Pokazuje rezultate 1 do 50 od 204

Tema: Uspjeh MPO kod PCOS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kika222 ja sam ti teški PCOS i dva puta sam pila klomifene, s tim da su oba puta bile jako slabe JS, čak drugi puta sve tri prazne...tek kad sam dobila inekcije onda se kvaliteta popravila...tako da je moguća ovulacija ali je upitna kvaliteta tih stanica...npr.moja frendica ima isto PCOS pa je prirodno ostala trudna...to vjerovatno nije svima isto...
    a u mom potpisu vidiš uspjeh nakon prvog stimuliranog...
    sretni tebi i naravno svim ostalima !!!

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    kika222 ja sam ti teški PCOS i dva puta sam pila klomifene, s tim da su oba puta bile jako slabe JS, čak drugi puta sve tri prazne...tek kad sam dobila inekcije onda se kvaliteta popravila...tako da je moguća ovulacija ali je upitna kvaliteta tih stanica...npr.moja frendica ima isto PCOS pa je prirodno ostala trudna...to vjerovatno nije svima isto...
    a u mom potpisu vidiš uspjeh nakon prvog stimuliranog...
    sretni tebi i naravno svim ostalima !!!
    Hvala ti na odgovoru. Ja sam imala 3 folikula na dan aih-a ali nemam pojma jesam li imala js pošto na SD nitko ne radi ultrazvuk na dan inseminacije! Pijem neke čajeve i čekam jesen! Hvala i tebi abys ali znam da ne postoji neka čarobna tabletica samo sam neinformirana a i dr nisu baš neke pričalice, svi se žure i škrti su na riječima!!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala i tebi abys ali znam da ne postoji neka čarobna tabletica samo sam neinformirana a i dr nisu baš neke pričalice, svi se žure i škrti su na riječima!!
    potpuno te razumijem, meni je isto bilo , nitko me nije sljivio 5 % dok nisam dosla na ovaj forum i rodine stranice i pocela proucavati, i dobila puno savjeta od dobrih ljudi ovdje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •