Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Apri i neke ostale cure su me dobro shvatile, pa i rekle neke stvari smirenije od mene. Da, ljuta sam, frustrirana, jadna...OK, ove godine vrtić me zaobišao, ali me dočekao boravak...A iduće godine, ako ostane ovaj model, a manji mi krene u vrtić, odnosno nema šanse da krene u vrtić - jer ga nećemo moći plaćati.

Čak sam radila sa MM neki izračun, koji je pokazao da se njemu (ima nešto manju plaću plaću od mene) možda ne bi uopće isplatilo raditi. Onda bi nam odjednom sve postalo besplatno, a smanjili bi nam se se troškovi drugog auta, prijevoza, gableca...

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Apri i neke ostale cure su me dobro shvatile, pa i rekle neke stvari smirenije od mene. Da, ljuta sam, frustrirana, jadna...OK, ove godine vrtić me zaobišao, ali me dočekao boravak...A iduće godine, ako ostane ovaj model, a manji mi krene u vrtić, odnosno nema šanse da krene u vrtić - jer ga nećemo moći plaćati.

Čak sam radila sa MM neki izračun, koji je pokazao da se njemu (ima nešto manju plaću plaću od mene) možda ne bi uopće isplatilo raditi. Onda bi nam odjednom sve postalo besplatno, a smanjili bi nam se se troškovi drugog auta, prijevoza, gableca...
    sve što si rekla ranije jako dobro razumijem, a POGOTOVO ovo zadnje sa izračunom. Tako tužno i istinito i frustrirajuće. Mm je toliko puta ponovio da ova država stimulira nerad (ili snalaženje u mutnom). A grozno je također kaj ja znam x obitelji koje su se odlučile na nerad jer im se "više isplati". A ako se ipak ne odlučiš na nerad onda boli da radiš za drugog a svome i sebi ne možeš priuštiti u skladu s osobnim trudom....ili bar onim što misliš da zaslužuješ....

i ja se pitam dokle će se ovi "odozgora" oglušivati na situaciju koja se događa?..... mišić Mile ipak ima tu neku rupicu?.....cijela država na je ko švicarski sir ....sam kaj je još i pljesnivi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •