Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
Ovo me malo podsjetilo na naš slučaj pa da te ohrabrim: kod mene je sve bilo uredno osim što sam malčice starija , a kod mm-a oligo 3. stupnja i to svega 20 tisuća spermija, rekoše nam da možemo slobodno računati kao da je nula. Pio je sve i svašta, bilo je pomaka do 2 milijuna, ali ipak vam preporučam da napravite spermiogram u Cita, velika je razlika u temeljitosti nalaza, tako smo saznali da su i deformirani, dok nam na firulama nikad nisu gledali morfologiju zbog malog broja. Uglavnom, odlučili smo se za Cito, digli kredit i sada uživamo u našem sinčiću - uspjeh iz prve, a i ja sam lakše podnijela postupak jer mi je sve blizu.Sretno i tebi i svima!!
Hvala na podršci. I nama je cito bio prva opcija, samo sam se ja strasno razočarala u pristup dr.šparca, minimalna objašnjenja, potpuni nedostatak ambicije da se eventualno ustanovi razlog lošeg spermiograma, za cca 10 min smo bili van..

Nisam ni sama više pametna, neznam jeli on imao loš dan ili sam ja previše očekivala nakon svih vaših oduševljenih postova.
E i na izlazu nam je dobacio da nije potrebno da suprug ubuduće dolazi nego samo ja.

I sad neznam da idem opet kod njega ili kod poljaka i šta da mislim?