Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: MPO i posao

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo curke da se ukljucim u temu, ja sam u drzavnoj firmi, do sada sam sve postupke odradila na go, a ovaj put prije FET-a u Pragu sam odlucila otici na bolovanje početkom mjeseca i lagano se odmoriti prije svega. Naglasavam da mi je doktorica opće prakse genijalna, tako da nemam problema ni s lijekovima ni s bolovanjem. Ona mi pise i utrogestane i estrofem, a sad mi je dala bolovanje na moju dijagnozu preuranjene menopauze i jos nesto. Zapravo sam skuzila da u skoro 19 godina kako radim imam otprilike 2 mjeseca bolovanja, pa racunam da to iskoristim. Inace na poslu svi znaju za postupke, tako da ni tu nema problema previse. Ja sam definitivno tip kojem nije bed pricati o svom stanju, tako da svi znaju i za donaciju, doduse mozda bas ne kuze sve, ali iskreno bas me briga. Kad sam počela s postupcima isprintala sam nekakve upute za IVF i to dala šefu nek si prouci. Tako sad samo kazem nema me ujutro na folikulometriji sam i smatram da je to dovoljno. Mozda zvuci malo bahato, ali zapravo se svi vrlo dugo znamo, osim toga nisam jedina koja ima problema s plodnošću, pa se cesto sprdamo na racun dozivljaja s postupaka. Naravno radim u uglavnom muskom kolektivu, tako da se manje vise slazemo. Zao mi je kad procitam koje sve probleme imate i zelim vam punooooo srece.
    Posljednje uređivanje od Ona koja nije pisala : 17.05.2011. at 18:16

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam počela s postupcima isprintala sam nekakve upute za IVF i to dala šefu nek si prouci. Tako sad samo kazem nema me ujutro na folikulometriji sam i smatram da je to dovoljno. Mozda zvuci malo bahato, ali zapravo se svi vrlo dugo znamo, osim toga nisam jedina koja ima problema s plodnošću, pa se cesto sprdamo na racun dozivljaja s postupaka. Naravno radim u uglavnom muskom kolektivu, tako da se manje vise slazemo. Zao mi je kad procitam koje sve probleme imate i zelim vam punooooo srece.
    ONKP, ovo mi je zakon! Isprintala šefu materijal, pa neka ga prouči! Genijalno!

Ne zvuči bahato, tako bi to zapravo trebao biti... nitko ne postavlja puno pitanja ako ujutro moraš ići snimiti zub, vaditi krv i sl. pa kasniš na posao... ali MPO je tabu u ovoj zemlji, pa odmah nastaje drama... kao i sa svim tabuima.... npr. u mojoj firmi (dosta velikoj) je jedan tip dobio otkaz zato jer je bio gey, naravno to nije navedeno kao razlog, ali svima je sve bilo jasno... svima koji imalo odskaču u nešto što je mediokritetskoj većini nepoznato (pa automatski i neprihvatljivo) treba zagorčati život... nažalost u takvoj državi živimo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •