Pokazuje rezultate 1 do 50 od 590

Tema: Intimni život uz majčinstvo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mene sigurno nije, a ne vjerujem niti ikog drugog muž nagovarao za vrijeme bolesti, to baš ne bi bilo u skladu sa zdravim razumom, nije uopć nigdje o tome bila riječ, ne znam kad i gdje sam nešto slično napisala.

Napisala sam da mi je upala mjehura pomogla da nešto naučim o sebi, a to čak i nije bilo vezano konkretno za seks ali je za međuljudske odnose svih vrsta.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku
    Mene sigurno nije, a ne vjerujem niti ikog drugog muž nagovarao za vrijeme bolesti, to baš ne bi bilo u skladu sa zdravim razumom, nije uopć nigdje o tome bila riječ, ne znam kad i gdje sam nešto slično napisala.

Napisala sam da mi je upala mjehura pomogla da nešto naučim o sebi, a to čak i nije bilo vezano konkretno za seks ali je za međuljudske odnose svih vrsta.
    Kako si prije napisala, definitivno je zvučalo drugačije. Odnosno, ja sam shvatila da si se dala nagovoriti u takvom stanju, iz slijeda rečenica.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivanas prvotno napisa Vidi poruku

ne razumijem, može pojašnjenje?
    tražim vezu sa temom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •