Drage moje suborke, želim vam svima Sretan Uskrs!
tina, znam da je to lakše reć nego učinit, ali pokušaj bit mirna, ako točkica raste u bušici možeš joj samo pomoć ako si mirna i opuštena. Fino papaj jajca, sirnicu i sve što se već papa u tvom kraju.
Ovaj Uskrs slavim plodnost...
Napokon sam skužila kako se koriste smajlići, imala sam krivu opciju u postavkama![]()
cure, sretan Uskrs svima koji ga slave
šumskica ~~~~~~~ za tulum u labu! I da budeš mama twinsićima
elen sretno!
Hvala svima na vibricama, nadam se da se malci sad već dobro zabavljaju
elen i mene sve nešto bolucka od punkcije, kad se okrećem po krevetu pogotovo. Mjehur mi je iziritiran, svako malo piškim, ali ne mogu ispraznit mjehur do kraja, pa za par minuta moram opet. Trudim se puno piti, pa i to povećava učestalost mokrenja. Ugl. bol nakon punkcije je meni bila i u prošlom postupku, tako da sam si sama obrazložila da je to - normalno...
Curke, subroke drage - sretan vam uskrs![]()
Ja isto pokušavam piti čim više tekućine al onda me boli dok se dižem i dok idem na wc...
Budem vidla kaj bu sutra...i kaj bude dr. rekao.
Šumsko voće, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ za lab. sexy-party.
Nama su na VV svaki put naglasili da nikako ne stavimo vaginalno, nego da popijemo, jer ako se stave vaginalno, cijeli grlić maternice je onda zamrljan utrićima i moraju ga prati i ispirati, ovako je mnogo lakše za sve
Prošle godine kad sam bila u postupku mi je isto bilo rečeno da NE stavljam utrogestan vaginalno nego ujutro popiti i da prije transfera obavezno ispraznim mjehur.
Izgleda da je došlo da nekih promjena jer mi je ovaj put sestra napomenula da stavim utrogestan vaginalno bez obzira na transfer i da mjehur mora biti pun.
Tako je barem bilo kod mene.
Mjehur mora biti pun jer sada već nekoliko mjeseci rade embrio transfere uz pomoć ultrazvuka (i to su počeli nakon mog neuspjelog transfera). Što se tiče utrića, s nama je na transferu bila 1 cura kojoj je sestra bila rekla isto da može staviti vaginalno, no kad su druge sestre to čule rekle su da to nije tragedija, no puno je lakše i dr. i tebi na transferu ako ne mora ispirati cerviks od utrića
eeej curke
ja jutros imala punkciju 5js dobili
super se osjecam za sada
prije punkcije sam se osjecala uzas, bolni jajnici, cesto mokrenje itd.
poslije aspiracije ko nova![]()
crvenkapice super za 5js
alma tnx na iskustvu, mene je bol popustila jučer nakon utrićastavila sam 2 vaginalno i sve prošlo
Eh sada..da li će mi cerviks biti zamrljan ili ne...pitanje je. Stavila sam 2 sinoć i ništa poslije...nadam se da neću neku jezikovu juhu pokupit sutra...
elen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše vrijedne male mrve![]()
Crvenkapice...sad vibramo za tulum u labu..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
..ja sutra vadim opet betu...nadm se da je porasla....strah me...![]()
Pozdrav svima!
Evo, prošao je i moj transfer...vratili su mi 3 osmostanične mrvice...veli dr. prekrasne
Sad slijedi odmor i puuuuuno spavanja...beta je 10.05.
tina, sretno sutra! Svim ostalim curama koje čekaju punkcije, transfere i bete želim puno sreće!
Idem sutra u Zagreb, jupi, jupi, je, je!![]()
Svim čekalicama bete, sretno, neka prođe vrijeme do bete sa što manje nervoze, a više smijeha
Čekalicama transfera želim da u labosu bude nezaboravno ludi tulum
Curama koje čekaju duplanje bete, želim da ih brojke pozitivno iznenade![]()
Pozdrav svim mojim saborkama i puno puno poitivnih ~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~
~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~ za baby boom . A svim svojim srcem drzim fige za kiu i Auroru i sa nestrpljenjem cekam dobre vijesti
![]()
Betty lijepo te vidjetiŠto ima kod vas, uživate?
Kod mene jedan veliki minus 11dpt, i nije prerano, u prvoj T bio je vidljiv plusić već 10dpt tako da sad čekam M i idem mjesec dana na odmor...u glavi.
Crvenkapice super za 5 lijepih!!!
Kia, Aurora, AuroraB, patuljchica....i sve druge čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Betty, visibaba
kia, Aurora* ~~~~~~~~~~~
Saljem hrpu ~~~~~~~~~ svim cekalicama!
Charlie, baš mi je žao. Vjerujem da imaš plan za dalje, držim fige za idući put ~~~~~~~~~~~~ Svim čekalicama bete i pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od Jelena : 26.04.2011. at 08:21
Uf .. Charlie, baš mi je žao
Šta je tu je ... idemo dalje![]()
Charli,ali mislim da bi ipak trebala izvaditi betu,vec si se pomirila da je postupak gotov i to te nece dodatno razalostiti.Prije par mjeseci je jedna cura ovdje(zaboravila sam ime) imala negativan test i pozitivnu betu,tako da dok beta ne kaze suprotno ti si draga moja trudna
![]()
Bugaboo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danasnju betu
Sa suzama u ocima javljam svoju betu 13 dnt 2 blastice, ona iznosi 410,9(ruke mi drhću dok ovo pisem)
Jos uvijek ne vjerujem, dolaze nam Janez i Mojca(ili bar jedno od njih)
Iako sam se nadala sumnjala sam u pozitivan ishod jer sam od 7-9 dnt i 11 dnt imala smeđi iscjedak, ali tko zna sto je to bilo. Sada mirujem i nadam se duploj beti u cetvrtak.
Bugaboo čestitam!!!!!! Lijepo miruj i ~~~~ za poduplanu betu!
bugaboočestitke!
~~~~~~~~~~~ za školsko duplanje
bugaboo jeeeeeeeeeeeeeeeee..... čestitam od srca..![]()
![]()
![]()
bugaboo, čestitam, beta je extra kao i blastice,~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje!
charlie, žao mi je,~~~~~~~~~~~~~za dalje!
kia, aurora*, Aurorablu,~~~~~~~~~~~~~za vaše bete!
bugaboo čestitke za poštenu betu i ~~~~~~~~za duplanje
charlie
svim čekalicama koje čega mnogo sreće![]()
Bogaboo, čestitam, to se zove beta!
Moja je danas 13.dnt3.d cijelih 46.9![]()
AB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se preksutra smijemo od radosti!
Hvala svima, sad sam pak strahu za dalje
AuroraBlu nemoj odmah crno misliti, ja drzim fige i znam da ce se tvoja beta lijepo poduplati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag da se pravilno dupla!
AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bugaboocestitam i ~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
AuroraBlu, iako je beta niska, ta brojka sama po sebi nije presudna; vaznije je kako ce se duplati. Saljem gomilu vibri da se pravilno dupla ~~~~~~~~~
kia, Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Charliezao mi je sto ovaj puta nije uspjelo
enya![]()
bugaboo iskrene čestitke!
AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se podupla!
Mi eto nismo uspjeli ni ovaj put, vidjet ćemo što dalje.....
AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu brojku u četvrtak!
nirvana žao mi je...drži se.
Cure, hvala vamIdemo dalje, jednom jednostavno mora ponovno uspjeti.
sumskovice, crvenkapica, elen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
bugaboo
charlie![]()
AB znam kako ti je sada, ali probaj ne gubiti nadu još 2 dana, stvarno je najbitnije da se podupla
Ja vibram iz petnih žila za to~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nirvana, charlie žao mi je cure![]()