jednostavno odpadali neki dani u tjednu, što zbog praznika, što zbog izleta itd. Kad sam pitala ravnateljicu što sam s tih par sati, rekla je da realizacija mora biti točna. Na upit hoće li onda mijenjati raspored da fizički to mogu odraditi rekla mi je da se raspored ne može mijenjati jer škola ima previše zaposlenika koji rade na dvije i više škola i to je jednostavno nemoguće. Polomila sam se dok sam nadoknadila sve što mi je falilo, uskakala u raspored ljudima koji su imali viška, čak i one dane kad nisam trebala biti u toj školi. Mislim da ću i ove godine biti u sličnom scenariju na kraju godine.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma