Citiraj Zrina prvotno napisa Vidi poruku
To sa kuhanjem domaće hrane je super stvar, ALI ako se hoće ići legalno onda pretpostavljam ne dolazi u obzir da to kuhate doma u svojoj kuhinji bez ikakvog nadzora (mislim na briseve posuđa, porijeklo namirnica i sl.).
To stoji, ali vjeruj mi da u restoranima nije ništa bolje. Radila sam u nekima ljeti na obali i u principu vlasnici dobiju dojavu kad bi mogla inspekcija naići i onda ti se sve očisti. Da nije tako pola bi ih moralo staviti ključ u bravu. Sjećam se jednom da sam pekla neki hamburger i da mi je pao na pod, pokupila sam ga i krenula baciti u smeće na što je vlasnica podivljala, da šta radim, da ga izvolim staviti u sendvič kao da se ništa nije dogodilo. Kruh ti je 90 posto iz frizera, jer im se neda kupovat svježi svaki dan itd.
Više bi vjerovala tako nekom tko doma kuha i tko zna da dođe ne daj bože do trovanja ili da je hrana bez veze da se može pozdraviti s poslom. U restoranima ih boli briga praktički za ukus, pogotovo na moru, jedna budala ode, druga dođe...

Navodno ta cura o kojoj sam čula garantira da je povrće s tržnice i da je sve svježe i ljudi joj očito vjeruju.