Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3227

Tema: Potpomognuta na SV. DUHU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Iberc žao mi je zbog bete..
    da,javiš nalaz i probaj se naručiti odmah za prirodni,uhhh nekad je bilo na SD da si mogla iz mjeseca u mjesec samo doći bez najave,a sad se naručuje...
    ja ti preporučam sutra sa nalazom otići gore..dr.B.ima ambulantu i uzet će te odmah..telefonom je malo li-la!!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Iberc žao mi je zbog bete..
    da,javiš nalaz i probaj se naručiti odmah za prirodni,uhhh nekad je bilo na SD da si mogla iz mjeseca u mjesec samo doći bez najave,a sad se naručuje...
    ja ti preporučam sutra sa nalazom otići gore..dr.B.ima ambulantu i uzet će te odmah..telefonom je malo li-la!!!
    Zvala sam i naručena sam u ponedjeljak,tak da je dr pri volji možda bi još i stigla u prirodni,neda mi se sad baš ići u Zagreb jer me užasno boli,a curi ko na pipu,još se moram vozit autobusom,ak me ne uzmu ovaj mjesec,bude možda drugi

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala sam i naručena sam u ponedjeljak,tak da je dr pri volji možda bi još i stigla u prirodni,neda mi se sad baš ići u Zagreb jer me užasno boli,a curi ko na pipu,još se moram vozit autobusom,ak me ne uzmu ovaj mjesec,bude možda drugi
    kaj si ti kod dr.T??
    Ma uzet će te sigurno... idući ciklus 100%

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam krenula kod dr.B,ali sam već bila i kod dr.T,samo kaj me je ona svaki put otkantala,u ponedjeljak mi bude 8dc,pa to nije prekasno za početi sa prirodnim,kaj ne?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •