Ljudi moji al ste se vi raspisali, baš mi je drago ! Puno sam lijepih i dobrih savjeta dobila i na svakom zahvaljujem, no manje više sve se svodi na isto - ako postoji problem treba ga priznat, iskomunicirat i naći načina za riješiti ga. Meni konkretno ovih dana krenulo . Ok baš je i ovulacija tu a za to vrijeme bi mogla vodit ljubav baš svaki dan. Uglavnom, razmišljala sam dosta, i samu sebe uvjeravam kako je seks sasvim ok, kako je u redu da uživam u njemu i kako trebamo naći više vremena mm i ja za intimnost, jednostavno odrediti dan(e) u tjednu za to i držati se toga jer inače..izgubiš se u obavezama, ovom, onom. I onda na kraju ostaneš i bez želje. Sinoć kad smo spremili bebača na spavanje, istuširali se, upalila sam svjećice, obukla novi linžeri (valjda se tako čita "lingerie", mm mi ga kupio nedavno u lisci, prekrasan) kao da vidim kako mi stoji i krenulo... Super je bilo, trajalo sat vremena čak . I da: pustila sam mužu na radiju hr 2 pa je usput slušao i prijenos kraja utakmice dinamo-helsinki. Baš sam sretna!