Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5754

Tema: Potpomognuta u SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Draga Concepcion i sama sam se borila sa lošim spermiogramom 2 god i nijedan doktor mi nije dao objašnjenja,svašta sam se naslušala-vitamini hoće pomoć,neće pomoć,nužna operacija varikocele,netreba operacija varikocele,zdravija prehrana...bla,bla,najiskreniji je čini mi se bio doktor na firulama koji je rekao da ne zna zbog čega spermiogram varira i da do danas nije dovoljno istražen uzrok pada količine i kvalitete spermija u muških,to je došlo do toga da je 50% neplodnosti uzrok u njih. Kad sam u cito dobila nalaz normozoospermie,nakon 3mj šta je bila oligoastenozoospermia očekivala sam od njih objašnjenje kako tako varira! Ali ga naravno nisam dobila,jedini je odgovor bio pa savršen je nalaz zašto se preispitujete sada. Mislim se ja zato što da se nisam sama potrudila sa svim i svačim isprobavat i velika volja muža da me posluša ne bi bio tako dobar.

slava77 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Concepcion i sama sam se borila sa lošim spermiogramom 2 god i nijedan doktor mi nije dao objašnjenja,svašta sam se naslušala-vitamini hoće pomoć,neće pomoć,nužna operacija varikocele,netreba operacija varikocele,zdravija prehrana...bla,bla,najiskreniji je čini mi se bio doktor na firulama koji je rekao da ne zna zbog čega spermiogram varira i da do danas nije dovoljno istražen uzrok pada količine i kvalitete spermija u muških,to je došlo do toga da je 50% neplodnosti uzrok u njih. Kad sam u cito dobila nalaz normozoospermie,nakon 3mj šta je bila oligoastenozoospermia očekivala sam od njih objašnjenje kako tako varira! Ali ga naravno nisam dobila,jedini je odgovor bio pa savršen je nalaz zašto se preispitujete sada. Mislim se ja zato što da se nisam sama potrudila sa svim i svačim isprobavat i velika volja muža da me posluša ne bi bio tako dobar.
    i mm je u 3 uzastopna aih-a spermiogram varira od turbo dobrog do turbo lošeg...kad sam pitala dr. pa kako to on je samo reka da milijun i jedan čimbenik na to utječu....al šta sigurno znam da mu je Bioastin uvik pomaga jer mu je nakon njega spermiogram bia odličan .....

Concepcion avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj KLARA31 prvotno napisa Vidi poruku
    Sve znam, od cetriri doktora nitko nista suvislo nije predložio osim jednog koji nam je savjetovao da negubimo vrijeme na operaciju varikokele... Međutim mene vise zabrinjava nedostatak volje kod mm i činjenica da on sve dublje i dublje tone u depru, a nisam ni ja puno bolja jedan dan sam super a drugi dan se rasplacem kad vidim autosjedalicu u autu do... Kako vrijeme odmice sve me strah kako će se to odrazit na nas brak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •