Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja sam svojoj pokušala postepeno ukinuti to noćno dojenje. Pa smo se naučili uspavljivati bez dojenja, a onda sam joj pokušala reducirati broj noćnih podoja. Ali, bolje da nisam. Prve dane bi se budila jedanput, ali bi za nekoliko dana krenulo po starom. I tako tjednima. Onda smo se 'dogovorile' da cica spava, cijelu noć, probudit će se kad bude dan. Tri noći se budila i vikala. Dosta. Mislila sam da je gladna i svašta, ali sam probala ne pupuštati.

Sad evo već koji tjedan probudi se, dam joj dudu ili zagrlim ili već nešto i ona spava! Zadnje dane spava u krevetiću do našeg. Probudi se oko 3- 4, dođe kod mene i spavamo do jutra.

Presudna je bila moja čvrsta odluka (koju su mi pomogle donijeti cure s foruma) da joj noću ne dajem sisati. Bunila sa, imala je pravo na to, tješila sam je, ali nisam popuštala.

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Mimah prvotno napisa Vidi poruku
    Sad evo već koji tjedan probudi se, dam joj dudu ili zagrlim ili već nešto i ona spava! Zadnje dane spava u krevetiću do našeg. Probudi se oko 3- 4, dođe kod mene i spavamo do jutra. Presudna je bila moja čvrsta odluka (koju su mi pomogle donijeti cure s foruma) da joj noću ne dajem sisati. Bunila sa, imala je pravo na to, tješila sam je, ali nisam popuštala.
    A koliko je ona bila stara kad si to krenula? Mi još ne možemo s konceptom "cica spava", ne kuži to... Pokušala sam s "neemaaa" jel to kuži i onda vrti ručicom u stilu nema, nema... Ali šta kad zna da IMA ispod majice, napipa mali čovjek... Probat ću za sad svako večer uspavljivanje bez cice. Već mi je i to nevjerojatno da je upalilo! Bar za sada...

Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Aiko prvotno napisa Vidi poruku
    A koliko je ona bila stara kad si to krenula? Mi još ne možemo s konceptom "cica spava", ne kuži to... Pokušala sam s "neemaaa" jel to kuži i onda vrti ručicom u stilu nema, nema... Ali šta kad zna da IMA ispod majice, napipa mali čovjek... Probat ću za sad svako večer uspavljivanje bez cice. Već mi je i to nevjerojatno da je upalilo! Bar za sada...
    Oko 2 godine je imala...

Držim fige!

lady.x avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam vise luda od nespavanja, ne secam se kada sam spojila 3h u komadu... davno bilo. Od kad bebac ima 4-5meseci, do sada kad ima 7 milion budjenja. A sto je najgore cica vise ne pali za uspavljivanje. Budite srecne dok se uspavljuje dojeci, kad ne moze tako sledi nosanje... a nosati bunovan po noci 10kg nije lako. Ja sam se odavno pomirila da nije faza, da je moje dete los spavac. Jos je puno gore od kad je naucio da puzi pa krene da puzi u snu, pa ustaje, pa ga to budi... Jedino sto pomaze je da se pomirim sa tim, ne gledam na sat, ne brojim budjenja i cekam da prodje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •