Pokazuje rezultate 1 do 50 od 620

Tema: porod u hrvatskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Istina... neki ni na drugu. Ja te evo već 10 stranica ne razumijem.
    Nisi još rodila. Koliko sam pročitala tvojih postova, znam da ćeš drugačije razmišljati kad doživiš prvi zagrljaj svoga djeteta. Pa gdje to bilo. I ma kako tebi osobno bilo.

Svu sreću tebi i tvojoj obitelji iz srca želim.

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    ... znam da ćeš drugačije razmišljati kad doživiš prvi zagrljaj svoga djeteta. Pa gdje to bilo. I ma kako tebi osobno bilo.
    evo Beti3, ja sam doživjela zagrljaj svoga jedinog sina...i uživam u njemu i dan danas...i to je pravi blagoslov....živ je i zdrav....
    i tako sam bila sretna kad sam ga nakon carskog i nakon nekoliko upita jel živ, kako je....dobila na ruke i upijala njegovu prisutnost. bilo je predivno i nije prestalo bit predivno...do nekog trenutka kada sam gledala fotografije tih prvih dana i počela razmišljati....a jel se moglo izbjeći četverodnevno induciranje poroda dok je mei tlak divljao na 180-110 i nije se spuštao..jel su dokotri misli da je taj put ok...jel se moralo čekati par sati da se napravi carski dok se vidjelo da otvaranje ne naoreduje već x sati....a ja pod dripom 12 sati...i isto toliko pod dolantinom i ne znam za sebe....
    počela sam se pitati i to zašto mi nisu htjeli potvrditi da je dijete u položaju koji nije idealan za vaginalni porod ni jad rodilja nema nikakvu dijagnozu....zašto, pitala sam se u jednom trnutku se on tako napatio, da je imao veliki hematom na glavi i oko očiju, veći od moje šake....pitam se zašto je morao imati naotekline oko usta i zašto mi je nos bio krvav i 2. dan kad sam ga vidjela (tad to nisam vidjela tj. nisam percipirala) - ta je krv bila od reza koji je učinjen prilikom carskog reza i taj mu ožiljak stoji na nosu još dan-danas.-....pitam se i što da je taj rez pirliko mcarskog bio preko njegovih očiju....
    pitam se zašto je morao biti reanimiran po porodu i zašto je učinjen ultrazvuk mozga?
    kome da zahvalim što je dijete zdravo i živo?
    da li ću sada kada se budem morala poroditi 2. put osjećati "sigurnost" prilikom odlaska u rodilište - jer tamo su doktori koji u kritičnim situacijama donose odluke koje život znače?
    neću....
    nije se odlučivalo kako treba i nije ih bilo briga nekih...to sa mja nažalost gledala 14 dana u tom jednom rodilištu. Djeca umiru i umiru rodilje...jel treba to prešućivati.....?
    zahvaljujem dragom Bogu da mi je dijete živo i zdravo.
    Molim se bogu za x stvari glede ove trudnoće i ovoga nadolazećeg poroda. .

ma ...mogla bih pisati još i satima i o sestrama koje su divne i koje rade u suludim uvjetima i satima o milijun detalja al nemam sad snage.....

beti3 - evo ti šaljem i samo ustraj u tome da širiš pozitivu čistog srca....to ti nitko ne bi trebao zamjerati niti ti ja ne zamjeram.....zamjerala sam svojevremeno sebi a sada nekima od osoblja rodilišta što sad postoji neki ožiljak na nosu mog djeteta (minoran detalj zapravo) i ožiljak na mom srcu.....i jedan čudan osječaj i želja da se to ne ponovi ovoj bebi koju čekam.....

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Canaj prvotno napisa Vidi poruku
    180-110

ja toliki ni s preekl, nisam imala
    160/100, 160/105

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke