Citiraj visnja08 prvotno napisa Vidi poruku
Stvarno mi je zabavno nakon radnog dana sjesti i čitati ovakve poruke, presmiješno i gotovo!
Ja vrijeđam? a s čim točno i kako? kako se jedan ateist može naći uvrijeđenim kad ja branim svoju vjeru, a on je nema, pa je prema tome ni ne mogu poništiti, kakva glupa primitivna upotreba ovog izraza..
I kako sam ja to odjedanput postala nepozvana?jel tako funkcionira ovaj forum?moram dobiti odobrenje da kažem svoje mišljenje?

evo iskreno..pa makar i meni zabranili pristup, ne miješajte se u nešto što vam nije jasno i što ne želite razumijeti, ili ne poštujete jer ste stvorili neku iskrivljenu sliku o katoličkoj vjeri!
i da, sad jesam netolerantna i nije me briga, i nije mi tu namjera nikog preobraćivati jer dobro znate kako to nije moguće i nema smisla, a ako vam je izjava daddy cool-a u redu, svaka vam čast, puno ste rekli o sebi
stvarajte sami sebi svoje bogove i klanjajte se nekoj svojoj bezimenoj (ne)vjeri! nikad nisam šutila na izjave, koje se često mogu ćuti u okolini, ili na ovakvom mjestu, o tome kako je Crkva sve samo ne dobra, kako je Bog sve samo ne dobar, jer vrijeđate itekako, ateisti, katoličku vjeru, i mislim da se teško vas može uvrijediti po pitanju vjere, kad ne vjerujete u ništa ili možda neke čudne sile ovog svemira, te priče nisu ni za malu djecu!
eto, pa nastavite dalje razglabati o ovoj temi, hvalite se međusobno i šaljite si međusobno puse na tuđe izjave o vrijeđanju Boga! kad bi samo znali kako primitivno i plitko zvučite...
x ljudi ovdje je napisalo da izjava daddycoola nije posve u redu, ali tebe to ne zanima, i opet vrijeđaš moju vjeru, ovaj topić tebe ni ne zanima, tebe samo zanima provokacija, molim te da ako ne možeš konstruktivno sudjelovati, da ni ne pratiš ovu temu, jer je ovo što ti pišeš žalosno, s ljudske strane ovaj smajlić je za tebe...
P.s. Hvala na dozvoli da imamo svoje bogove