Pokazuje rezultate 1 do 50 od 126

Tema: Kad pocinju upisi u vrtice za 2011/2012?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Drago mi je da ste se upisali.
    Baš me zanima na temelju čega te traže da donosiš bilo kakve potvrde koje nisu navedene u natječaju za prijem u vrtić. I tko je tražio izjavu da se vraćaš na posao? To isto nema u natječaju. Ima samo pitanje: Da li majka – otac ima rješenje o korištenju rodiljnog ili roditeljskog dopusta ili drugog prava iz
    Zakona o rodiljnim i roditeljskim potporama (NN 85/08, 110/08 – ispravak i 34/11):
    DA, naziv prava __________________________________________________ _______________,
    odobreno korištenje prava u razdoblju od ____________________ do ______________
    Nigdje ne piše da će te automatski odbiti ako zaokružiš DA i da moraš donositi potvrde o prekidu bilo čega.
    Baš me to ljuti.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sss prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je da ste se upisali.
    Baš me zanima na temelju čega te traže da donosiš bilo kakve potvrde koje nisu navedene u natječaju za prijem u vrtić. I tko je tražio izjavu da se vraćaš na posao? To isto nema u natječaju. Ima samo pitanje: Da li majka – otac ima rješenje o korištenju rodiljnog ili roditeljskog dopusta ili drugog prava iz
    Zakona o rodiljnim i roditeljskim potporama (NN 85/08, 110/08 – ispravak i 34/11):
    DA, naziv prava __________________________________________________ _______________,
    odobreno korištenje prava u razdoblju od ____________________ do ______________
    Nigdje ne piše da će te automatski odbiti ako zaokružiš DA i da moraš donositi potvrde o prekidu bilo čega.
    Baš me to ljuti.
    Toga nije bilo kada smo se mi upisivali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •