Pokazuje rezultate 1 do 50 od 267

Tema: Hrvatska - prijatelj djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    To da se NE ISPLATI raditi jest problem, ma koliko se mi pravili da nije. Jer država ne funkcionira na zraku.
    Upravo u tom grmu leži zec. Država u kojoj se ne isplati raditi, osim ako smo svi šeici i ležimo na nafti, ima samo jedan put- onaj u propast.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo u tom grmu leži zec. Država u kojoj se ne isplati raditi, osim ako smo svi šeici i ležimo na nafti, ima samo jedan put- onaj u propast.
    Tim putem brzo i sigurno grabimo već nako vrijeme...
    Posljednje uređivanje od Mojca : 23.08.2011. at 13:44

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Zubic vila prvotno napisa Vidi poruku
    Točno. Osim što majke sa malom djecom zaista moraju imati i računicu u tom radu. Meni je lako bilo konobariti prije prvog ozbiljnog posla do 1 sat u noći, ali to si sa dvoje djece i mužem koji nema fiksno radno vrijeme i nekad je danima odsutan ne mogu priuštiti. Isto tako sam prije osam godina dala otkaz na stalnom radnom mjestu da bih prešla u drugu firmu (na ugovor) samo da bih mogla raditi jutranje smjene i dati dijete u vrtić, obzirom da je MM prihvatio posao bez radnog vremena , a bolje plaćen od mog.
    Posljednje uređivanje od sirius : 23.08.2011. at 14:10

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Točno. Osim što majke sa malom djecom zaista moraju imati i računicu u tom radu. Meni je lako bilo konobariti prije prvog ozbiljnog posla do 1 sat u noći, ali to si sa dvoje djece i mužem koji nema fiksno radno vrijeme i nekad je danima odsutan ne mogu priuštiti. Isto tako sam prije osam godina dala otkaz na stalnom radnom mjestu da bih prešla u drugu firmu (na ugovor) samo da bih mogla raditi jutranje smjene i dati dijete u vrtić, obzirom da je MM prihvatio posao bez radnog vremena , a bolje plaćen od mog.
    pa o tome i govorimo, da je tužno da u zemlji s katastrofalnim natalitetom, lošom produktivnosti i nezaposlenošću moraš dati otkaz jer ti ništa ne ostane kad staviš sve na vagu. Odnosno- upravo zato ovo sve nabrojano dobrim dijelom i jest katastrofalno.

Interesantno, svi naši rođaci koji su emigrirali nakon toga su dobili još po jedno dijete koje prije toga nisu planirali ni pod razno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •