Stranica 70 od 112 PrviPrvi ... 2060686970717280 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,451 do 3,500 od 5551

Tema: Nove cijene vrtića

pupe avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mama pticice, slucajeve koje komentiram, poznajem i znam njihove price. I oko mene ih je previse za moj ukus. Inace nisam sklona brzopletom ocjenjivanju drugih.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Meni je samo smijesno sto se stalno spominju auti, tj. "socijalni slucajevi" u velikim autima.
    Mi npr. placamo trenutno 0 kn i imamo dobar i veliki auto. Ne zato sto nemam gdje potrositi novce ili iz nekakvog hira, vec zato sto se jednostavno ne mozemo svi smjestiti u npr. Punto ili Polo. Nama je veliki auto cista potreba, pa ako to netko tumaci kao da smo burzuji, neka...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Niste buržuji ali niste niti socijala.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa nismo, naravno. Nikad se nismo tako ni postavaljali. Tako nas je nas gradonacelnik smjestio...
    Ali nase place se dijele na 6 djelova, pa po tome imamo pravo na dd i dalje prema tome i besplatni vrtic.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ani, ne sekraj se, prije puno stranica sam pisala o prijateljima s četvero djece koji nemaju ni kvadrat stambenog prostora i jedino što imaju je ogroman (i skup) auto.
    ostavljaju dojam bogataša, a kad tamo...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa opet, tko ima ogroman i skup auto nije nužno bogataš, ali nije bome niti socijala.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa opet, tko ima ogroman i skup auto nije nužno bogataš, ali nije bome niti socijala.
    Sory, ali kaj bi bilo bolje da ima dva manja auta i da svuda mora ići sa dva auta?

Moj muž ima auto od firme, JER MU JE TAKAV OPIS POSLA, i sada ispada da smo mi buržuji jer se vozimo u dobrom autu a ne u fići.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Prvo, niste buržuji, a drugo, auto nije vaš.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Tko o čemu vi o autima....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi uvijek kažemo da auto nije naš nego od banke (što i jest dok ne otplatimo kredit. u švicarcima).

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi nismo frisku bracni par ( u braku smo 15 godina) i imamo srece sto je u to davno doba mm jako dobro zaradivao i uspjeli smo ( uz malu pomoc roditelja) kupitistan bez kredita. Nikada nismo imali nikakav veci kredit, ne racunam ove sitne koje otplacujes par mjeseci. Tako da bi bili zbilja totalni tutleki ako si u te sve godine nismo mogli pristediti nesto novaca i kupiti posteni auto u koji stane cijela nasa obitelj. I ne smatram nas radi toga nekim bogatasima...

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mene ova teme još uvijek obično jako naljuti...

Mi imamo čak dva auta, jedan moj, jedan MM službeni.
    Imamo stan, veliki. Imamo vikendicu i gorice.
    Imamo djedovinu sa obje strane.
    I spadamo među one bogate....

Auto smo otplatili nedavno,
    stan otplaćujemo i još ćemo ga dugo otplaćivati
    Vikendicu i gorice su na nas prepisali roditelji (vjerojatno da ne moraju oni plaćati porez, ali nema veze...)
    Djedovina je nešto što ćemo tek eventualno jednog dana nasljediti.

I ne smatram se bogatom - naprotiv.
    Ne idemo na skijanje, ne idemo na more svake godine, a i kad idemo, to je obično kod šogorice u nedovršenu kuću na par dana ili vikend...
    Ne izlazimo na večere pa čak niti na pizzu.
    Nedavno sam kupila komad odjeća nakon valjda četiri godine, a i to ne bi da nisam trudna, pa ne stanem u ono što inače nosim.
    Djeci za sada mogu uz vrtić priuštiti i pokoju vanvrtićku aktivnost (sport), ali i to je u razumnim granicama.
    Ušteđevine neku baš i nemam (tek toliko da ako zakasni plaća ili se desi nepredvidivi kvar da ipak ne moram žicati roditelje).

Ono što mene naljuti je, da obično komentar imaju oni koji su (zakonom dozvoljeno ili ne, moralno svakako nije) "manipulirali" papirima i prijavama.
    Ako mogu, zašto ne, zar ne?

pupe avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Drage moje velike i male ptičice! Žao mi je što u mojem postu niste prepoznali ogorčenost sustavom. Trebao je biti iscrpniji! Teško da je netko u Mercedosovom ML socijala... Spomenula sam da znam o čemu pričam, a to su poigravanja i manipulacije sustavom!
    Ali, ako vam je nestalo konstruktivnijih komentara, uvijek možemo o autima, kvadratima, skijanju i sl...

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mislim da je zaista nepotrebno gledati tko ima koliko velik auto i takve nekakve vanjske materijalne stvari, jer to ponekad ništa ne znači.

Evo vam primjer, mi nemamo auto, do vrtića se vozimo autobusom, nisam obučena luksuzno, a ni moje dijete - neki bi pomislili da smo slabijeg imovinskog statusa-pogriješili bi.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

imovinski status je kategorija za sebe kad je riječ o povezivanju značenja riječi.
    za nekog je njegov imovinski status slabiji, a takav isti status za nekog je odličan.
    stvar percepcije i načina života.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma jel se on to šali ?!?!?
    http://danas.net.hr/hrvatska/page/20...06.html?pos=n1
    đizs

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja ću odmah glasati za njega, kao zastupnik u Saboru valjda će napraviti manje štete nego kao gradonačelnik.

kamen avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
    srećom, nije kamen

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da ne bi bilo zabune - ne ide on sa mnom nikam
    a ja s njim još manje

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a čuo čovjek da si poslala pristupnicu!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a Marelica mu nije bilo dovoljno "čvrsto, dosljedno i postojano"?
    pa je mene sad malo našao
    da ga bar onda inspiriram i za nešto pametnije....

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ajd Stijena iskoristi priliku pa bar malo lobiraj za nas

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a Marelica mu nije bilo dovoljno "čvrsto, dosljedno i postojano"?
    ma jok
    marelice su slatke i podatne
    a kad ih pritisneš, onda puštaju sok koji se dugo s prstiju ne može isprati
    nego se sav ulijepiš u njega

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ovaj cijeli nadrealni cirkus oko cijene vrtića
    urodio je barem jednom dobrom stvari:
    mnogo je više djece upisano na dodatne aktivnosti,
    npr. znam nekoliko slučajeva da roditelji djeci lani nisu
    mogli priuštiti stani jezik ili ritmiku a sada su djeca upisana
    jer ne plaćaju vrtić.
    Kad već plaćam 4 puta veću cijenu nego prije, utjeha mi je
    da barem neki maleni imaju od toga koristi...

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Da, zato mi koji plaćamo puunoo više teško možemo djeci još priuštiti i dodatne aktivnosti.

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, zato mi koji plaćamo puunoo više teško možemo djeci još priuštiti i dodatne aktivnosti.
    Nije normalno da za vise dobijes manje. Strasno
    Posljednje uređivanje od Teta Eta : 12.10.2011. at 11:01

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ha mi bi trebali plaćati puno više ali plaćamo po Skupštinskom modelu pa još uvijek idemo na aktivnosti...ako nam naplate dugovanje otplaćivat ćemo ga na rate (preko Amexa)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A gdje je Zg_ ?

ako ne znate tko je:
    http://forum.roda.hr/threads/67782-cijena-boravka/page2

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    A gdje je Zg_ ?

ako ne znate tko je:
    http://forum.roda.hr/threads/67782-cijena-boravka/page2
    Sad će, ne sumnjam. Ali mislim da njezina djeca ne idu na aktivnosti jer sve što nisu krediti potroši na "obleku, klopu i poneki izlet".

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

nama su spomenuli mogućnost ispisa djece iz vrtića s obračunatim dugom, ukoliko dobiju nalog iz Gradskog Ureda ...
    a velika je vjerojatnost da će ga dobiti. kažu da je njima Gradski Ured "šef", tako da postupaju prema njihovim uputama.
    ne možemo riskirati ispis djece iz vrtića, niti parničenje s vrtićem ili gradskim uredom - nemamo gdje s njima.
    a nemamo niti toliko novca za plaćanje čuvanja dvoje djece.

prvu smo akontaciju platili prema skupštinskom modelu, ali tako da se bojim da ćemo na kraju plaćati bandićevu cijenu.

ali nema šanse da djecu zakinemo za slobodne aktivnosti. patit će nam u budžetu nešto treće, ali na slobodne aktivnosti će ići (naravno, ako ministarstvo popusti).

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj la_mama prvotno napisa Vidi poruku
    nama su spomenuli mogućnost ispisa djece iz vrtića s obračunatim dugom, ukoliko dobiju nalog iz Gradskog Ureda ...
    a velika je vjerojatnost da će ga dobiti. kažu da je njima Gradski Ured "šef", tako da postupaju prema njihovim uputama.
    ne možemo riskirati ispis djece iz vrtića, niti parničenje s vrtićem ili gradskim uredom - nemamo gdje s njima.
    a nemamo niti toliko novca za plaćanje čuvanja dvoje djece.

prvu smo akontaciju platili prema skupštinskom modelu, ali tako da se bojim da ćemo na kraju plaćati bandićevu cijenu.

ali nema šanse da djecu zakinemo za slobodne aktivnosti. patit će nam u budžetu nešto treće, ali na slobodne aktivnosti će ići (naravno, ako ministarstvo popusti).
    Metoda zastrašivanja djeluje.
    Svatko zna najbolje za sebe, ali ako jedan po jedan krenemo odustajati, onda smo priznali legalnost Bandićeva ilegalnog modela.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    Metoda zastrašivanja djeluje.
    Svatko zna najbolje za sebe, ali ako jedan po jedan krenemo odustajati, onda smo priznali legalnost Bandićeva ilegalnog modela.
    Poštovana zamolite ih da Vam tu prijetnju izbacivanja dijeteta iz vrtića daju naopismeno ako imaju petlje. Ne budite naivni po kojem zakonu oni Vama mogu ispisati dijete iz vrtića..Ukoliko Vam daju obračun dugovanja i prijetnjo o ispisu napismeno nazovite odvjetnika Manolu, udrugu Vrtić za Sve, Rode, novinare, pravobraniteljicu za djecu..., pa ćemo vidjet ko će nagrabusiti. Najvjerovatnije ona koja Vam je uručila opomenu. Ja plaćam po starom i niko mi ne prijeti i bolje im je. Napišite molim Vas o kojem je vrtiću riječ i ime osobe. Hvala!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja po novom nisam platila ni jednu ratu. Lijepo čekam obračun. Akontacija nije račun, ni obračun. Gradska skupština veli jedno, Bandić drugo.... i sad čekam. I kad dobim obračun napisti ću upit Nadležnim tjelima (Gradskom uredu za obrazovanje, Gradskoj skupštini , pravobraniteljici za djecu, ....) da mi napismeno obrazlože po kojem modelu trebam platiti i zašto.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

katja: ne, nije bilo opomene niti prijetnje, bio je skroz kulturan razgovor. na moje pitanje "da li postoji mogućnost ispisivanja djece ukoliko se nagomila dug na akontacijama" dobila sam odgovor kojeg sam gore napisala. dakle ispisivat će djecu ukoliko dobiju nalog od GU.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

katja: ne, nije bilo opomene niti prijetnje, bio je skroz kulturan razgovor. na moje pitanje "da li postoji mogućnost ispisivanja djece ukoliko se nagomila dug na akontacijama" dobila sam odgovor kojeg sam gore napisala. dakle ispisivat će djecu ukoliko dobiju nalog od GU.
    Ne pitajte njih u vrtiću nešto u što se ne razumiju. Pročitajte postove sa prijašnjih stranica. Slažem se sa Vama da su oni izvršna tijelo (tete, ravnateljice, vrtić) od gradskog odjela (potrčko Lovrić) i od izvršne vlasti (g. Gradonačelnik). Ali ta izvršna vlast ne poštuje pravovaljanu odluku nadložnog im tijela (GS-oglušuju se naistu zbog političkih prepucavanju . Izvršna vlast je zato i poslala akontacije da ih ne bismo mogli (mi, udruge,...) pravno goniti. Nemoj shvatiti da ti nešto savjetujem jer su i izvršna vlast i gradska tijelo koje donosi odluke da izvineš seratori i čuvaju svoje guzice. Moj ti je savjet da plaćaš kako želiš i ne diskutiraš o cijenama sa tetema, ravnateljicama jer su i one u neobenom grožđu. Još nitko nije napismeno dobio nikakvu opomenu o izbacivanju dijeteta iz vrtića po mojim saznanjima (zvao sam u Gs, odvjetnika manolu...). Znači to ti je jednako kao da ti ja sada kažem ukoliko mi ne platiš 100 kn, izbacit ću ti dijete iz vrtića

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

lijepo rečeno, katja

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

katja, pratim ovu temu od početka. ali nekako nemam povjerenja u skupštinu niti njene mehanizme da natjeraju GU (čitaj gradonačelnika) da prihvate zadnju cijenu vrtića, još manje u to da štite roditelje od samovolje GU i gradonačelnika koji kroji svoju politiku u ovom gradu. misliš da ovi što sjede u skupštini ne štite svoje g... i fotelje ? jer da ih je briga za roditelje, ne bi izglasali ovakav model u 12. mjesecu prošle godine.

koliko čujem, svaki vrtić kroji svoju politiku po pitanju akontacija. neki su roditeljima rekli da slobodno uplaćuju prema modelu koji im više odgovara. neki da, ali ne i naš vrtić.

nadam se da će cijena konačno biti usaglašena na rebalansu. od gr. skupština slaba vajda.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

katja, pratim ovu temu od početka. ali nekako nemam povjerenja u skupštinu niti njene mehanizme da natjeraju GU (čitaj gradonačelnika) da prihvate zadnju cijenu vrtića, još manje u to da štite roditelje od samovolje GU i gradonačelnika koji kroji svoju politiku u ovom gradu. misliš da ovi što sjede u skupštini ne štite svoje g... i fotelje ? jer da ih je briga za roditelje, ne bi izglasali ovakav model u 12. mjesecu prošle godine.
    X

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moje mišljenje je da će se nakraju prikupiti daleko manje novca jer sada skoro svatko plaća po modelu koji smatra pravednijim (iliti, koji ga košta manje).
    No čisto sumnjam da će ijedna skupina platiša morati vratiti razliku. Dok se oni poslože, Bandić će već izgubiti izbore a nova vlast neće udariti na roditelje koji su slijedili njihov pbračun. I isto tako si neće moći dozvoliti udariti po onima koji su plaćali po bandićevom modelu jer ti (po kalkulaciji) ispadaju socijalno ugroženi, pa ih nitko neće tjerati da plate razliku.
    Jedino ako se usrećimo s još jednim gradonačelnikovim mandatom - no u tom slučaju se bogati stignu rastati ili preseliti u Samobor.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eh, ali ovo nisu izbori za gradonačelnika

jedini spas nam je da ga put odvede u sabor, a nakon sabora u remetinec i da nam se više skine s grbače

da konačno netko nešto napravi po pitanju onih 250 kaznenih prijava (a ne da njima na kraju obrišemo dupe - pardon maj frenč)

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Znam da nisu...no misliš da će se uspjeti posložiti i definirati što je zakonito prije lokalnih izbora?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa Vidi poruku
    Dok se oni poslože, Bandić će već izgubiti izbore a nova vlast neće udariti na roditelje koji su slijedili njihov pbračun. I isto tako si neće moći dozvoliti udariti po onima koji su plaćali po bandićevom modelu jer ti (po kalkulaciji) ispadaju socijalno ugroženi, pa ih nitko neće tjerati da plate razliku.
    Imam uplatnice. I lijepo mi piše na dnu dug 0kn.
    Baš me zanima na osnovu čega bi me natjerali da plaćam razliku. Na osnovi njihove odluke koju nisu u stanju provesti?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ovde se ne radi o velikom, već o skupom autu. Npr. voziš Opel Zafiru. to nije jeftin auto, velik je, ali sigurno nije luksuzni. Ali ako voziš Mecedes ML ili BMW X5 i sl, ima da plaćaš vrtić 2000 kn. Onaj tko vozi auto od 100K eura nema šta tražiti od proračuna (svih nas) da mu sufinanciramo vrtić. Pa čak i da mu je službeni ili "na firmu". Kojoj to firmi treba luksuzni SUV, ako nešto dostavljaš (manji namještaj) vozi kombi, čemu služi luksuzni SUV u ne-fizičkom radu? Osim možda pokazivanju moći. Inače SUV je najnesigurnija vrsta automobila. Ima dimenzije GP-a (Jeep-a ) (GP stoji za General Purpose, auto za sve terene), a konstrukciju običnog automobila. Pravi GP ima potpuno drugačiji (masivniji) ovjes, motor itd.. Šminkerski SUV je visok (dakle nestabilan), težak (mora puno trošiti da bude pokretan), zaokruženih linija (manje stabilan od GP-a, pravi kut omogućuje stabilnije spojeve). Dakle imaš auto koji samo djeluje "moćno", a jugić je stabilniji na cesti od njega. To je kao da voziš Ferrari. Da zaključim onaj tko se pravi važan ima da plati punu cijenu.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj krojachica prvotno napisa Vidi poruku
    ovaj cijeli nadrealni cirkus oko cijene vrtića
    urodio je barem jednom dobrom stvari:
    mnogo je više djece upisano na dodatne aktivnosti,
    npr. znam nekoliko slučajeva da roditelji djeci lani nisu
    mogli priuštiti stani jezik ili ritmiku a sada su djeca upisana
    jer ne plaćaju vrtić.
    Kad već plaćam 4 puta veću cijenu nego prije, utjeha mi je
    da barem neki maleni imaju od toga koristi...
    Imam 3 djećice i besplatan mi je vrtić za dvoje kikića. Smatram nemoralnim da uzimam novac građana Zg za vrtić, a onda isto toliko plaćam slobodne aktivnosti. Ako tome još pridodam i činjenicu da si te aktivnosti i nemogu priuštiti...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj MihaelaMJ prvotno napisa Vidi poruku
    Ovde se ne radi o velikom, već o skupom autu. Npr. voziš Opel Zafiru. to nije jeftin auto, velik je, ali sigurno nije luksuzni. Ali ako voziš Mecedes ML ili BMW X5 i sl, ima da plaćaš vrtić 2000 kn. Onaj tko vozi auto od 100K eura nema šta tražiti od proračuna (svih nas) da mu sufinanciramo vrtić. Pa čak i da mu je službeni ili "na firmu". Kojoj to firmi treba luksuzni SUV, ako nešto dostavljaš (manji namještaj) vozi kombi, čemu služi luksuzni SUV u ne-fizičkom radu? Osim možda pokazivanju moći. Inače SUV je najnesigurnija vrsta automobila. Ima dimenzije GP-a (Jeep-a ) (GP stoji za General Purpose, auto za sve terene), a konstrukciju običnog automobila. Pravi GP ima potpuno drugačiji (masivniji) ovjes, motor itd.. Šminkerski SUV je visok (dakle nestabilan), težak (mora puno trošiti da bude pokretan), zaokruženih linija (manje stabilan od GP-a, pravi kut omogućuje stabilnije spojeve). Dakle imaš auto koji samo djeluje "moćno", a jugić je stabilniji na cesti od njega. To je kao da voziš Ferrari. Da zaključim onaj tko se pravi važan ima da plati punu cijenu.
    Ideš!!!

kamen avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Imam 3 djećice i besplatan mi je vrtić za dvoje kikića. Smatram nemoralnim da uzimam novac građana Zg za vrtić, a onda isto toliko plaćam slobodne aktivnosti. Ako tome još pridodam i činjenicu da si te aktivnosti i nemogu priuštiti...
    Nisi ti nemoralna što gradonačelnik želi nekima još jednom naplatiti vrtić!

Vrtići su plaćeni kroz poreze i kroz poreze je ostvarena socijalna osjetljivost.

Evo ti primjer, nemoralnog davanja i uzimanja proračunskog novca:
    http://www.zagrebancija.com/hr-aktua...6000-kn_313908

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma ja i dalje ne mogu vjerovati kako neki ljudi razmišljaju.

A što je sa super skupim cipelama i čizmama koje su još k tome neudobne a koštaju par tisuća kuna, pa znači takve mame ih nose samo zato da bi se pravile važne, bolje im je da nose tenisice, (puno su udobnije a i sigurnije za hodanje) i one sigurno nemaju što tražiti u proračunu

Samo čekam da jedan dan zateknem nekoga kako kontrolira ispred vrtića u čemu se dovozi dijete, kakve cipele, jakna i torba se nose, kakvi mobiteli se imaju, ipadovi, eh da, pa ne smijemo zaboraviti i satove i to bi trebalo jaaaako dobro promotriti

Mislim ovako možemo do sutra.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

a bedzevi?...tko o cemu ovdje jos uvijek o "susjedovom" autu/cipelama i inom :rolleyes:

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

astimiša, koja analiza

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ja i dalje ne mogu vjerovati kako neki ljudi razmišljaju.

A što je sa super skupim cipelama i čizmama koje su još k tome neudobne a koštaju par tisuća kuna, pa znači takve mame ih nose samo zato da bi se pravile važne, bolje im je da nose tenisice, (puno su udobnije a i sigurnije za hodanje)
    .
    Pa da, ja ne razumijem tu žensku opsesiju cipelama. Žene ne kuže da im noge neće izgledati lijepo ako na njih nataknu 12 centi pete, več ako imaju lijepe noge. Na petama će se još bolje vidjeti da hodaju na kobasicama, (npr. Beyonce).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •