Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    nama su spomenuli mogućnost ispisa djece iz vrtića s obračunatim dugom, ukoliko dobiju nalog iz Gradskog Ureda ...
    a velika je vjerojatnost da će ga dobiti. kažu da je njima Gradski Ured "šef", tako da postupaju prema njihovim uputama.
    ne možemo riskirati ispis djece iz vrtića, niti parničenje s vrtićem ili gradskim uredom - nemamo gdje s njima.
    a nemamo niti toliko novca za plaćanje čuvanja dvoje djece.

prvu smo akontaciju platili prema skupštinskom modelu, ali tako da se bojim da ćemo na kraju plaćati bandićevu cijenu.

ali nema šanse da djecu zakinemo za slobodne aktivnosti. patit će nam u budžetu nešto treće, ali na slobodne aktivnosti će ići (naravno, ako ministarstvo popusti).
    Metoda zastrašivanja djeluje.
    Svatko zna najbolje za sebe, ali ako jedan po jedan krenemo odustajati, onda smo priznali legalnost Bandićeva ilegalnog modela.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Metoda zastrašivanja djeluje.
    Svatko zna najbolje za sebe, ali ako jedan po jedan krenemo odustajati, onda smo priznali legalnost Bandićeva ilegalnog modela.
    Poštovana zamolite ih da Vam tu prijetnju izbacivanja dijeteta iz vrtića daju naopismeno ako imaju petlje. Ne budite naivni po kojem zakonu oni Vama mogu ispisati dijete iz vrtića..Ukoliko Vam daju obračun dugovanja i prijetnjo o ispisu napismeno nazovite odvjetnika Manolu, udrugu Vrtić za Sve, Rode, novinare, pravobraniteljicu za djecu..., pa ćemo vidjet ko će nagrabusiti. Najvjerovatnije ona koja Vam je uručila opomenu. Ja plaćam po starom i niko mi ne prijeti i bolje im je. Napišite molim Vas o kojem je vrtiću riječ i ime osobe. Hvala!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja po novom nisam platila ni jednu ratu. Lijepo čekam obračun. Akontacija nije račun, ni obračun. Gradska skupština veli jedno, Bandić drugo.... i sad čekam. I kad dobim obračun napisti ću upit Nadležnim tjelima (Gradskom uredu za obrazovanje, Gradskoj skupštini , pravobraniteljici za djecu, ....) da mi napismeno obrazlože po kojem modelu trebam platiti i zašto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •