Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Meni je danas 6 dan nakon transfera i pocinjem lagano osjecati kako mi grudi splasnjavaju Tako mi je i zadnji puta bilo ...bojim sed a nista ni ovaj puta Pricekat cu još koji dan u subotu ili ponedeljak cu otici izvaditi krv

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas 6 dan nakon transfera i pocinjem lagano osjecati kako mi grudi splasnjavaju Tako mi je i zadnji puta bilo ...bojim sed a nista ni ovaj puta Pricekat cu još koji dan u subotu ili ponedeljak cu otici izvaditi krv
    Nety samo hrabro. Stvarno je još rano. Pokušaj pričekati ponedjeljak. Želim ti VEEEEEELIIIIIIIKUUUUUUUU betu

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav cure,

vec dugo citam postove na ovom forumu(od kad sam saznala da krecemo u MPO vode) i konacno sam se odlucila pridruziti vam se.

u 10. mj sam krenula u prvi postupak. U subotu je krenulo bockanje(menopurom) a na prvi ultrazvuk idem u petak.
    Zanima me je li potrebno prethodno narucivanje za UZV ili se jednostavno dodjes i cekas.

druga stvar koja me muci su te famozne kosuljice. Na papiru pise da se prvih dana ciklusa treba obavjestiti da je ciklus poceo.
    U subotu sam otisla u Petrovu da me nauce pikati. Tamo me je sestra pitala za kosuljicu (koju mislim da nemam otvorenu) i kod kojeg doktora sam. Cini mi se da je napravila neku zabiljezbu ali kosuljicu vise nije spominjala. Od svog straha sam zaboravila pitati da li je potrebno jos koga obavjestiti.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala curke na podrsci stvarno ste super Ja sam vec luda ...vec sam prosla sve faze od toga da jesam do tog da nisam trudna ...skoropa sam i rodaila Mislite ako je transfer bio u cetvrtak da je ako je subota 9i dan rano ici vaditi betu

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala curke na podrsci stvarno ste super Ja sam vec luda ...vec sam prosla sve faze od toga da jesam do tog da nisam trudna ...skoropa sam i rodaila Mislite ako je transfer bio u cetvrtak da je ako je subota 9i dan rano ici vaditi betu
    U prošlom postupku nisam mogla izdržati, željela sam neki dokaz da je uspjelo pa sam napravila test. Pokazao je jedva vidljivu crticu- to me jasno još više zbunilo, tek su onda poečla pitanja jel je? nije? što ako je ali nešto nije uredu? Onda sam u slijedeća tri dana napravila još sigurno 3-4 testa i svi su pokazali isto- crticu koja nija bila skroz jasna........ i tako do bete (u potpisu). Hoču ti reći da dok ne napraviš test ili dok ne odeš vadit betu imaš samo jedno pitanje. Znam da je čekanje grozno i da je gotovo ne moguće izdržati do tog famoznog 14dpt, ali pričekaj još malo. Dosta je rano i samo češ si zakomplicirati dodatno život.
    Pusa i želim ti da ovak za koji dan

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Znate kad sam krenula u postupak nisam znala da bez obzira na rezultate da cu dobiti divne ljude s kojima cu se sprijateljiti i dijeliti sve svoje nedoumice i brige i jako sam vam svima zahvalna na podrsci

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •