Bok svima! Namjeravam predati papire na HZZO da nam odobre ICSI u Pragu pa me zanima koje ste papire vi sve predavali osim zahtjeva za liječenjem u inozemstvu..Kod nas je problem u MM pa ne znam što je potrebno osim njegove dokumentacije. Ima li nešto što ja moram napraviti/donijeti? Jeste predavali i neke papire od prethodnih postupaka? Hvala na odgovorima...
Uvijek ulijećem samo s pitanjima ...![]()
Pozdrav svima,
Evo mi se jucer vratili iz Praga i stvarno sam ocarana gradom jer ovaj puta smo sve obisli.
Sve pohvale PFC stvarno su dragi i susretljivi svi od Mirne,dr L,osoblja.
Sada nam ostaje samo cekanje do bete.
Ja vec dva dana osjecam lagane grceve ne znam jel to normalno poslije transfera
evo puno ~~~~~~za naše 3 čekalice: kockica, mario i olea, sretno cure!
Hej cure puno srčeka ima
To je predivno! Daj Bože da svi ostvarimo to što želimo!
I ja se konačno spremam za Prag. Stižem 18.11, par dana od početka ciklusa, moraju me pratiti pažljivije jer sam sklona hiperstimulaciji.
A moj dragi će par dana kasnije da mi se pridruži.
Mnogo sam sretna što se približavam novom pokušaju![]()
zvoncica cg sto se tice hs ja sam je imala,a jako mi je svojim savjetom pomogla pathuljica pa procitaj 2,3 stranice unatrag.imala sam 46 folikula i mislilu su da nece biti transvera,ali puno setnje polagane i pij puno tekucine i sve ce uredu biti.prag ti je preljep i iskoristi.
Da, Kockice1, čitala sam, hvala. Zaista mnogo znače vaši savjeti.
Ja se zapravo nadam da neće do toga ni doći, jer sam dobila lijep protokol. Mnogo više brinem oko samog kvaliteta embriona, koji trebaju postati naša najveća radost.
Ali na to ne mogu ni uticati, tako da ću se prepustiti planiranju obilaska Praga i kako što ljepše provoditi vrijeme.
i meni ti je bio jako kratki protokol,ali lose ja reagiram na hormone.p.s kupi i pij jednom dnevno nutridrink poslje punkcije.a embrici ce biti ljepi,ja sam ih imala 22,al samo ih je 8 do blastice izdrzalo.nemaj straha oni u pragu znaju najbolje i vjeruj imat ces lijepih blastica.
zvončice - pogledaj na pdf Smještaj u Pragu, im dobrih ideja gdje i što vidjeti, i što raditi (i gdje fino papati) - pogotovo ako si u Pragu više dana. Što se tiče HS,da se ne ponavljam, uglavnom, od početka stimulacije piti puuuno vode, od punkcije i 1 nutridrink dnevno, lagano se kretati i na prvi znak panike javiti doktorima. I spakiraj toplu odjeću! U Pragu je klima malo oštrija nego u našim krajevima...
I uživaj u Pragu! Želim ti sretan i uspješan put!
Poslušaću sve vaše savjete. Sigurno će sve biti dobro.
Kockica1 čekamo od tebe uskoro lijepe vijesti. Od srca ti želim veeeeliku betu
Patuljchica, čitala sam danas tvoje iskustvo sa pgd, zaista poučna priča! Još kada znamo da je sa happy end-om, to je SJAJNO!
Hvala na podršci!
hvala PRAG bas mislim na tebe.jedva cekam da ovi dani vise produ
Hvala cure,pokušat ću nekako polako do bete i nadati se da ce biti dobro,jer ništa druge ne preostaje.
Nova sam na forumu, pa ne znam sve priče od samoga početka, ali simicv i pretorija uspjeli ste me "natjerati" da tulim kao kišna godina
bar sam dobila kavu od mm kad me vidio ovakvu![]()
Hello curke,ima li sto novoga kod nasih cekacica?
e ovo je super vijest za početak tjedna, čestitam kockice od srca, želim ti mirnu trudnoću i da te sve ostale čekalice bete slijede
kockica,cestitam i veselim se tvojoj beti
meni je danas 6dnt i jos moram cekati....
Cure opet imam pitanje!Dobila iz Praga popis hormona kaj trebam izvaditi.E sad u mom gradu ne rade AMH dali znate jel ga rade u Petrovoj i dali se treba naručivat!Hvala
kockoca cestitam na beti dobro je krenulo![]()
Kockice bravo, bravo! Lijepa beta!
Btw. Kako jajnici? Jesu se umirili? Nadam se da nema naznaka OHSS-a? Znaš da se moraš još više paziti kad beta počne rasti?
Nadamo se još lijepih vijesti u sljedećim danima...
hvala vam svima punoooooooooo!!!!!!!!!!!!!sve uredu s jajnicima nema nicega,ja sam sad ka leptiric!!!!samo sto neodletim do Praga da ih sve izljubim.ajme nevjerujem,mislim da sanjam!!!!!!!!!!!!
svim cekalicama zelim betu veliku
mario od sveg srca ti zelim veliku betu...nadam se da ce i vama prag srecu donjet
olea 77da i ja nisam mogla virovat ovome svemu.i ugledaj se u mene nemoj raditi pre rano test da te nesokira,i zelim ti da vrime sto prije prode,nadam se + na testu
Kockice bravo
Olea i mario sretno, držim fige![]()
kockica čestitam!!!!!!!
olea i mario sretno!držim fige za ishod sličan kockicinom
Kockice prekrasne vijesti!!Neka te slijede i Olea i Mario svojim lijepim betama!
kockice, bravo za betu![]()
Kockice bravo.čestitam ti od srca
Olea i Mario sretno u isčekivanju i nek bude dobitno
Kockice1 čestitammmm, prekrasno i ohrabrujuće (jel smijem nać i malo sebičnih razloga jer svakom objavom trudnoće sve sam bliže ostvarenju majčinstva)
i oprosti što nisam odmah čestitala, gužva a i otiđli na vikend na more (al sam stigla objaviti listu)
Jel mi može netko napisati koje su Vas pretrage tražili u PFCu??? Znam da podosta ovisi o dijagnozama ali onak nekaj ugrubo, kaj bi možda stigla obaviti prije konzultacija.
psst Mare ipak nisam jurila napraviti hormone, ali stignem prije u sljedećem ciklusu
kockice, čestitammmmm!!!!! ajmo dalje cure, zasad smo na 7 od 13
preko 50% wauu
mare jel to u ovoj školskoj godini ?
čestitke trudnicama
~~~~~~~~čekalicama
pozdrav od Karlinih staraca![]()
cure,mala pomoć,spremam se za prag na FET ovaj mjesec i poslala sam mirni već dva maila u roku od 10 dana ali nema odgovora,znali li neko o čemu se radi?
do sada je uvijek redovno odgovarala...
i vidim da ima puno novih trudnica pa svima čestitke od srca![]()
rose, zvrcni ih na tel.
milivoj, šk. god. počela u kolovozu, a ako stavimo da je počela u srpnju onda smo na 8 od 14 (s tim da je Pronatal 3 od 3-ako dobro pamtim).
Kockice, pa to su sjajne vijesti! Beta je prelijepa!!!
Čestitam od srca![]()
![]()
evo čula se sa mirnom,hvala vam...
i samo da još pitam,u terapiji mi je naveden i prednison,jeli to isto što i decortin kod nas?
rose, je, al možeš ako trebaš u Pragu kupiti Prednisone, na recept od dr, košta 20-tak kuna, mislim da se kod nas decortin ne može baš tako lako dobiti (nisam ni probala).
Onda na osnovu maila traži svog doktora recept (ili već jes pa tipkam bezvezei)
jesam,hvala ti svejedno...
ma da vas pitam još samo nešto,u ovoj pripremi za FET po prvi put trebam koristit estrofem (dosad je bilo u prirodnom ciklusu) i uz to još i baby aspirin od 100mg,prednisone ili decortin i to sve od prvog dana ciklusa,jeli još neko imao ovakvu terapiju?
čitala sam da se aspirin uzima od dana transfera pa me sad zbunjuje ovo od prvog dana ciklusa