-
evo i mojih dojmova o novom rodilištu
kao prvo moram reći da nemam ni nekih prevelikih zamjerki na staro rodilište, mislim da je bitnije osoblje i njihov odnos prema nama nego sobe i wc-ei
iako je sad puno ljepše i osječala sam se puno "čistije" sa wc-om u sobi
kreveti su super, možete podizati naslon za glavu gore, dolje, s novim madracima više ne bole leđa, ništa ne škripi
super mi je multi funkcionalni ormarič, koji se pretvara u stolić, a ima i minibar
puno je tiše i mirnije, i uopče nema gužve jer ja sam stalno mislila, budući da su svi govorili da je kapacitet rodilišta isti kao prije, a da su u međuvremenu zatvorili neka rodilišta , da će biti gužve i stavljanja više od 2 rodilje u sobama, ali nije
što se tiče stavova o dojenju mislim da se puno promjenilo u odnosu na prije 3 god
sestre potiču dojenje, i ne davaju tako lako adaptirano mlijeko, prvo dugo pokušavaju da žena proba dojit, a tek ako je dijete dosta iznervirano,a ne želi sikiti donesu malo mlijeka da se dijete smiri (i to ne davaju bočice,nego čašice)a onda opet potiču ženu da stavi dijete na sisu
ovaj put me nisu rezali, sa mnom u sobi je isto bila žena koja nije rezana, pa ne znam je li to slučajnost ili su i tu se promjenili na bolje
dijete su mi odmah stavili na prsa, odnijeli su ga samo nakon jedno sat vremena da ga izvažu, i onda je sa mnom odveden u sobu
još jedna promjena zbog koje sam se osječala puno ljudskije je da ujutro u vizitu dolazi samo jedan doktor i jedna sestra, i ne morate skinut gačice ranije , nego kad oni dođu
i na kraju, svo osoblje mi je bilo super i jako ljubazno,sestre dolaze često i pitaju je li sve u redu , je li treba što pomoći
i na kraju evo vam par slika sobe u novom rodilištu
https://picasaweb.google.com/1036134...566/Rodiliste#
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma