Pokazuje rezultate 1 do 50 od 111

Tema: Debelo dijete

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dobro cure, ne racunajte cajeve i sokve jer ih popije manje nego vode.instant caj izbjegava. A koje onda zitarice osim instan zitarica???!!! Ne kuzim.. Da i kako podijeliti u vise malih kad,. On se budi u pola 8 i u pola 10 ide natrag spavat. Nece jest prije tog spavanja jer nije gladan i normalno a se za rucak " najede ko covjek" , obrok s vocem je 3 sata nakon rucka tj. Prije spavanja. I sad citajte opet prvi post .. Kak da razdijelim u manje?? Jer sam pokusavala... A onda su to bile i vece kolicine kad se sve zbroji...
    Posljednje uređivanje od inikaaaaaa : 07.09.2011. at 22:34

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj inikaaaaaa prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro cure, ne racunajte cajeve i sokve jer ih popije manje nego vode.instant caj izbjegava. A koje onda zitarice osim instan zitarica???!!!
    Ja bih ipak izbacila čajeve i sokove (osim prirodnog cijeđenog soka) jer se djeca vrlo lako navuku na njih i krcati su šećerom. Umjesto instant žitarica ja bih ponudila zobene i sl. Npr. moj ne voli te žitarice, pa mu umjesto njih umiješam u jogurt zobene klice. One su skroz sitne, ne treba čekati da omekšaju i njih obožava. Kupujem ih u Konzumu i DM-u. Opet kažem, ako jede zdravo ja ne bih brinula. Moj je sada izrastao i sasvim lijepo izgleda, nije ni debel ni mršav. Otkad je imao tu fazu nejedenja ne jede više količinski kao nekad i izbirljiviji je što se hrane tiče. Natojim pratiti njegov ritam, kad je gladan dajem mu koliko traži, kad ne želi jesti ne tjeram ga. Nudim mu samo zdravu hranu i ne živciram se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •