-
Sorcie, uopće ti riječima ne mogu izraziti koliko sam revoltirana i zgađena time što su telefonske kompanije napravile od jedne jednostavne usluge kao što je pristup telefonu i telefoniranju.
Uspjele su nas natjerati da se osjećamo kao debili, jer ne možemo ništa osim prestati telefonirati, a oni (isto kao i banke) svoju ogromnu cijenu usluge naplaćuju izmišljanjem novih i novih tarifa (a banke "proizvoda").
I zato sam neizmjerno zahvalna da postoji barem jedna (a vjerojatno ih ima i više, samo nemaju reklame na teveu iritantan broj puta), koja je pojednostavila stvari.
A osim toga, kad već pjevam hvalospjeve amisu, nakon nepune 2 godine pretplate kod njih - ničim izazvani poklonili su nam 500 kuna oslobađanja plaćanja računa.
Dakle, osim što nam je račun do 200 (umjesto 300 i više za iste usluge kod t-coma), nakon recimo 18 mjeseci dobili smo 500 kuna telefoniranja i surfanja gratis.
A pošto je ovo ipak topic o tele2, jest da oni imaju tarife i tarifice, i to me sve izbezumljuje.
Ukupna cijena zvanja prema svim mrežama u mojoj tarifi je 50 lipa (75 za prvu minutu), uz minimalnu potrošnju od 50 kuna, pa ako neka mreža ima bolje - evo neka napiše ovdje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma