Stranica 49 od 54 PrviPrvi ... 394748495051 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 2653

Tema: MPO trudnoća nakon svega...kako se osjećamo...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Đurđa, volimo ovakve vijesti uz buđenje.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Đurđa, baš lijepo!!! Razveselila si me i sad uživaj

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Durđa, kako je to lijepo pročitati! Čestitam na toj žuđenoj rečenici-"Sve je u redu!" Uživaj!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Đurđaaaaaaaaaaaaaaaaa.....jeeeeeeeeeeeeeeeeeee

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Đurđa, jako lijepo. I mi smo sada nekako mirni što se tiče odluke da ne idemo na amnio, uvijek je lakše kad se donese odluka ma kakva bila (još kad su rezultati "sve je u redu" takvi, sreća je potpuna).Inače moram priznati da mene ne "pere" tolika euforija niti panika, vjerojatno zato što je druga trudnoća, ovaj put sve je nekako mirnije, možda i zbog toga jer smo sav taj hodogram već prošli. Čak me niti način poroda ne brine, za razliku od prvog puta gdje sam se gotovo manično bojala vaginalnog poroda. Sad ga zapravo priželjkujem, ma kako težak bio. S dojenjem isto, nije išlo, tako da ne očekujem puno, pa ako se ovaj put i desi - još bolje.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Durda, cestitam tvojoj maloj savrsenoj mrvici! Bas tako, postoji li ljepsa recenica u trudnoci od te "Sve je u redu"?

Ja vas puno pozdravljam s plaze, predivno je, iako danas nesto puse. Moja ribica koja se prvi put sluzbeno javila u subotu na putu ovao u autu 17+1, streberski se nastavlja javljati svojoj mami. Jucer smo klopali nesto i odjednom ponovo to predivno lupkanje! Vjerojatno cu se naviknuti s vremenom, no za sada mi je kao da cijeli svijet stane, najdivniji osjeca na cijelom svijetu!

Mene to najvise asocira na plivanje i akrobacije neke male ribice, od pocetka mi je sasvim drugacije od bilo koje senzacije, np. vjetrovi ili probava, kako nekima djeluje.

Iva Mia, mi smo tu negdje s terminima, jel ti osjecas isto vec lupkanje?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Durda, cestitam tvojoj maloj savrsenoj mrvici! Bas tako, postoji li ljepsa recenica u trudnoci od te "Sve je u redu"?

Ja vas puno pozdravljam s plaze, predivno je, iako danas nesto puse. Moja ribica koja se prvi put sluzbeno javila u subotu na putu ovao u autu 17+1, streberski se nastavlja javljati svojoj mami. Jucer smo klopali nesto i odjednom ponovo to predivno lupkanje! Vjerojatno cu se naviknuti s vremenom, no za sada mi je kao da cijeli svijet stane, najdivniji osjeca na cijelom svijetu!

Mene to najvise asocira na plivanje i akrobacije neke male ribice, od pocetka mi je sasvim drugacije od bilo koje senzacije, np. vjetrovi ili probava, kako nekima djeluje.

Iva Mia, mi smo tu negdje s terminima, jel ti osjecas isto vec lupkanje?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vala....pa nisam baš nešto sigurna...osjetila sam ovih dana kao nekakvo kuckanje/štipkanje...e sad možda previše osluškujem svoje tijelo pa sam si možda čak i umislila...čekam da postane konstantno...ja sam sad 16+2...kontam da je još nekako rano, a opet ....Vala moram ti reći da ti zavidim na ovome "s plaže"...no dobro kod nas je na kontinentu barem malo zahladilo .-)

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo i mene sa pregleda sve u redu sada smo 30tt bebac 1.580 gr od zadnjeg pregleda samo se beba ugojila ja nista dr veli sve ok vazno da beba raste ja nemoram.
    Nista od mog vaginalnog poroda zakljucili smo da je carski u spinalnoj anesteziji najbolje resenje za mene vec i datum znam ustvari mogu birat izmedu 8 i 10 novembra.
    Bebac lupka stalno i to su neopisivi trenutci odma gledam u trbuh kako poskakuje.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bas mi je lijepo sto smo blizu po terminima, tko nam je jos tu negdje? Bit ce fora pratiti se do dana D, hihi, premda mi se to sada cini tako daleko

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Bas mi je lijepo sto smo blizu po terminima, tko nam je jos tu negdje? Bit ce fora pratiti se do dana D, hihi, premda mi se to sada cini tako daleko
    Već sad razmišljam koliko ću biti trudna za moj rođoš...pa koliko ću biti trudna za Božić....pa ajd nekako mi lakše zbrajati u tjednima nego mjesecima...baš tako čini mi se nekako daleko...a opet kako mi inače vrijeme brzo prolazi pa valjda će i do tog bliskog susreta nekako proći....gdje se planiraš poroditi...ja ću na SD...tamo je počelo, tamo nek i završi

Čini mi se da smo samo barem za sad u veljači

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da, tocno, tko zna kada ce doista biti termin. Ja za sada imam 2 datuma kojima se veselim. Prvi je kad navrsimo 20 tjedana, lijepu sredinu, a drugi onaj famozni 25.tjedan kada bebica moze prezivjeti izvan mame. Ali korak po korak.

Jel se tebi kuzi trbuscic? Meni vec jako. Imam i smeckastu lineu negru.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Iskreno, ne razmišljam o 25tt, ne može se to nam dogoditi...izdržati ćemo barem do 38...a onda kako nam Bog da....meni ti je u zadnjih nekoliko dana pupica iskočila...čini mi se da sam se počela lagano zaokruživati...al opet ne baš nešto previše...baš sam se jutros vagala...sad sam na +3...zadovoljna sam...nadam se samo da neću naglo "buknuti" tamo negdje poslije 20 tt...a opet kako bude...znamo kako se "skidaju"...samo da bude sve ok...ja ti ne mogu dočekati idući tjedan da vidim svoju sad već veeeliku mrvu...zadnji put smo bili na pregledu početkom 8.mj....znači prije 5 tj....dr.je rekao ovo je uredna trudnoća nemamo što...vidimo se za 6 tjedana...ja bih bila svaki dan na UZV da se mene pita

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Đurđa stvarno lijepe vijesti

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo mene malo njuskam ovuda ali imam pitanje-kada se vec moze vidjeti srceko??

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo i mene sa ultrazvuka!
    BDP:80 =32+1
    FL:29,6=31
    AC:288=32+5
    HC:297=32+6
    GR. 1933-UZ 32+1 GESRACIJSKA DOB 31+6(TO JE BILO JUCE)
    OVO SU MJERE I SLAZU SE ,A KAD SE ZBROJI DR. KAZE DA IDE DVA DANA UAPRIJED I DA JE TO SUPER !
    ALI JAVILI SE DRUGI PROBLEMI ,BEBICA JE JAKO NISKO I GLAVICOM VEC UNAZAD CETIRI ULTRAZVUKA OKRENUTA PREMA DOLJE,A I PORED TOGA STO SAM PODVEZANA SAM OTVORENA ZA PRST I POL ,TAKO DA MI JE DR PREDLOZIO STROGO MIROVANJE ,CAK NE NI SJEDENJE NEGO SAMO LEZANJE ,JER KAD SJEDIM IMAM JAK PRITISAK ZATO STO JE BEBICA JAKO NISKO . DR. MI JE REKAO DA IZDRZIM JOS DO KRAJA MJESECA KAD NAPUNIM 36 NEDJELJU I ODMAH CE ME PORODITI... ETO DRAGE MOJE SAD PRED KRAJ MALO PROBLEMCICA ,A DO SADA SVE BILO OK. .DA ,I PRITISAK MI JE 130/85 ,PA I DALJE PIJE LIJEKOVE ATENOLOL 50MG., ALDOMET I APAURIN. ALI POZNAJUCI SEBE JA VJERUJEM DA CU NEKAKO IZGURATI,A I JEDAN JESEC LEZANJA NIJE MI SAD TOLIKO ,,HVALA BOGU ,PA NISAM MORALA DO SAD NIKAKO MIROVATI .POZDRAV SVIM ZENICAMA I NOVIM MAMCAMA ,DA UZIVAJU SA SVOJIM BEBICAMA I DA NAM OVDJE BUDE STO VISE BUDUCIH TRUDNIVCA I MAMICA...PUSA

1 IVF,
    3FET
    pripremamo se po peti put
    bez jajovoda 1 pokusaj Ljubljana- BINGO
    beta 14 dan 220 nakon dva dana [color=red]664[/color

termin 1,11,2011 i dolazi nam nas Patrik!

seka 35

Broj poruka: 488
    Datum upisa: 31.10.2010

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

A kako bih ja znala da sam otvorena? koji su simptomi? Na zadnjem pregledu mi je dokt rekla da sam zatvorena. Drugi pregled je tek krajem 9. mj. pa me zanima kako bih znala da se slučajno otvorim?

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo i mene s kontrolnog pregleda...ovaj je bio najčudniji do sada
    prvo iznenađenje: nema mi ginice, otišla na KBC, što znači da me možda dopadne u rađaoni
    drugo iznenađenje: zamjena Dr. Vlastelić (moj IVF dr. koji je otišao u penziju), aaaaaaaaaaaa ljepo smo se izgrlili, izljubili i ispričali
    treće iznenađenje: pregledao me je drvenim tuljkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha, ha, ha, ja sva u čudu, šta će mu to u ruci??? s rukamo mi je ispritiskao trbuh, s tuljkom mjerio nešto dole nisko (kod dlačica), slušao otkucaje srca preko tog čuda drvenog i onda ga ugurao "unutra" da vidi da li sam zatvorena "izvana", nakon toga kratki vag. ultz. da potvrdi zatvorenost "iznutra"
    i to je to!
    njegov komentar da mogu slobodno na kupanje ili na ples!!! ha, ha, ha
    ja sva zbuki izađem van bez uputnice za rodilište!
    sl. pregled za 7 dana u 38tt!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Đurđa i pretorija super za preglede na kojima je sve u redu!

Seka moglo je biti i gore, zapravo nećeš dugo morati morovati, vidjet ćeš kako će to proletiti. Glavno je da je s bebicom sve ok!

Vojvođanka dakle kakav pregled. Iznenađenjima nije bilo kraja. Znači slijedeći pregled za tjedan dana. Bome draga moja, ti se već lagano u terminu

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

lasta ja sam bila na uzv 6tt-3 i vidjeli su se otkucaji srca! Ti u biti vidiš samo točkicu i sjenu kako se miče,to je srce

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ma idemo na UZ 19-og.Racunam da nam je to cca 5tt pa neznam sta da ocekujem.

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

lasta, za 5 tjedana žumančana i gestacijska vrećica.

cure, je li normalno da sam stalno gladna. sad sam T 10tj plus 5 dana.
    pojedem nešto dobro i fino, za 2-3 sata gladna kao vuk isti čas moram nešto pojest.
    prije sam mogla biti gladna satima, odgađati obrok, a sada-ovo postaje zabrinjavajuće.
    HVALA na savjetima i iskustvima.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 06.09.2011. at 18:15 Razlog: lektura

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja za razliku od Inesz imam još uvijek mučnine, doduše manje nego prije ali su prisutne. Netko je pisao da mu jedino prijaju ćevapi, ja bi ih mogla jesti svaki dan (upravo sam smazala porciju). A osjećaj gladi je isto normalan, s tim da se meni npr pojavljivao na početku obiju trudnoća, pa su onda krenule mučnine sve dok se nije na kraju sve ustalilo. Inače što se tiče kila, sram me pisati, dobila sam ih već poprilično (sedam-osam za sada).

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Iva Mia, tek sad vidim... mi smo jako blizu po terminima a i bolnice će nam biti iste... možda se i vidimo na odjelu babinjača

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

andream, dođu i meni mučnine, ali mi ne smeta da se najedem. slatko mi se gadi, pa ne papam, a prije bih sve dala za slatkiš. jedem, jedem... i ne mogu da ne jedem. pa to nije normalno.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Iva Mia, tek sad vidim... mi smo jako blizu po terminima a i bolnice će nam biti iste... možda se i vidimo na odjelu babinjača
    he, draga...kad je tebi termin....kontam da bi i severina mogla s nama...hehehehe
    Baš smo danas ja i Vala raspravljale kako su nam termini u veljači....sorry ak si negdje napisala nisam "povatala"....

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    andream, dođu i meni mučnine, ali mi ne smeta da se najedem. slatko mi se gadi, pa ne papam, a prije bih sve dala za slatkiš. jedem, jedem... i ne mogu da ne jedem. pa to nije normalno.
    Je, skroz je normalno!
    Uživaj u trudnoći....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Termin mi je na moj rođkas, 23.2.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Severina ima termin u 1. mj. kad i ja.. tako mediji kažu ..
    (termin mi je 28.1.)

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

iva mia nas dvije smo već ustanovile da nam je termin na isti dan 19.2. iako bih ja voljela da bebač dođe na andream termin kad je rođendan mom mužu..gdje će bolji poklon za rođendan
    valamala ti si malo prije nas??

ja sam danas bila na pregledu ( 17 + 3), bebu je vrlo kratko pogledao, ništa nije mjerio. kaže za 4 tjedna će raditi veliki uzv i sva mjerenja, pretpostavljam da je to 4d uzv i taj anomaly scan što ste vi spominjali.
    samo me je opipao rukom po stomaku i provjerio da je cerviks zatvoren opipom i uzeo mi je briseve cervikalne i papu.
    tako danas nisam mogla uživati gledajući bebača jer je kratko trajalo. rekao je da se spol još ne vidi. nije bitno, nek je živo i zdravo.
    ja još uvijek nisam osjetila prave udarce bebača, samo par navrata počevši od 15 tt kao lagano titranje, leptiriće. jedva čekam prave udarce

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj lasta prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene malo njuskam ovuda ali imam pitanje-kada se vec moze vidjeti srceko??
    Mi smo vidjeli s tocno 6tt

Seka, cestitam, stize nam uskoro mali Patrik!

Vojvodanka, tako si me nasmijala s opisom pregleda, haha. Sto je to neka stara skola?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dakle skupa sa Sevkom radamo Iva Mia, Andream, Prag i ja, hehe. Kojim redom, e to cemo jos vidjeti!

Moj termin je 10.2., a danas sam 17+4. Prag, pa to bi znacilo da su nam termini dan razlike, sto ne? Inace, ja cu vjerojatno radati u Merkuru, obnovljena je adaona i odjel, a isto je beba sa mnom stalno, pa eto. Posto mi je tamo dr kome jako vjerujem, a i sve sam upoznala lezeci tamo preko mjedec i pol, ostajem.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku

Vojvodanka, tako si me nasmijala s opisom pregleda, haha. Sto je to neka stara skola?
    ma nemam pojma, jučer sam se malo raspitivala među novim i "starim" trudnicama i sve su me u čudu gledale, sva sreća da sam to čudo vidjela u onom dokumentarcu što je nedavno bio na televiziji o primalji koja je otišla u jednu afričku zemlju, zaboravih koju, da pomogne, ona je taj tuljak imala stalno u džepu...

mene danas sve nešto bolucka...

cure uživajte u meškoljenju, mjehurićima i leptirićima, jer kad krene stampedo u stomaku više vam neće biti tako zabavno

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

presretna sam - evo me od Šparca,sve super,bebica pliva!! Vide se rukice i nogice-odnosno ono odakle će izrast happy Velika je 2.25cm. A vidi se i hematom,skoro 3cm,poviše gestacijske vrećice. Ponovit će mi briseve. Za ovaj smečkasti iscjedak kaže da je normalan kod hematoma,da se to čisti. Dobila knjižicu trudničku napokon Sad sam na 8+3
    I dalje mirovanje...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vojvođanka Vlastelić je stvarno stara škola, makar taj drveni tuljac ima i moja ginica na stolu i dok u bolnici nisam vidjela isto to samo metalno, čudila sam se njezinom stilu za dekor interijera I btw ni ja ne osjećam više ribice i leptire, već umjereni stampedo i nije mi baš zabavno i smješno kao na početku.
    Dani i Mojca veliki hug za vas dvije i kužim kako vam je, ja sam tek na pola puta, a već davim svih pitanjima o porodu, oporavku, epiduralnoj, carskom - svemu redom...
    Primjećujem da će biti malenih škorpionića ove jeseni - neka, neka, super su mi to ljudi

Mi smo jučer bili na pregledu, sve OK, zatvorena sam skroz - i dalje ne znam veličinu cervixa, ali nije mi niti važno. One trakice za urin su izbacile pozitivno nešto, pa sam jutros otišla na urinokulturu. Za 10-ak dana me čeka OGTT (sve sam vaše postove ponovo iščitala ) Tlak mi je u razini s prosječnim gušterom (90/60) i pored svega dobila sam i deki sirupić Duphalac (ili tako nešto) protiv zatvora - od kojeg sam imala apsolutnu nemirnu noć - em se malci komešali, em crijeva preslagivala (a djeci mora da je bilo veselo u tom metežu) I sad me noge bole (dom zdravlja mi je dva dana jahanja uzbrdo, a nikad nema parkinga, pa sam otišla pješke) i već sam umorna i najradije bih otišla opet u krpe.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Đurđa, Vojvođanka, Klara31, Sumskovoce super za dobre rezultate pregleda, neka se nastavi skolski do kraja

Jel netko zna sto se gleda na UZV-u u 28. tjednu? Dr koji mi je radio anomaly scan u 20. tjednu je rekao da dodjem tada na ponovnu UZV kontrolu, cini mi se da je spominjao neke protoke koji se tada gledaju, ali nisam bas zapamtila (malo puno sam otupavila u zadnje vrijeme)

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

je - protoci kroz pupkovinu u 28.tt...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala frka!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Đurđa, Vojvođanka, Klara31, Sumskovoce super za dobre rezultate pregleda, neka se nastavi skolski do kraja

Jel netko zna sto se gleda na UZV-u u 28. tjednu? Dr koji mi je radio anomaly scan u 20. tjednu je rekao da dodjem tada na ponovnu UZV kontrolu, cini mi se da je spominjao neke protoke koji se tada gledaju, ali nisam bas zapamtila (malo puno sam otupavila u zadnje vrijeme)

I meni je rekao da dođem u 28 tt. Protoci kroz pupkovinu.
    Inaće, žene koje su ostale prirodno trudne dolaze na takav uzv u 32 tt (i to sam zapamtila).

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke jel ima možda ovdje netko od vas informaciju kada se povećava doza fragmina/heparina u kojem t.t....ja sam još uvijek na 2500 IU; 0,2 ml...trebala bih se povećavati ali ne znam kada!?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam na 2500 IU ali nemam pojma da se povećava. To mi niko nije reko.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mia Lily tnx na korisnoj informaciji Naravno da i ja trebam u bolnicu između 28. i 32 tt na novi UZV, ali mi nije upalo u oko da bi to još netko mogao imati ili da je to neki značajan termin
    Makice i Tomislava jeste li na kraju otišle na 3d ultrazvuk? Ako jeste, kako se vide blizančeki? Mene nekako vuče otići za nekih 2-3 tjedna, kad bebe dobiju još malo špekića

nea0902 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure drage
    Ja sam ogtt preživila, jedva al jesam. Moja glukoza je bila u čaši od 1.5 dcl i bila je očajna (Mojca mislila sam na tebe tj. savjet oko trakica svih dvi ure šta sam sidila i gdje mi je guza poprimila reljef stolice na kojoj sam sjedila )
    Nalaz je ok - bar mislim da je - prvi je 4.4 a drugi nakon dva sata 6.4
    Trudnička knjižica moja je iz privatne klinike gdje vodim trudnoću i svašta nešto u njoj piše. Ja sam je samo dodatno ukrasila šljaštećim pčelicama Tamo mi piše sve ove mjerice (tlak, mokraća, težina , bebica - duljina itd) meni ju je baš drago imati čisto onako.
    Ja sam mrvicu jako kasno čula, čitajući i vaše postove se ubedirala jer do 19. tjedna je nisam osjetila. Zato od tada je čujem svaki dan - i vidim - kako me zvizne drobčić mi se miće prava mala prtijanerica (na mamu hihihihi)
    U petak nam je pregled tada smo na 26 -1. Nadam se da će sve biti u redu. Nekako bih volila imati taj 3 tj. 4d - al vidit ću što će mi dr. reć
    Puse svima

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke jel ima možda ovdje netko od vas informaciju kada se povećava doza fragmina/heparina u kojem t.t....ja sam još uvijek na 2500 IU; 0,2 ml...trebala bih se povećavati ali ne znam kada!?
    zašto bi ti se trebala povećati?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure, vec u par navrata, obicno navecer, mi se dogodi da mi na jednoj strani trbuha, nisko gdje je maternica, iskoci kao brezuljak, kvrga tvrda. Ne znam da li da se brinem, u ponedjeljak imam pregled, a ponekad mi se zbog takvih stvari cini predaleko. Kada se to dogodi, nista me ne boli, traje nesto sekundi i onda se vrati u normalu.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sumskica, radila sam 4d uzv, ali davno, 17.06. i slike su bile super, potpuno drugacije jer se sve vidi, i lice i tijelo, ali kao prava slika, samo crno bijela. to su mi omiljene slicice, jer zadnja 2-3 puta nisu bas bile najjasnije ove sa obicnog uzv-a. zaniljivo da to uopce nisam trazila, dr sama slikala, a naplatila mi kao obican uzv. na slici su im glavice zajedno, kao da se maze, ma prekrasno nesto!
    cure, svima za super preglede!
    ja vam se moram pohvaliti da sam upravo ispratila muza za zgb, naime, nas sadasnji auto nam je mali, pa smo kupili veci, ipak su blizanceki na putu! popodne cekamo taticu sa pravim obiteljskim autom!
    nema vece srece u zivotu!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Makice, bravo za autić! A slikicu si mogla staviti u avatar.
    Vala, ne brini to se samo malo biće namješta, gura nogicama, latovima, koljenima... biti će toga još.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vala tako si me lijepo nasmijala, ta kvga nije ništa zabrinjavajuće već guza (ili neki drugi dio) tvoje male ljubavi ... i meni je to u početku bilo malo čudno, ali sada već guštam u svojim malim brdašcima

Moj pregled je prošao ok. Sve je kako treba biti, bebica ima 2 kg i slijedeći pregled je za 3 tjedna kada ću biti u 37+4 tt i zakoračiti u svoj termin.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dani82 2 kila već ma pre pre prekrasno
    Slažem se sa curama - kvrga je ili guza ili glava ili neki drugi dio bebeka ne brinuti - bit će cijeli trbuh kvrgav još malo.
    Meni danas stigle knjige iz Amazona o blizančekima - napokon opsežna literatura za mojih 1000 zašto

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme, cure, kako ste mi tu sve slatke da bi vas sad mogla popapati, Vala s kvrgom, Makica s autom i 4D, Dani82 s 2 kg, a moja Šumskica sa literaturom o toliko željenim twinsićima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •