Stranica 8 od 65 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

10dc, endometrij 7mm, folikuli se malčice povećali, u nedjelju opet. Utapam se u ananasu i cikli pa ćemo vidjeti.
    Znate lli za ijedan primjer pozitivnoga ishoda unatoč tankom endometriju? I sve to u prirodnom ciklusu.
    PUnkcija će očito biti u ponedjeljak ili utorak pa valjda transfer u petak.
    Eh, da je još malo i optimizma...
    Ne znam što mi je ovaj put.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

maslina,bit će to dobar endić do transfera..
    bez brige...samo lagano!!koliko folikula imaš i koje veličine?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nadam se...
    Dva su folikula, 13 i 11.

Hvala ti.
    Pratim te i želim svu sreću u rujnu

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Linalena na žalost ne mogu ti poslati pp jer sam još "zelena" tu na rodi pa nemam pravo na pp-ove, tek sam došla do stadija da mi odmah propuste post. :D
    ja trenutno startam sa klomifenskim ivf-om. i ne znam što da očekujem od njega.. ali vidjeti ćemo uskoro. inače sam low responder, nizak amh, visok fsh plus asteno kod mm-a.
    dobra je vijest što nam se lista čekanja nevjerojatno pomakla, zante to?

maslina, pa meni se taj tvoj endometrij ne čini baš loš! kada obično ovuliraš, odn koliko još dana imaš vremena? ja bi rekla da se on taman stigne lijepo zadebljati do transfera!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Po mojoj računici još 4 dana. Ne znam, dr. i nije baš bio oduševljen... A možda si je slagao dane u glavi zbog vikenda. No, vidim da se trude i rade punom parom, kao da ih ljeto i godišnji uopće ne zanimaju.
    Vidite da sam sva raspršena. Pogledavam forum, radim za posao, i nama se "opasno" primiče ljeto.
    *mare* - nemam iskustva s klomifenskim ivf. Klomifen sam uzimala samo za AIH pa ne znam kakvi su ishodi s njim, ali ti želim da što prije zagrliš svoj smotuljak

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Hvala ti Maslina!
    baš me zanima kako će se razvijati priča o tvom endometriju ali i dalje mislim da je to ok. Stigne se još zadebljati do punkcije, onda ionako startaš sa utićima i to će ga još dodatno "nahraniti" do et-a. Ne brini, biti će to u redu!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala ti *mare*, godi mi tvoja podrška. Međutim, nakon prošloga IVF koji je bio školski, a rezultirao biokemijskom - samopouzdanje bi trebalo zbildati kao i endometrij. Ne smijem lamentirati, nije ništa crno, ali strah od repriza je prisutan.
    U nedjelju idem opet na folikulometriju pa ćemo valjda biti pametniji

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    10dc, endometrij 7mm, folikuli se malčice povećali, u nedjelju opet. Utapam se u ananasu i cikli pa ćemo vidjeti.
    Znate lli za ijedan primjer pozitivnoga ishoda unatoč tankom endometriju? I sve to u prirodnom ciklusu.
    PUnkcija će očito biti u ponedjeljak ili utorak pa valjda transfer u petak.
    Eh, da je još malo i optimizma...
    Ne znam što mi je ovaj put.

maslina jesi li i ti gore u nedelju na folikulometriji,mene je narućio da dođem oko devet ,već sam se zabrinula da sam krivo ćula i da mi nije slučajno rekao da dođem u subotu,sad mi je lakše kad vidim da si i ti gore ,super

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Draga, prošli ivf je upravo to - "prošli". Nemoj razbijati glavu s tim, svaki je priča za sebe. Valjda ih moramo proći toliko koliko ih prolazimo da bismo se mogle još više veseliti i više cijeniti onaj dobitni. Od srca ti želim da ti to bude baš ovaj! I držim fige za lijepe vijesti u nedjelju!

A meni, molim vas, držite fige da procurim sutra kako bih stigla obaviti ovaj prije godišnjih

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

*mare", evo, držim fige da nam već danas javiš kako ti se ispunila želja. Neka samo tako i bude
    jo1974 - da, očito je dr dežurna pa su nas naručili za nedjelju. I super jer inače bismo čekale do ponedjeljka, a svaki nam je dan bitan. Vidimo se gore

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure,pa nema veze jel tko od naših dr.dežuran da naručuju na folikulometriju...ako nema nikog od njih,radi neki drugi dr.pa se sa našim dr.konzultiraju telefonom..folikulometrije,punkcije i transferi su bez obzira na dan u tjednu i praznik...uvijek netko radi!

kaj se tiče liste lijekova,ja sam luda i baš nisam optimistična..zvala sam sredinom lipnja,rekli mi doći će oko 15.7.,zovem jučer,kažu za mjesec dana...hmmmm..no comment!!!!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kiara79, nije baš uvijek tako. Barem nije bilo u mom slučaju. Koliko je meni poznato, za danas nitko nije naručen, nego imamo sreću što je sutra dežurna jedna od dr. iz tima.
    Uostalom, neka oni samo nama budu živi, zdravi i veseli. I neka rade barem jedan dan za vikend jer od petka do ponedjeljka prođe cijela vječnost.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

kiara79, nije baš uvijek tako. Barem nije bilo u mom slučaju. Koliko je meni poznato, za danas nitko nije naručen, nego imamo sreću što je sutra dežurna jedna od dr. iz tima.
    Uostalom, neka oni samo nama budu živi, zdravi i veseli. I neka rade barem jedan dan za vikend jer od petka do ponedjeljka prođe cijela vječnost.
    a gle,ne znam kak je onda meni punkcija bila baš 1.11.imaš masu cura,koje folik.transfere i punkcije rade blagdanima i nedjeljama..meni je svaku put rađene folik.u nedjelju,tako je ispalo..kad su stimulirani u pitanju,jako paze nato...a kad je AIH ili prirodnjak...ahhh,to je tak!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Šta se tiće vikenda ,u nazad 2 mj. ne rade vikendom i praznikom,jedino ako je netko dežuran onda rade folikulometrije.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno nadopuna

ja sam danas bila gore i jako sam si tužna osječam se ko da sam dobila neg.betu,neznam kao da sam več ovaj postupak prekrižila,večeras si dajem ovitrele i u utorak je punkcija imamo brdo folikula ali samo 4 su odlićne pa da neriskiramo idemo ih vaditi inaće sam u ovom postupku primila samo gonale 19kom. i imala samo 2 folikulometrije ,što sam se malo i iznenadila,no coment
    inaće danas mi 10 dc. folikuli su 18-23mm,a endometrij je 10mm.
    Posljednje uređivanje od jo1974 : 17.07.2011. at 16:43

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

jo1974,nemoj biti tužna ,teško da svi folikuli budu iste veličine,mislim da je ovo ok i da će na kraju ispast sve dobro!Ja sam u utorak isto na punkciji ali u prirodnom ciklusu,danas sam također bila gore.Držim fige da dobiješ puno lijepih stanica!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

jo 1974,dobro ti nina kaže,folikuli ni ne mogu biti svi iste veličine...štoperica i punkcija se tempiraju prema vodećim folikulima..na 19 gonala i 10 dc..reakcija je ok..endo je isto ok..
    nemoj brinuti biti će sve dobro..ne vidim zašto bi ovaj postupak prekrižila..
    nažalost još uvijek je na snazi zakon o oplodnji 3 satnice..

u prošlom postupku na dan punkcije ja sam potpisala da ne želim zamrzavanje js...desilo se to da je štoperica tempirana prema folikulima na desnom jajniku,do kojeg aspiracijom nije moguće doći...dobila sam i opću anesteziju,no bez uspjeha..dakle jedna velika nula!!ni js za oplodnju,a ni za zamrznuti..na kraju punktirana 1 js sa lijevog jajnika koja je bila nezrela ina kojoj je rađen IVM...bez uspjeha..
    to je samo jedan moj primjer,a imam ih još..
    1.postupak 9 folikula niti jedna js...itd..
    dakle ja bih bila jako sretna na 4 folikula 18-23 mm..meni bi to bio OGROMAN uspjeh..

ajde draga,glavu gore i odradi ovo do kraja...možda ćeš već za 9 mjeseci biti mama!!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ajmo malo optimizma Budući da me i samu zasipa pomanjkanje istoga, sad ste me potaknule da se trgnem i počnem tješiti i bodriti sve oko sebe pa i sebe. A kako je onima koje su daleko od mogućnosti da ovako ipak lagodno došeću do SD (ili bilo koje druge bolnice) i obave barem folikulometriju?
    Sigurna sam da dr. rade najbolje što znaju (znam, nitko u njih ne sumnja) i u utorak se vidimo spremne na novi podvig. Pa što bude, bude.

Naravno, ni meni nije svejedno. I već mi je tužno kad me one drage i ljubazne sestre na Hitnoj tješe i bodre, a ni sama nisam sigurna. No, nadajmo se, nadajmo.
    A od utorka neka bude tulum u labosu

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

al će biti živo u utorak u labosu ,ja sam se malo smirila i šta je tu je ,u 22 h sam se fiksnula i sad ole ,vidimo se u utorak javite se ,makar da malo poprićamo dok se odmaramo nakon punkcije ) sretno svima

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj *mare* prvotno napisa Vidi poruku
    Linalena na žalost ne mogu ti poslati pp jer sam još "zelena" tu na rodi pa nemam pravo na pp-ove, tek sam došla do stadija da mi odmah propuste post. :D
    ja trenutno startam sa klomifenskim ivf-om. i ne znam što da očekujem od njega.. ali vidjeti ćemo uskoro. inače sam low responder, nizak amh, visok fsh plus asteno kod mm-a.
    dobra je vijest što nam se lista čekanja nevjerojatno pomakla, zante to?

maslina, pa meni se taj tvoj endometrij ne čini baš loš! kada obično ovuliraš, odn koliko još dana imaš vremena? ja bi rekla da se on taman stigne lijepo zadebljati do transfera!
    drago mi je dok vas čitam da se gore nešto zbiva i događa iako je ljeto počelo. sretno svima u svim fazama.
    mare, šta to znači da se lista nevjerojatno pomakla? koji se brojček na redu?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    al će biti živo u utorak u labosu ,ja sam se malo smirila i šta je tu je ,u 22 h sam se fiksnula i sad ole ,vidimo se u utorak javite se ,makar da malo poprićamo dok se odmaramo nakon punkcije ) sretno svima
    jo1974, zar se odmaramo nakon punkcije?

Ja se već vidim kako jurim u mir doma svoga sad već svjesna da punkcija može boljeti. Prošli i prvi put sam otišla gotovo "pjesnički" iako se ne mogu požaliti da je bilo nepodnošljivo. Najvažnije mi je atmosfera, a dosad je to bilo uvijek na nivou i iznimno poticajno

Najvažnije je da sve dobro bude, da ništa ne pobjegne.

Kako si ti danas?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Odmor vrijedi samo za one curke koje dobe opću anest. ili neki analgetik u venu,ostale odmah idu doma.Znači,vidimo se onda sutra gore,neka nam svima bude uspješno!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke želim vam svu sreću sutra,da bude čim manje bolno i lijepog tuluma u labu!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Joooj,ja imam feeling ko da je folikul otišao,nekak me bolucka trbuh.Ma,u biti kako bude,bude!

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

cure držim fige svima sutra za bezbolne punkcije i kvalitetne js!! ma biti će, moraju! i da ste sve javile ogromne bete za 2 tjedna!!
    MalaMa ne znam gdje smo sada trenutno sa brojevima, ali ja sam 253 i rekla mi sestra P da zovem iza 10.08.!!! ja očekivala da ništa prije 11.mj, samo sam kad sam bila gore išla pitati reda radi do kuda smo stigli kad ono - bingo!!

Sretno svima sutra gore!! i javite kako je bilo!

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

meni to isto bilo čudno, ja bila prije dva- tri tjedna da se dogovorimo za prirodni, a dr. B. mi rekao da me neće sada gnjaviti, kad sam 240 i nekaj, pa da zovem oko 15.8., do tada da ponovim hepatitis i tsh, i da to imam spremno, da neće obečavati da krenemo sa 8., da je lako moguće, ali da računam da je 9. mj. sigurno... ja se 8. ne nadam, ali 9. sanjam...taman... B-)

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala svima na lijepim željama.

Ne smije nam ništa pobjeći. Ja idem "tek" drugi put i niti ne razmišljam o svemu što se može ispriječiti na ovom putu. I mene je danas jako bolio trbuh, ali se mislim da je valjda barem jedan folikul ostao.

Vidimo se ujutro, a onda tulum. Nijednom do sad (ni nakon AIH, ni nakon IVF) nisam čekala betu 14 dana, već sam ja 9. otišla, ali bila je malušna. Rekoše - biokemijska.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke,
    to me brzo pomicanje liste iznenađuje, ali sve to gledam s oprezom, da se ne ponadam previše. ja sam broj 290 pa mi je rekla sestra da zovem iza 15.8. ja sam to shvatila kao da zovem reda radi, ali mislim da ni oni ne mogu znati koliko brzo će se lista pomicati, hoće li netko odustajati itd. pa je bolje zvati ranije.

mare, ja sam se isto pripremila da će to biti 12. ili 1. mjesec, ali ovako bi moglo biti i u 10.

maslina, nadam se da ćeš nam se vratiti danas na forum s lijepim vijestima!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sretno na današnjim punkcijama

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke držim palčeve za bezbolne punkcije, te naravno pokažite se kao prave koke

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Cure, čekamo izvještaj .....ja sam sutra gore i za hrabrost bi mi dobro došle vaše vesele vijesti

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo,ja došla sa punkcije,prošlo je super,jedan folikul i jedna stanica,prirodni ciklus a paralelno će odmrznut pohranjene stanice.Bilo nas je dans puno ,ne znam kako su druge curke prošle jer sam bila prva na redu.Sada držimo fige za tulum u labu .Pusa svima!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nina koliko imaš zamrznutih????

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

kod mene kako sam i pretpostavila svi su folikuli popucali,nema ništa ,u 9 mjesecu u prirodnjak pozz a ostalima sretno

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Nina koliko imaš zamrznutih????
    Imam dvije zamrznute!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Jo1974,stvarno mi je žao šta je tako ispalo!Lijepo se odmori i na jesen u nove pobjede!Pusa

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Maslina,gdje si?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jo1974, žao mi je... Sretno u rujnu I neka to bude dobitni

Nina977, evo me. Kod mene također jedna stanica. Ujutro zovem i kako nemam zamrznutih, sve nade polažem u tu jednu. Valjda je tulum počeo.
    Također je prošlo bezbolno, brže nego što sam mislila. Sada osjećam nekakve kontrakcije, ali ništa neizdržljivo.

Zapravo sam fokusirana na sutrašnje jutro i informaciju hoće li se oploditi.
    Je li miruješ do petka ili ne? Ja radim, ali sjedim iako bi valjda bilo bolje malo mirovati ležećki.
    Sretno nam i sutra i u petak

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Super,neka bude jedna ali vrijedna.Ja također polažem nadu u tu jednu jer sam krio imala već nekoliko puta al nisu preživile odmrzavanje. Ovaj put nisam na bolovanju,samo sam danas ostala,ne znam dal mi je pametno pošto sam na poslu stalno na nogama ali malo mi je bad otić jer nekog od kolega bi zeznula za godišnji.Nema veze ovaj puta ću tako pa šta bude.Držim fige da sutra budu dobre vijesti i da se u petak vidimo na trensferu.

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jo1974, baš mi je žao

nina977 i maslina sretno!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    jo1974, baš mi je žao

X

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj MalaMa prvotno napisa Vidi poruku
    jo1974, baš mi je žao

x

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cureee,ne mogu vjerovat ,imamo dva zametka za transfer,jedna od zsmrznutih je preživila i oplodila se.Baš sam happy!
    Iva Mia bila bi najsretnija na svijetu da mi se dogodi tvoj scenarij!

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ma bravo, bravo!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nina 977...bravo curo!!!

maslina...čekamo tvoj izvještaj!!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nina977, savršeno!!! Čestitam i nek se ponovi scenarij Ive Mie

I moja se oplodila, u petak transfer!!!

Hvala vam svima, drage cure, na tako lijepim željama Kao da vaša dobrota potiče pozitivan tok... Hvala vam, jako sam ganuta.

Nina977, vidimo se u petak oko 10
    Cure, javljamo vam se i hvala još jedanput

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    kod mene kako sam i pretpostavila svi su folikuli popucali,nema ništa ,u 9 mjesecu u prirodnjak pozz a ostalima sretno
    Baš mi je žao! Da li je to loš tajming ili ...?

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj nina977 prvotno napisa Vidi poruku
    Cureee,ne mogu vjerovat ,imamo dva zametka za transfer,jedna od zsmrznutih je preživila i oplodila se.Baš sam happy!
    Iva Mia bila bi najsretnija na svijetu da mi se dogodi tvoj scenarij!
    Bravo curo Držimo palčeve do kraja!!!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Nina977, savršeno!!! Čestitam i nek se ponovi scenarij Ive Mie

I moja se oplodila, u petak transfer!!!

Hvala vam svima, drage cure, na tako lijepim željama Kao da vaša dobrota potiče pozitivan tok... Hvala vam, jako sam ganuta.

Nina977, vidimo se u petak oko 10
    Cure, javljamo vam se i hvala još jedanput
    Bravo Maslina Držim palčeve, ja ću u petak na punkuciju, a samo jedan folikul izdržao.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Maslina,tooo!Vidimo se u petak na transferu,držimo palčeve da se naše stanice lijepo podijele do petka!

Stranica 8 od 65 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •