Stvarno mi je zabavno nakon radnog dana sjesti i čitati ovakve poruke, presmiješno i gotovo!
Ja vrijeđam? a s čim točno i kako? kako se jedan ateist može naći uvrijeđenim kad ja branim svoju vjeru, a on je nema, pa je prema tome ni ne mogu poništiti, kakva glupa primitivna upotreba ovog izraza..
I kako sam ja to odjedanput postala nepozvana?jel tako funkcionira ovaj forum?moram dobiti odobrenje da kažem svoje mišljenje?
evo iskreno..pa makar i meni zabranili pristup, ne miješajte se u nešto što vam nije jasno i što ne želite razumijeti, ili ne poštujete jer ste stvorili neku iskrivljenu sliku o katoličkoj vjeri!
i da, sad jesam netolerantna i nije me briga, i nije mi tu namjera nikog preobraćivati jer dobro znate kako to nije moguće i nema smisla, a ako vam je izjava daddy cool-a u redu, svaka vam čast, puno ste rekli o sebi

stvarajte sami sebi svoje bogove i klanjajte se nekoj svojoj bezimenoj (ne)vjeri! nikad nisam šutila na izjave, koje se često mogu ćuti u okolini, ili na ovakvom mjestu, o tome kako je Crkva sve samo ne dobra, kako je Bog sve samo ne dobar, jer vrijeđate itekako, ateisti, katoličku vjeru, i mislim da se teško vas može uvrijediti po pitanju vjere, kad ne vjerujete u ništa ili možda neke čudne sile ovog svemira, te priče nisu ni za malu djecu!
eto, pa nastavite dalje razglabati o ovoj temi, hvalite se međusobno i šaljite si međusobno puse na tuđe izjave o vrijeđanju Boga! kad bi samo znali kako primitivno i plitko zvučite...