Jao svega ovdje ima....
Stvarno, ali stvarno ne vidim prijeku potrebu da dijete živi kod bake, udaljene 2 km, s mamom koja radi od 7-13h.
Ili kako objasniti da dvoje djece živi s roditeljima, a jedno živi s bakom...Ne razumijem to NIKAKO!
U svakom slučaju deeeeeebeli potpis na
Vrijesku.
Inače, ja radim u smjenama i tu u pravim 8-satnim smjenama, navečer dolazim s posla ako radim popodne oko 21h! Sreća pa muž radi ujutro! ALI...I on zna otići na službeni put kad meni smjena padne popodne...Muka mi je kad se sjetim povratka na posao u 10. mjesecu, čak planiram tražiti samo jutarnju smjenu! Nikad, ali baš nikad mi nije palo na pamet da djeca idu kod bake!
Moj tata se nekad kao zafrkava pa govori kako neka Janka dam njima i da kod njih ide u školu...Meni to čak nije niti zanimljiva šala! Kosa mi se digne na glavi od muke kad to čujem!
I da, djeca su uvijek i svugdje sa mnom! I kod frizera (danas bili svi troje, sva sreća pa mi deaedi nije frizerka) i u banci i u shopingu! Jer ja ih, ajmo sad opće zgražanje svih, nemojte da vam oči ispadnu od silnog čuđenja, NEMAM KOME OSTAVITI! A gle čuda, jako sam društvena, imam puno poznanika imam čak i prijatelje! ALI!!! Kome da ostavim troje djece na čuvanje od kojih je jedno beba sisavac od 9 mjeseci (zamisli molim te, nije se odvojila od mene duže od sat vremena)? Burazu koji ih ima četvero? Šogorici koaj je tek rodila a i nije mi baš usput? Frendici koja također ima četvero? Ili onoj koja ima dvoje od kjojih je jedno također sisavac od 2 mjeseca! Svi oni dolaze u obzir kad je sila! Frizer i shoping nisu sila, a opet i to se nekad mora, ali ne da bi okolo tražila nekog za čuvanje djece! I boli me njonja smeta li to nekome!! Meni ne smeta, ja to mogu, tako mi je lakše i za drugo me nije briga!
Ja se jako dobro sjećam svog osjećaja kad su me nakon SAMO godinu dana odvojenosti i to radi stvarno prijeke potrebe, spojili s bratom! Kao da su me dali nekom strancu!