Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
Da se ispravim, vidim ja da i ti pišeš o tome da se treba govoriti i o lošim stvarima. Ali ti bi nekako da ugled naših rodilišta ostane neokaljan, i da se buduće rodilje ne boje tih rodilišta. A kako to izvesti, ja ne znam. Ne mislim da je bolje zatajiti često ružnu stvarnost, mislim da je bolje s njom se suočiti, jer drugačije ne može ići na bolje. I upravo i treba žene ohrabriti da se bore za sebe, samo dok rađaš, većini je teško boriti se. Zato žene moraju imati informacije, da pokušaju izabrati najbolje za sebe. I da se zauzim
aju za sebe tijekom poroda, ili da imaju uza se nekoga tko će se zauzeti za njih, a to ne možeš, ako ništa ne znaš i očekuješ od rodilišta sve najbolje.
ne znam kak bi bilo moguće pričat o negativnim stranama a da ne ispadne okaljanje il tak neš
dapače, mislim da samo med osoblje kalja svoj ugled

ko kad, npr, komentira posprdno da su ti ovi bubrezi ko protočni bojler
možda nije htjela biti zlonamjerna, al je svakako ispala bezobrazna, il da ublažim, nekulturna

il, kad sam po bolnici tražila jednog dr, još uvijek trudna, cca perd 37tj, a drugi dr mi kaže "ma što će ti on..on je već za mirovinu, niko njega ne želi, dođi ti kod nas u ambulantu,.."
moš si mislit kak sam im došla..pobjegla glavom bez obzira

i ono što će mi uvijek biti žao...što se nisam informirala na vrijeme za drugi porod... garant sam da makar ne bi fasovala astmu od stresa (J**** očito sam presenzibilna), već sam treći dan tamo kašljala .. imala bi onfo, bila sigurna u to što govorim, imala stav.. onak sam bila ko - janje za klanje...
zato sam drugi put prošla neusporedivo bolje...stav, info i ajmo u suradnju za porod.. pa kad još dobiješ doca koji je voljan poslušat, nasmiješit se, predstavit, surađivat, objasnit, onformirat... tvojoj sreći nemakraja..naravno, dok opet ne lupiš o neku rutinu ha ha