Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: MPO i posao

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    ..neznam do kad ću bit doma,računam bar još 2 tjedna,treba mi snage zvat šefa i opet mu reći da ni ovaj put ništa.kako se opet vratit na posao,opet će bit sve ispočetka,slušat ih,opet žaljenje..a baš sam se veselila da sam ih se riješila na duže vrijeme
    Kiki30, moj savjet - na poslu uvedi gard da te ne pitaju nikakve detalje. Već će se naučiti da u IVF-u nije jedan postupak, jedan transfer = uspješna trudnoća (mislim, nije za većinu ljudi, nekima se dogodi, ali većini ne) i prestat će te pitat. Isto vrijedi i za svu drugu svitu "pitača" - prodavače po ljekarnama itd. Budi "on a need to know basis", na način "molim vas ne želim o tome pričati niti slušati komentare". Em zbog posla i poslovnih križaljki (kolege -ona ide toliko, a meni ne daju itd., hoće sad ostat trudna/neće), em zbog tih odgovora na često i skroz dobronamjerna pitanja, ali svejedno jedu energiju.

A propos kako ljudi nemaju sućuti i ne razumiju - ruku na srce, vidjela sam (uz šok) da sam i ja sama slična na meni daleku patnju... Iskreno mislim da mogu razumjeti samo oni koji prolaze slično, ma kako empatični bili.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 10.05.2011. at 08:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •