Citiraj tiko prvotno napisa Vidi poruku
Javio nam doktor da operacija ne može biti prije 14h zbog anesteziologa. Pitala sam da ipak dođemo večer uoči operacije jer se bojim da Tiko ne bude previše umoran od puta prije operacije ako dođemo na sam dan operacije. Rekao nam je da ćemo morat opet tamo raditi krvnu sliku. Buba mara kad je bila vaša operacija? Isto tako kasno u danu? Tiko praktički taj dan neće smjeti ni jesti ni piti cijeli dan? Nemam pojma kako ćemo izdržati taj dan svu tu neizvjesnost i isčekivanje?
Isto tako je bilo i nama.Ali nama je dotor dozvolio lagani doručak.Računaj 6 sati nesmije jesti i piti. Ujutro prije puta smo mu dali lagani doručak i onda smo putovali iz Slavonije(Nova gradiška) kad smo došli na kliniku mislim da smo morali doći sat vremena prije.Na klinici pa smo mu stalno govorili da će sad teta donjeti piti(moj sin je trazio vise piti)a onda bimo ga s nečim zaigrali da zaboravi.Uzmi igračke ili ono s čim se voli igrati.Moj muž je stalno smišljao neke priče o vatrogascima(to ga zanima).Morat ćete biti maštoviti ali dvoje ste pa se mjenjajte.Ako nemorate bolje vam je doći taj dan kad je već u 2 sata.Imate li navigaciju u autu?Ako nemate objasnit ću vam put.