Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: MPO i posao

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    Javi rezultate. Želim ti svu sreću ovoga svijeta! A kažem ti, ne obaziri se na to šta drugi govore i misle, najmanje ti sad treba da se opterećuješ sa time i uzimaš to srcu. Ja nisam nikome ništa htjela govorit na poslu baš iz tih razloga, čak sam i broj moba promijenila da me nitko ne uznemirava, a nisam htjela ni lagat o nekoj bolesti, pa sam samo nestala. S vremenom sam došla do zaključka da ovu situaciju i naše osjećaje razumiju samo žene kojima se to događa i to me naprosto nervira. Ne mogu shvatit kako ljudi nemaju empatije, npr. oni koji su dobili svoju djecu lako i iz prve da ne mogu promislit kako bi im bilo da nisu...ne znam. Ajde, držim ti fige i šaljem pozitivnu energiju!
    Tek sam jutros otkrila ovu temu - istina je, nitko to ne može razumjeti ako to ne prolazi.

Meni je kolegica koja radi u kadrovskoj čačkala po šifri bolovanja i otkrila što znači i rekla mi - još ne vjerujem - da to što radim je protiv prirode i da ako ne mogu zatrudnjeti prirodnim putem neka se pitam da li to doista i želim...

No comment.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je kolegica koja radi u kadrovskoj čačkala po šifri bolovanja i otkrila što znači i rekla mi - još ne vjerujem - da to što radim je protiv prirode i da ako ne mogu zatrudnjeti prirodnim putem neka se pitam da li to doista i želim...
    Mene je prijateljica koja mi je pred godinu dana nažalost postala šefica pitala da li smo se dovoljno trudili u kućnoj radinosti! I da koji vrag si idem uništavat organizam s tim hormonima.
    Svega ima... i zato trebamo upotrijebiti oba uha, jedno za unutra, drugo za van. Pokušati ne primati to sve srcu... znam lako je pričat, ja sam se nakon ovog komentara raspala, a tako bi voljela da nisam.

martinstoss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Tek sam jutros otkrila ovu temu - istina je, nitko to ne može razumjeti ako to ne prolazi.

No comment.
    U Ž A S !!! Ima li ta krava djecu, a? Dođe ti da takvima poželiš da im se to sve vrati... Ali takvi nemaju ovakvih problema, oni se stihijski razmnožavaju i svojom glupošću "uljepšavaju" ovaj svijet.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj martinstoss prvotno napisa Vidi poruku
    U Ž A S !!! Ima li ta krava djecu, a? Dođe ti da takvima poželiš da im se to sve vrati... Ali takvi nemaju ovakvih problema, oni se stihijski razmnožavaju i svojom glupošću "uljepšavaju" ovaj svijet.
    mene više ništa ne može šokirati... da, ima dijete. ona je sigurna da je zatrudnjela zato jer se je znala opustiti, a tu bih citirala inu33 "psiha je precjenjena". fakat, danas za sve za što se ne može otkriti uzrok, kažu da je psiha u pitanju... tako da se po meni malo morgen njoj desila trudnoća jer se znala "opustiti" (jer mi kao drugi luzeri to ne znamo), a više su u pitanju okolnosti, sreća, fizičke predispozicije... dobar timing.

najgore od svega mi je to kako mi je to rekla, više od onoga što mi je rekla... Ono, nagnula se prema meni i pokroviteljski i u povjerenju, potapšala me po ramenu... ko zna kome je to sve još u firmi ispričala...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •