Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
Predali smo papire za vrtić i dobili poziv na razgovor. Da li je netko već bio? Što možemo očekivati?
Ukucaj si u google nešto kao "inicijalni upitnik za vrtić", neki vrtići imaju taj upitnik na svojim stranicama, pa će ti ga google negdje izbaciti. Mi smo, kad je krenuo u privatne jaslice, već dobili takav jedan, vrlo sličan, da sami doma popunimo. I na razgovoru za gradski vrtić su me pitali točno ta pitanja: kakva je bila trudnoća, porod, što jede i pije, koliko spava, je li bio bolestan, bolesti u obitelji, gdje živimo, s kim živimo... Jedino što me "novo" pitala je "što očekujem za sebe i dijete od jaslica" ... kao "sigurnost, povjerenje, socijalizaciju i sl."... Samo sam joj ja rekla da već ide mjesec dana u privatne jaslice i da ne očekujem ništa .

I još me pitala: "Kad se probudi, prvo pije mlijeko, je li tako?". Ja sam rekla da ne pije mlijeko nego sisa, pa se čudila da "Još uvijek, sa godinu dana??!!!" i savjetovala da "to do rujna svakako mora prestati". Sva sreća da sam se toga naslušala od njegovog 5. mjeseca ("Još uvijek sisa s 5 mjeseci??!") pa sam bila totalno skulirana i ignorirala ju u potpunosti .