Pokazuje rezultate 1 do 50 od 280

Tema: Grupa za podršku - za žene koje se žele početi rano dizati - a ne ide im baš...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja ne kuzim, pa kad vi stavite tu svoju djecu spavat kad vi mozete vec u 21-22 bit u krevetu? Evo moji danas vanredno obojica zaspali do 21. Inace prije 22 nema sanse, moze bit samo kasnije. Iako smo u krevetu puuuuno ranije. Poslje, kad ih se napokon rjesim imam stan za pospremit a bogami mi treba i malo vremena za mene, za blejanje u TV ili komp. Znaci prije ponoci, i to je u najboljoj varijanti, ja ne mogu lec. I kak da se dignem rano? Dizemo se svi u 8, stariji u vrtic, manjeg jos malo oborim na cici da ja mogu kavu popit i vec oko podneva bebolinac i ja idemo na popodnevni odmor od neka 2 sata. Al ja sam i dalje premorena...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne kuzim, pa kad vi stavite tu svoju djecu spavat kad vi mozete vec u 21-22 bit u krevetu? Evo moji danas vanredno obojica zaspali do 21. Inace prije 22 nema sanse, moze bit samo kasnije. Iako smo u krevetu puuuuno ranije. Poslje, kad ih se napokon rjesim imam stan za pospremit a bogami mi treba i malo vremena za mene, za blejanje u TV ili komp. Znaci prije ponoci, i to je u najboljoj varijanti, ja ne mogu lec. I kak da se dignem rano? Dizemo se svi u 8, stariji u vrtic, manjeg jos malo oborim na cici da ja mogu kavu popit i vec oko podneva bebolinac i ja idemo na popodnevni odmor od neka 2 sata. Al ja sam i dalje premorena...
    Koksy, ovako je bilo i meni kad je mala bila manja. Jel to do mene, da nisam je znala sprašit u krpe, ili ona ima vrlo čudan bioritam (vjerujem da da) - ne znam. Kad je sin bio beba, bilo je još i gore.

I isto sam se dizala u osam, i spavala popodne i bila za niš.

Isprobala sam i vidjela da sam najbolja ja i najsretnija i sve najbolje ide ak se naspavam svojim osam sati do šest ujutro i onda ustanem, malo molim, napravim si nešto za dušu, i do sedam počnem dan.

Meni nije bed dizanje, ali to što kažeš - ustrojit obitelj da su klinci u osam u krevetu, pa nek zaspu do osam i pol - to je za mene bitka za Normandiju. Puno discipline i odricanja. Em na vrijeme sve, em se skupit iz parka - iako se ekipica baš dobro zabavlja (mislim roditelji uvatili đir pa uživamo...)...
    I isto tako se pozdravit s večenjim programom na TV. Srce mi se kida.

A opet - svaki dan ić na rezervi i tako godinama - prestara sam za to. Ne da mi se. Hoću taj život vidjet po mogućnosti bez krvavih očiju.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne kuzim, pa kad vi stavite tu svoju djecu spavat kad vi mozete vec u 21-22 bit u krevetu?
    a gle, nije tako bilo prije, kad je bio mali
    ali sad je skolarac, ima neke dane i 8 skolskih sati, ima popodnevne aktivnosti /sve sto zavrsava iza 8 sam ukinula/
    u 9 legne

nego, igreskom jutros zvonio sat u pet
    pa se ja probudila
    i zakljucila da to uopce nije vrijeme za ustat
    noc, ne cuju se ni pticice ni tramvaji
    nista ne stimulira mozak
    5 mi nije cilj, pa makar ne stigla nista u zivotu
    ostajem ja kod 6:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke