Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 166

Tema: crocs vs. japanke vs. one tenisice za u vodu

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Neki dan u parku je curica ima Crocsice -katastrofa, nogica skroz mokra, teta joj je svako malo izuvala i brisala nogicu. Pitala sam ju da li su to original ili lažnjak, ona veli da misli da su joj roditelji kupili original. E da, imaju onu plavu crtu na đonu.

A što se tiče onih sandalica prozirnih kakve smo nosili u djetinjstvu, prošle godine ih je bilo u NAMI.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Neki dan u parku je curica ima Crocsice -katastrofa, nogica skroz mokra, teta joj je svako malo izuvala i brisala nogicu. Pitala sam ju da li su to original ili lažnjak, ona veli da misli da su joj roditelji kupili original. E da, imaju onu plavu crtu na đonu.

A što se tiče onih sandalica prozirnih kakve smo nosili u djetinjstvu, prošle godine ih je bilo u NAMI.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ok jel onda istina da se u orginal croksama ne znaje noge?
    I gdje ih nabaviti najeftinije?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nije istina
    to sve ovisi o nogama

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

IMHO, istina je da se u originalnim Crocsicama ne znoje noge. Nama se nikome ne znoje. Mi odrasli ih doma koristimo kao papuce (preruzne su mi za van), a E. za do plaze, i svima suhe noge.
    Ne znam gdje su najjeftinije, redovito ih narucim preko Taylorshoes.com .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    IMHO, istina je da se u originalnim Crocsicama ne znoje noge. Nama se nikome ne znoje. Mi odrasli ih doma koristimo kao papuce (preruzne su mi za van), a E. za do plaze, i svima suhe noge.
    Ne znam gdje su najjeftinije, redovito ih narucim preko Taylorshoes.com .
    i opet... nije istina
    vama se ne znoje
    meni se znoje, mojoj djeci se znoje, ima još ljudi koje znam da im se znoje

geni su nam takvi...

imam original, iz crocs dućana 300kn

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znoje se, ali ne smrde
    Imam doma jednog koji sve zasmrdi osim kroksa

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I te s crtom nisu dobre. Ja ih imam. Ne luftaju se dovoljno kao one bez crte a sa više rupa

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku

http://globus.jutarnji.hr/zivot/moje...-idu-u-bankrot
    eto, izgleda da je lokacija fakat tajna
    Nemaš pojma kakva kad ih do sad nema na pijaci Ciglane, orginal, samo su malo zaobišle kontrolu u fabrici

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

M. je strastvena obozavateljica Pooh-a i ekipe pa bi joj kupila ove crocse:
    http://www.crocs.nl/crocs-winnie-the...girls-footwear
    ali sad kad sam obratila paznju vidim da imaju jako malo rupa.
    Pa se pitam hoce li u njima moci gacati kroz plicak?
    Je li netko isprobao neki drugi model osim klasicnih rupastih?
    Posljednje uređivanje od lunja : 19.06.2011. at 00:18

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja jesam i nije dobro jer se voda dovoljno ne cijedi pa su predugo mokre. Ja ih imam i ne bih ih nikad kupila klincima. Oni imaju klasične.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM i ja imamo već 4 godine krokse iz USA, onaj najobičniji, klasični model

http://www.crocs.eu/crocs-classic/10...women-footwear

po ljeti ih nosimo na plažu, zimi doma kao papuče
    i nisu nam se usmrdile sve ove godine, a MM se rijetko koje cipele ili papuče ne usmrde

i da ih ne nanašam zg-more, otišli smo danas da bi kupili krokse za plažu
    original, u intersportu
    to nema veze s onim našim kroksama
    tvrdo, kruto
    nije istina ovaj klasični model već baya
    http://www.crocs.eu/crocs-baya/10126...footwear-clogs
    i crocband
    http://www.crocs.eu/crocs-crocband/1...footwear-clogs
    made in bosnia
    možda su ti modeli tvrđi od klasika, ali sumnjam
    na kraju ćemo opet nanašati gore dolje, jer ove nisam htjela kupiti

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

V je isto imala te iz USA, na spužva boba, isto mekane
    lani sam joj tu kupila u njihovom dućanu u west gate, nisu tako mekane
    mislim da ću se morat educirati za kupnju prek interpleta

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I sad opet moram reci da su meni ove preodlicne http://www.crocs.eu/crocs-crocband/1...footwear-clogs

Ali dobro, nisam ih isprobala na plazi i vjerojatno ni necu. Nosim ih po kuci kao papuce, na carapu i na bosu nogu, kako kad. I nista, ama bas nista nikad nije znojno. Nije ni u drugima, onim obicnima, ali te obicne su mi nekako nestabilne i premekane u usporedbi s ovima.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    i opet... nije istina
    vama se ne znoje
    meni se znoje, mojoj djeci se znoje, ima još ljudi koje znam da im se znoje
    Pa zato i napisah IMHO.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni su te crocband najljepše

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Crocband su tvrđe i nisu dobre za more za djecu zbog manjka rupa.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    vidim po komentarima i ne bih ih kupila, ali ipak su mi najljepše

mi smo na kraju naručili pediped sandalice, onako s remenčićima, sad jedva čekamo paketić

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam za sebe narucila preko e-baya crocband - 100kn, dosle su za 10-tak dana iz Hong Konga...
    postarina besplatna...
    ima i za djecu ali mislim da tek od broja 23 ili tako nesto
    Posljednje uređivanje od lukab : 19.06.2011. at 21:01

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

100 kn? a u nas po suvo zlato....

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Moj klinac ih ima i istina, jako mu se znoje noge. Nema dovoljno rupa da se to sve prozrači. Imamo i onaj drugi model (u kojem je urezano crocs sastrane - neznam točno kako se zove model) i one su puno bolje... imaju puno rupa i manje mu se znoje nogice.

Ali napominjem da se njemu u bilo kojim cipelama znoje noge (osim GEOX). Na mamu je.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mi smo kupili crocband neki dan i super su nam..u principu je stvar u tome da je svaki model unutar broja razlicit i ne odgovara svaki nozi u istom trenu (recimo prosle godine kad smo imali 1,5 nam crocband nije odgovarao, bilo nam je pretvrd za pocetak hodanja i bile su joj prevelike).. ove godine prvo smo kupili jedan drugi model s rupicama medjutim kad smo dosli doma smo skuzili da su joj prevelike (traka je drukcije postavljena)..nakon toga smo isli isprobati sve i najbolje je ispao crocband po velicini pa smo uzeli te a kad preraste cemo preci na ove druge koje su isti broj ali ispadaju veci kalup.
    mi smo uglavnom jako zadovoljni crocsicama, prstici su joj naprijed zasticeni, udobne su joj, izdrze cijelo ljeto 2 broja..japankice joj nisam kupovala jer je iznimno komotan tip djeteta pa mislim da bi je izludilo bilo kaj medju prstima a i navlaci te noge pa se bojim da bi izranjavala prtstice ako je nesto otvoreno..tenisice za vodu nemam pojma kaj su pa to ne znam reci

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    nije istina
    to sve ovisi o nogama
    Citiraj Cubana prvotno napisa
    Znoje se, ali ne smrde
    Ja sam obožavateljica Crocsica i svima ih preporučujem. Meni se noge UŽASNO znoje (kao i svi ostali dijelovi tijela ), ali u Crocsicama noge ne smrde. I moram reći da je meni pretoplo ljeti u njima, ali ih nosim sa onim stopicama-čarapama. A zašto? Zato što su TAKO udobne i u njima me nikada ne bole stopala. Kada idem vani ili puno hodam jedva čekam doći kući, jer kad ih obujem odmah bol prestaje i lagano koračam.
    Tako, ako neko ima od vas problema sa bolovima u stopalima - eto rješenja.
    E da, i kada se ujutro probudim i stanem na tepih stopala mi otpadaju, pogotovo ljeti, odmah gledam gdje su crocsice i uskačem u njih.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj lore prvotno napisa Vidi poruku
    nakon toga smo isli isprobati sve i najbolje je ispao crocband po velicini pa smo uzeli te a kad preraste cemo preci na ove druge koje su isti broj ali ispadaju veci kalup.
    Da, Crocband imaju manji kalup od npr. Crocs Baya... I one ispred sa likovima (winnie the pooh npr isto imaju manji kalup od Baya). Recimo za pol broja manji.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da..nama je ovako:
    za vrtic imamo doru explorer koja nam je taman isto kao i crocband koji nosimo vani (manji kalup) a za pola broja-broj su nam vece Crocs duet kids (veci kalup) koje smo zabunom kupili pa cemo ih imati kasnije

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Crocband - kupljeno u Crocs dućanu u ZG-u, koma tvrde, napravile su maloj žulje, prije toga je imala neke originalne Crocs (od prijateljice kupljeno, predivne).

Ja imam one medicinske SilverCloud, kupljeno kod mog fizioterapeuta, genijalne su, ne znoji se moja noga u tome. Mala ima neke neoriginalne (mislim made in BIH), kupljene sa štanda u Puntu na Krku, mekane su i skroz OK.

Ja sam baš zadovoljna Crocsama, na maloj i kako izgledaju, kod mene... ajde, ajde, ali fakat su udobne, jednostavne za održavanje i meni su super za neke petne probleme... Iz estetski-zgrožene postala sam oduševljeni fun.

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo izvjestaj - na more jos nismo otisli ali smo nosili ove elefanten crocs po doma i vani i super su nam jedino sto mu se znoji noga ali njemu se u svemu znoji...
    tako da smo uzeli i japankice koje nosimo po ovim nesnosnim vrucinama, a crocsice cemo nosit na plazu...
    na koju idemo za tjedan dana i jako se veselimo

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo mi se upravo vratili sa mora i moram reći da sam totalno razočarana u crokse........em je dobila žuljeve od gumbića sa strane em joj su stalno kamenčići ulazili u ckokse a i ionako su joj noge bile stalno mokre.......tako da ubuduće krokse za plažu i vodu nikako. Ali to ne znači da ih neće nosit na čarapice!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a mi baš čekamo svoje crocse koje smo naručili baš za more

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj lore prvotno napisa Vidi poruku
    da..nama je ovako:
    za vrtic imamo doru explorer koja nam je taman isto kao i crocband koji nosimo vani (manji kalup) a za pola broja-broj su nam vece Crocs duet kids (veci kalup) koje smo zabunom kupili pa cemo ih imati kasnije
    ove s dorom je moja nosila prošle godine
    nakon 2 kupanja u moru dora se odlijepila i ostale su gole roza kroksice
    jednu smo odljepljenu doru našli i ponovno zalijepili a druga se negdje utopila

ali, dok su bile cijele, baš su bile slatke

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sonči prvotno napisa Vidi poruku
    evo mi se upravo vratili sa mora i moram reći da sam totalno razočarana u crokse........em je dobila žuljeve od gumbića sa strane em joj su stalno kamenčići ulazili u ckokse a i ionako su joj noge bile stalno mokre.......tako da ubuduće krokse za plažu i vodu nikako. Ali to ne znači da ih neće nosit na čarapice!
    ovo boldano samo znači da su joj ili premale ili da joj taj model kroksica ne paše (jer ima preširoku nogu)
    imaš uže i šire modele, idući put obrati pažnju kad kupuješ
    kad ih isprobavaš djetetu moraju ti izgledati kao da su prevelike, moraju imati malo lufta na sve strane. ako su taman onda su premale

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi imamo crocband, i ja i keksićka
    i super su nam
    nije bila u moru s njima jer smo ih zaboravili doma ali je za more dobila ovakve, ali fejk http://www.crocsitalia.it/crocs-croc...girls-footwear
    njene su žute s plavim leptirićima, plaćene 20kn u intersparu

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

za doru
    ja iskreno s dorom nisam odusevljena jer vise volim jednobojne po mogucnosti u nekoj bijeloj ili svijetlo rozoj boji :D li klinci imaju drukcije misljenje..haha
    ove godine su mi se jako svidjale miki crocsice ali imaju jako kratku straznju traku

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ima ona tri para kroksi nosi ih od kad je zatoplilo znači cijelo proljeće i ništa. Sa strane imaju lufta a otraga za 1 broj prevelik tako da joj nisu male. Ima široku nogicu tako da sam obavezno to gledala da joj budu sa strane komotne. Pričala sam i sa mamama na plaži i njihova dječica su dobivala žuljeve. Vele da kad hodaju po vodi da ckokse kližu po nogici i da zato dobe.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj sonči prvotno napisa Vidi poruku
    Ima ona tri para kroksi nosi ih od kad je zatoplilo znači cijelo proljeće i ništa. Sa strane imaju lufta a otraga za 1 broj prevelik tako da joj nisu male. Ima široku nogicu tako da sam obavezno to gledala da joj budu sa strane komotne. Pričala sam i sa mamama na plaži i njihova dječica su dobivala žuljeve. Vele da kad hodaju po vodi da ckokse kližu po nogici i da zato dobe.
    svašta
    ni ja, ni mm, a ni naše dijete nismo nikad dobili žuljeve od kroksica, ni sa strane ni nigdje
    a cijelo ljeto smo u njima, i po plaži i u moru i na suhom...ma svugdje?!
    za mene je to posebno čudno jer stvarno imam jako široku nogu i sve živo me nažulja, mislim, sve osim kroksica

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

je, i moja starija je dobila krvave žuljeve od oriđiđi crocs-a, koje joj nisu male nego su joj tek sada dobre, lani je plivala u njima. i isto dobila krvave žuljeve

ok su joj dok noga nije od mora

meni su udobne samo na pamučne čarape, nekako mi zapinje onaj kajšić na ahilovoj peti, naježim se od toga

ambivalentna sam prema njima jer su mi ipak dobre su mi za vrt

po gradu mi nisu udobne, iako imam nogu 38 kajmanice 37/38 mi užasno laprdaju i to mi umori nogu

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo stalno na moru, ali Crocsice nikad ne koristimo za ici u vodu - one mi nikako ne bi bile pogodne za to.
    Do plaze i po plazi u crocsicama, da. Ali u vodu - ne, nikako mi nema smisla - kroz rupe udju kamencicici, nogica se slize, zuljevi, poslije mokra noga koja se treba osusiti....

Za "ostre" plaze koristimo one prozirne plasticne sandalice za vodu koje se vezu oko clanka (KangaROOS), klasican model (mislim da sam i ja imala vrlo, vrlo slicne). U njima je minimalno, ali se ne sklizu, ne upadaju kamencici, noga je sigurna od jezeva, itd.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Moja mala je isto dobila žuljeve od crocsband kroksica kupljenih kao u origigi radnji - ovoj u Importanne galeriji, a nije od prijašnjih originalnih mekših crocsa, kao ni od ovih kupljenih na štandu, koje su isto mekše na opip od tih crocsband.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mislim da crocs posebno ima baš sandalice za vodu, negdje na netu sam vidjela, kao one plastične s remenčićima, ali ne znam ima li toga kod nas
    mi ćemo tek ove godine prvi puta koristiti crocs na plaži, pa ćemo vidjeti, ali ne čine mi se baš za vodu

sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Ma to sam cijelo vrijeme htjela reći možda nisam shvaćena.....ona ih non stop nosi i super su i lagane iudobne , ja se već godinama ne skidam s njih ali za plažu i u vodu na moru NEMA ŠANSE!!!!!!1

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Meni Crocsice isto baš nisu za vodu jer mi je gadljivo kako mi noga u njima pljacka kad su mokre.
    Ja ih baš i ne nosim na plažu, nego nosim japanke, a Lea u svojima ide na plažu.
    Ali - mi niti ne koristimo ništa za vodu, nego smo bosi na plaži i u moru. Jedino kad idemo na neke divlje plaže uzmem Crocsice i onda i plivam u njima i okej su (ako izuzmem gadljivo pljackanje nakon izlaska iz mora)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Btw. ja sam Lei u Froddo dućanu u Importanne pothodniku kupila one obične Crocs, kakve su bile prve koje su se pojavile, za 150 kuna.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja mala je isto dobila žuljeve od crocsband kroksica kupljenih kao u origigi radnji - ovoj u Importanne galeriji, a nije od prijašnjih originalnih mekših crocsa, kao ni od ovih kupljenih na štandu, koje su isto mekše na opip od tih crocsband.
    Slično i moj stariji, dobio je žuljeve kad je u crocsicama išao u vodu. Nije to praktično za mokru nogu (iako meni ne smeta, ja odem u plićak ako baš moram).

Za vodu su mi za djecu bolje one platnene šlape sa silikonskim tabanima.

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Crocsice su zakon, imamo orginale i nisu ni sluga kopijama počevši od gume, kvalitete. Mali ima 16 mjeseci i spasile su nas na plaži sa oštrim i grubim kamenjem, a pogotovo jer ima široku nogu i visok rist.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi imamo i crocsice ali za more nikad, nama su savrsene a i prekrasne, ove cipele:

Nike za u more i na plazu, kupili smo ih u Italiji jer smo htjeli crne ali imaju ih i kod nas u intersportu i slicnim trgovinama..

Bile su 30 eura, a takva cijena je i kod nas. A buduci da zivimo na moru itekako ce ih iskoristiti.

Evo i slikica, ne smetaju kamencici, ne padaju, savrsene su i za male i vece, s njima i ide u vodu jos od pocetka ljeta i trci po plazi, sad imamo 19mj. (ali nike broj 25/26).

Toplo preporucam kome nije preskupo, mi cemo ih definitivno i dalje uvijek kupovati.

Uploaded with ImageShack.us
    Posljednje uređivanje od SaraRi : 21.07.2011. at 14:46

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vidjela sam te nike šlapice za vodu u interpsortu, super su meke i savitljive

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Moja je dva tjedna na moru bila non-stop u nekim fake crocsicama s placa (nisu tvrde, dosta su mekane). U tome se kupala, vozila bicikl, trcala ko blesava nizbrdo i uzbrdo niz cestice (samo s nataknutim kao klompe ), tusirala itd... Jedino nakon kupanja u moru moramo skinuti i isprati pijesak i kamencice jer se zali da je pikaju, i nakon toga samo nataknem nazad. Ostalu obucu nismo ni oblacili.

Najbolje utrosenih 40kn u zivotu

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Imamo original za plažu, tj. za u more i za općenito po vani, ne izuvaju se takoreći iz njih, imaju i sandalice ali ne žele ih uopće

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nas sve četvoro imamo "kroksice" po 40 kuna, već treću godinu mi odrasli, klincima svake godine nove (jerbo im noge rastu)
    i super su nam i za plažu i po apartmanu, a bome i po gradu/mjestu/selu
    na more ni ne nosimo drugu obuću, samo to (muž ponese tenisice za vožnju, ja mogu voziti u kroksicama)

i mislim da ćemo im ostati vjerni još godinama jer su se pokazale kao odlična obuća koja pokriva cijelo ljeto: i vrt, i skakanje, i parkove, i more, i šetnje... sve

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A najbolje od svega - na povratku s mora ih samo ubacis u vesmasinu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •