Pokazuje rezultate 1 do 50 od 264

Tema: religija - potpomognuta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

http://blog.vecernji.hr/drazen-busic...utmk=191713834

Razmišljala sam da li staviti ovaj uistinu poražavajući tekst, ali s obzirom da je tema obnovljena, evo jednog izlaganja čovjeka koji je očito vukao iz konteksta sve da zadovolji stranu koju zastupa. Moram priznati da se ne sjećam da li sam uopće čitala na jednom mjestu ovakve "činjenice" i naravno optužbe. Zanimljivo je da se istim stranicama može naručiti i "knjiga o liječenju neplodnosti".

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku

Razmišljala sam da li staviti ovaj uistinu poražavajući tekst, ali s obzirom da je tema obnovljena, evo jednog izlaganja čovjeka koji je očito vukao iz konteksta sve da zadovolji stranu koju zastupa. Moram priznati da se ne sjećam da li sam uopće čitala na jednom mjestu ovakve "činjenice" i naravno optužbe. Zanimljivo je da se istim stranicama može naručiti i "knjiga o liječenju neplodnosti".

Imamo nastavak.
    Zanimljiva mi je rečenjica: "Ulažu se ozbiljni napori kako bi i Hrvatska bila jedna od zemalja gdje bi se primjenjivala ova tehnologija." Toga se i bojim...
    A još je zanimljivije da se u kontekstu neplodnosti spominje samo žena.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo nastavak.
    Zanimljiva mi je rečenjica: "Ulažu se ozbiljni napori kako bi i Hrvatska bila jedna od zemalja gdje bi se primjenjivala ova tehnologija." Toga se i bojim...
    A još je zanimljivije da se u kontekstu neplodnosti spominje samo žena.
    Iz teksta Revolucija u lijecenju neplodnosti ja ne iscitavam bas nista revolucionarno. Pa to su najosnovnije stvari s kojima je upoznata svaka prosjecna osoba s problemom neplodnosti!

Vec koristenjem npr. programa FertilityFriend za pracenje bazalne temperature obuhvaceni su bas svi spektri razlicitih bioloskih biljega koji se spominju u tekstu. A prilikom odlaska kod MPO doktora najnormalnije je da se prvo utvrdi u cemu je problem, da li su to hormononalni problemi ili poremecaji maternice.

Ne's ti revolucije u lijecenju neplodnosti.

I da, gdje je u svemu tome problem muske neplodnosti i ja se pitam!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

I da, gdje je u svemu tome problem muske neplodnosti i ja se pitam![/QUOTE]

slažem se,nažalost sve više i više je problem muške neplodnosti-nismo samo mi cure krive

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku

Ja sam se slučajno čula s jednim parom koji je to prošao, imali su iste dijagnoze kao i mi, oba su bila liječena (ne liječe samo žene!), ona je zatrudnila i rodila dečka. Ići ću vidjeti o čemu se radi
    Posljednje uređivanje od špelkica : 20.05.2011. at 07:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •