Citiraj Manuela. prvotno napisa Vidi poruku
Rekla sa da se posao može nači za svakog tko hoče radit i točka!!!!!!
Ja ne znam u kojoj ti državi živiš, ali lijepo bi bilo i da malo pogledaš na stanje oko sebe! Vidim da je tebi dobro, da imaš posao, Iphone i da surfaš sa puta, ali pogledaj malo i druge! Tebi je dobro-ali ne i svima drugima! Neću ti sad pisati našu situaciju jer ljudi poput tebe to ni ne mogu shvatiti, ali vjeruj mi da kod nas u kući nema nitko tko ne želi raditi! I nismo jedini koji smo u takvoj situaciji-znam ih dosta koji žele raditi, a nema posla!
I da, ova tvoja gore rečenica je teška uvreda ljudima koji idu od vrata do vrata, moljakaju posao, svaki dan iz mjeseca u mjesec, a ne dobivaju ništa, nego još i troškove tog hodanja moraju platiti! A djeca im oskudjevaju u svačemu, gube polako i nadu i živce i život im se polako pretvara u pakao! Nadam se da nećeš nikad osjetiti težinu vlastitih riječi na vlastitoj koži! To ne želim nikom pa ni tebi!

I podsjetila si me na Kosorku-da pastiri se uvoze iz Bosne, a naša gospoda ne žele raditi. Lijepo je zatvarati oči pred tuđim problemima kad je našim guzicama dobro!