evo curke da se ukljucim u temu, ja sam u drzavnoj firmi, do sada sam sve postupke odradila na go, a ovaj put prije FET-a u Pragu sam odlucila otici na bolovanje početkom mjeseca i lagano se odmoriti prije svega. Naglasavam da mi je doktorica opće prakse genijalna, tako da nemam problema ni s lijekovima ni s bolovanjem. Ona mi pise i utrogestane i estrofem, a sad mi je dala bolovanje na moju dijagnozu preuranjene menopauze i jos nesto. Zapravo sam skuzila da u skoro 19 godina kako radim imam otprilike 2 mjeseca bolovanja, pa racunam da to iskoristim. Inace na poslu svi znaju za postupke, tako da ni tu nema problema previse. Ja sam definitivno tip kojem nije bed pricati o svom stanju, tako da svi znaju i za donaciju, doduse mozda bas ne kuze sve, ali iskreno bas me briga. Kad sam počela s postupcima isprintala sam nekakve upute za IVF i to dala šefu nek si prouci. Tako sad samo kazem nema me ujutro na folikulometriji sam i smatram da je to dovoljno. Mozda zvuci malo bahato, ali zapravo se svi vrlo dugo znamo, osim toga nisam jedina koja ima problema s plodnošću, pa se cesto sprdamo na racun dozivljaja s postupaka. Naravno radim u uglavnom muskom kolektivu, tako da se manje vise slazemo. Zao mi je kad procitam koje sve probleme imate i zelim vam punooooo srece.