Majoni, čestitam!
MAJONI da ti i ovdje poskočim i čestitam od sveg![]()
![]()
![]()
![]()
Majoni, čestitam od srca, tvoja priča nam svima daje nade
MAJONI974, iskrene čestitke draga~~~~~~~~~ neka i dalje bude sve kako treba!!! Uljepšala si mi dan!!!
A dan mi je uljepšao i poziv iz CITA, da je transfer u četvrtak (12.05.) u 10 sati ( dakle 5-ti dan), ide se na blastice!!!Jako sma sretna i nadam se da će i ovaj moj osmi pokušaj napokon uroditi plodom!!!!
I svima ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što im treba!!!!
MajoniCestitam od
i navijam za pravilno duplanje i skolsku trudnocu
![]()
svim novim trudnicama sve najbolje
maoni čestitam od srcai želim ti školski do kraja
![]()
hvala odsvim curama i posebno onima kojima su mi olakšale u svim mojim nedoumicama i pitanjcama ,bez vas nebi sigurno pola toga znala i saznala a stres bi bio još jači ...vidim da imam preveliku sreću da sam iz 1 uspjela i iskreno nisam mislila...svakim uspiješnim korakom sam sve sretnija i jedva čekam taj prvi uzv ...od srca želim svima ama baš svima da se ispuni taj bitan san p,ostati majka,zato vam želim sretan dan majke (zakašnjelo)!!!! jer znam da će te uspjeti kad tad ,jer se toliki trud ii nadanje mora nagraditi !!!!
Majoni974 čestitam na wow beti i ~~~~~~~~~~ za duplanje.
Muryza blastice (i moju omiljenu mpo ekipu) i ~~~~~~~~~ za dalje!
Ptica1 ~~~~~~~~~~ za mirno čekanje bete i treću sreću!
I, naravno, pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve pikalice, čekalice, hrabrice, tužnice i trudnice!![]()
Čestitam svim curama koje su ovih dana dočekale svoje pozitivne bete, radujem se s vama!
Curama koje su doživjele (opet) poraz šaljem veliki virtualni zagrljaj i puno snage za dalje.
Prošli petak bila sam na 2.uzv i čula sam od doktora one najljepše riječi, koje svaka buduća mama želi čuti: oba kucaju!!!! Bila sam malo zabrinuta jer su se na 1.uzv (tjedan dana prije) vidjele sam GV, iz tog razloga bila sam suzdržana i nisam vam se ni javljala. Uglavnom, sada mi je malo lakše, jer dr. veli da je sve ok. Moje mrvice su u petak (6+4) bile 5mm velike, jedna i druga.
Nadam se da će lijepo nastaviti rasti.
Nata, to je prekrasno!!! Želim ti puno sreće sa tvojim mrvicama, u trudnoći a i u ostatku zajedničkog života!
Nata, stvarno prekrasno!!! Čestitam i želim ti miran nastavak trudnoće!!!
Majoni, čestitam!!!
Majoni, čestitam na trudnoći na strpljenju i naravno i ja sam sretna kad vidim još jedan vili uspjeh
Nata, prekrasno! To mi se čini najljepšim zamislivim trenutkom.
Crvenkapice, Mia Lily sretno sutra i vibre za velike bete!
ja sam danas pokupila svoje prve pikice...gledam ih i iskreno umirem od straha...
Majoni, nata čestitke!
Mia Lily, crvenkapice sretno sutra!
matahari, tu smo za help kad će trebati pojašnjenje oko pikanja, nije ništa strašno, vjeruj, sve je to moguće, iako sad ne izgleda tako (postoji tema za objašnjenja oko pikanja).
Posljednje uređivanje od mare41 : 09.05.2011. at 19:44
Hvala vam za vibrice..... mislim da će mi trebati puno za sutra!
nata, zbilja prekrasne vijesti! Čestitam na mrvicama i želim ti urednu trudnoću do kraja!
crvenkapice, ~~~~~~~~~~~~~~~ da se desi čudo sutra!
matahari, sretno s pikanjem!
Hvala svima na čestitkama, još uvijek baš nisam svjesna svega, odnosno u stanju pozitivnog šoka sam
Čestitke Nati, prekrasno
Crvenkapici i MiaLilly šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mia Lilly~~~~~~~~~~~ za tvoju ß sutra i za dalje- sretno
dobro jutro
poslužite se![]()
za sve današnje akcije![]()
Posljednje uređivanje od BHany : 10.05.2011. at 08:03
nato čestitke na, a missixty na
...i neka sve dobro prođe do kraja
Mia Lilly, crvenkapica, olea77 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju,
a i svima ostalima također ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
...posebno za skorašnje postupke i bete
Posljednje uređivanje od BHany : 10.05.2011. at 08:03
Potpisujem našu moderatoricu i dodajem još kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve nas.
Hvala ljubaznoj moderatorici na kavi, i potpisujem i ja i dodajem: Muriy~~~~~~~~~za transfer!
Mury super i vibram za četvrtak.
Nato super za dva![]()
.
Svima ostalima šaljem puno pozitivnih vibri za sve što ima danas treba.
Hvala vam drage moje! Uz tolike vibre mora uspjeti.
Reni draga, tek sad vidim da si izgubila bebice! Pa što je to, u zadnje vrijeme ima jako puno igubljenih bebica
. Zato drage moje sve vi koje ste izgubile bebice skupite snage i znajte da sljdeći put mora uspjeti,a naravno da mora uspjeti i onima koje nisu niti došle do pozitivnih beta!
Posljednje uređivanje od Mury : 10.05.2011. at 09:10
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danasnju betu![]()
potpisujem našu moderatoricu uz dodatak naše od Mare41......................
HVala na kavici, svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
cure koje danas vade betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike brojčice i lijepa duplanja !
i vibrice za našu čufticu kojoj je danas ET. Da sve prođe dobro i da mrve ostanu kod mame!
Majoni čestitam od srca i bravo za Vili!!!
Nata čestitke na dva mala srčeka!
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam na vibricama. Da nema vas moja beta sigurno ne bi nastavila dalje rasti.
Dakle, prijavljujem betu od 936.
I svim novim trudnicama čestitam od srca, čekalicama šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i one ubrzo osjete čari trudnoće i majčinstva.
Tužnicama šaljem jedan virtualni!!
Mia Lilly beta je super narasla, za srceko~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
Za sve cekalice beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Meni je sutra 1. UZV pa malo trtarim![]()
Mia Lilly super je narasla! ~~~~~~~ za školski dalje
bugaboo sve bude super, vidjet ćešJedva čekam izvještaj s uzv
![]()
Mia Lilly, super čestitam.
Mia LillySkacem od srece.Cijeli dan cekam kad ces javiti rezultat jer si mi ti sa svojim biohemijskim trudnocama zvijezda vodilja,a jos si dobila i dodatnu terapiju nakon transfera koju i ja ocekujem,pa se sve nesto nadam da ce i moja sudbina biti slicna tvojoj
Razocarala sam se jako kad si javila drugu betu ali kad vidim danasnji rezultat srce mi je mirno(sad nesto kontam da je drugi nalaz bio neka greska u labu i da je bilo zapravo 340 umjesto251
) Saljem ti bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZ i skolsku trudnocu.
Mila Lilly, čestitam!
Bugaboo, sretno na prvom UZV~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~