-
Gotovo svugdje gde se spomene seks na ovom i ostalim forumima to budu najposjećenije i najveće teme
Činjenica je da je poriv za razmnožavanjem osnova opstanka i seks je glavni način razmnožavanja(još uvijek), nešto što krije u sebi tajnu života mora pobuđivati zanimanje.
Puno sam čitala, razgovarala promatrala sebe i svoj odnos i druge i još nemam konačan i čvrst stav, vjerjatno nikad neću niti imati. Razumijem suprotna i različita stajališta na ovoj temi i u svakom nalazim djelić istine al ne i istinu cijelu.
Imala sam prijatelja koji je bio vrlo kreativna osoba, skladao, slikao, pisao i pričao je da u nekim svojim jako kreativnim fazama, potpuno gubio interes za seksom, jednostavno mu je sva energija odlazila na stvaranje i zbog toga su mu između ostalog propale dvije veze s osobama do kojih mu je bilo stalo, pojavila bi se ljubomora, on ih kao ne voli, sigurno je našao neku drugu i sl. jer kako mlad zdrav muškarac nema odjednom interes za seks. Znam da ovakvi primjeri nisu pravilo al eto postoje.
Kad i sama kad radim i stvaram nešto kreativno da se sva udubim u to i to samo po sebi me u tim fazama i periodima ispunjava, srećom po MM pa nisu preduge.
Kad povučemo paralelu s majčinstvom i očinstvom, odgoj i briga o djetetu je ogroman "projekt" i kreativan proces koji podrazumjeva ogromnu posvećenost i energiju, plus što žene zbog svoje biološke uloge moraju odraditi i trudnoću, plus porod i dojenje u čemu muškarci ne mogu sudjelovati i normalno je da se želja za seksom smanji kod oba partnera, a posebice žene u svim tim periodima. Meni je u stvari logično da se želja za seksom smanji u razdoblju kad su djeca mala kod oba partnera (čast izuzecima) ako ravnopravno dijele brigu oko djece i kućne obaveze i poslove.
Beti 3 je napisala da nikad nije otvoreno odbila partnera, čak i kad baš nije bila za, samo da mu udovolji
Pretpostavljam da je barem 90 posto žena to napravilo barem jednom u životu,među njima i ja,; a sigurno poneki postotak muškaraca, al pretpostavljam u manjem broju slučajeva. Ono što mi je tužno u tome je što mi podsvjesno trgujemo s nečim što može i treba biti samo dar,dar radosti, ljubavi života, a ne ustupak ili udovoljavanje.
Slažem se da u životu partneri trebaju udovoljavati u nekim stvarima, pa skuham jelo koje mi se baš ne jede al on ga voli pa mu udovoljim ili ja izaberem kauč koji je meni super a njemu onako osrednji al seks je po meni izvan tih kategorija.
Probajte samo stati na sekundu nakon seksa na koji ste pristale bez one prave želje samo da mu udovoljite i probajte osvjestiti kako se osjećate, ne razmišljajući kako je sada partneru nego VAMA.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma