Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

drage Citovke...evo i mene s vama, potpuno nova u ovome, 04.06. pocinjemo s prvim postupkom i to odmah dugi protokol (gonal i decap)
    Nisam bila sigurna gdje da stavim ovo pitanje, pa mi mozda netko od vas moze pomoci. Na zadnjem nalazu dr.P mi je napisao:
    "Bazalni UZV: odlicna ovarijska rezerva" - je li netko zna sta to tocno znaci?
    takodjer, ako je netko prosao ovakav postupak, s ovom kombinacijom ljekova, svaki savjet bi mi dobro dosao....
    Hvala i sretno svima koji su u postupku!

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Ovan prvotno napisa Vidi poruku
    drage Citovke...evo i mene s vama, potpuno nova u ovome, 04.06. pocinjemo s prvim postupkom i to odmah dugi protokol (gonal i decap)
    Nisam bila sigurna gdje da stavim ovo pitanje, pa mi mozda netko od vas moze pomoci. Na zadnjem nalazu dr.P mi je napisao:
    "Bazalni UZV: odlicna ovarijska rezerva" - je li netko zna sta to tocno znaci?
    takodjer, ako je netko prosao ovakav postupak, s ovom kombinacijom ljekova, svaki savjet bi mi dobro dosao....
    Hvala i sretno svima koji su u postupku!
    Znači da imaš dobru zalihu jajnih stanica. Imaš hrpu savjeta ovdje na potmogognutoj samo trebaš čitati. Mnoge od nas su prošle protokol sa gonalom i decaceptilom, samo mi nije jasno šta te točno zanima. Molim te da budeš preciznija kad nešto pitaš. Nemaš još dovoljan broj postova pa ne možeš poslati privatnu poruku, ali kad to postigneš, slobodno se javi na pp.
    Sretno i tebi u postupku.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •