honey, i kod mene je bila sumnja na vanmateričnu pa je ispalo sve ok, bila sam jednako trudna kao ti tako da nemoj brinuti nego čekaj i vibraj

Voljela bih da imam samo dobre vijesti ali danas sam doživjela novi šok. Ako moj današnji doživljaj ne spada na ovu temu nek moderatori premjeste. Uglavnom:
kao što znate zadržana sam radi sumnje na vanmateričnu i ispalo je sve ok. Danas dođem na kontrolu i na uzv me pregleda dr. Šprem. Sva oduševljena, sve je ok, kuca srce i vidi se, okrenula mi i monitor da vidim i isprintala sličku. Danas sam 7+3 i nosim jednu bebu veliku 1.20 cm. Pitam šta je s drugom bebom obzirom da su bile dvije gestacijske, kaže ona ništa, samo je jedna beba, sve ok, kontrola za 3 tjedna, da mi sličku i spraši me van.
U 2 popodne odlazim na wc stavit utriće kad šok: iscjedak boje turske kave, znači smeđ i rijedak, nije krv nego nešto smeđe. Smrznem se od glave do pete, zovem svog gina i pitam ga šta da radim obzirom na situaciju i činjenicu da sam pred nepuna 4 sata došla iz petrove gdje mi je rečeno da je sve ok. kaže on da dođem. Odem tamo i on pogleda sliku od uzv-a i vidi na njoj hematom. pa mislim kvragu?!? Zar ga nije onda i Špremica ziher vidjela?
Kaže mi da mirujem, može potrajati do 3 dana iscjedak i može se čak ponoviti, to je uobičajeno za trudnoću do 10 tjedna. Idem njemu u utorak na prvi redovni pregled pa ćemo vidjeti što dalje, dotad sam prikovana doma za kauč.

I sad ja vas pitam, jel normalno da Šprem to nije vidjela? I jeli normalno ako je vidjela da me nije upozorila? Samo su me se htjeli na brzinu riješit što mi se ne sviđa i gubim povjerenje u tu ustanovu. Da ne kažem da me unatoč svemu cijelo vrijeme kopa da li sam trebala otić svomza ginu il u petrovu na hitnu? Mojoj mami se diže kosa na glavi od svega što joj ispričam, imala je tri trudnoće i nikad ni kap ničeg nije ugledala na gaćicama, kaže da bi šiznula odavno na mom mjestu.

Šta mislite i jel netko doživio slično?
I naravno, cijelo vrijeme me strah za mrvu i što će ispasti iz svega...