Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2796

Tema: A što gledate? (zanimljivi filmovi za preporuku)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    gledali smo Koka i duhove
    odlican film!
    mozda sam subjektivna kao pasionirana ljubiteljica lika i djela Ivana Kusana, ali istovremeno i jako kriticna, jer ne moze se tek tako ekranizirati Koka
    mali glumci odlicni, muzika fenomenalna (nakon filma sam na plakatu skuzila da je glazba dobila nagradu u Puli), mislim da je ovo zadnja filmska uloga Pedje Vusovica
    iznenadila me Almira Osmanovic u jednoj manjoj ulozi, ugodno

i malo me zasmetao nedostatak potpune vjernosti u prikazivanju osamdesetih, npr. na policijskom stojadinu, pise "policija" a ne milicija, bilo je jos par sitnica...
    kostimografija je za 5, kad se sjetim onih prugastih majica i "zaraslih" frizura

nastranu da sam ja odusevljena, i 9-godisnjakinja je rekla da joj je film super
    Dali je film prema tvom sudu primjeren za 5 i pol godišnjakinju?
    Trenutačno ne nude ništa pametno u kinu (što se crtića tiče) pa sam mislila otiči na "Koka", ne sječam se knjige i kako radnja zapravo ide, bojim se da bi joj radnja filma bila uznemirujuća

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Dali je film prema tvom sudu primjeren za 5 i pol godišnjakinju?
    Trenutačno ne nude ništa pametno u kinu (što se crtića tiče) pa sam mislila otiči na "Koka", ne sječam se knjige i kako radnja zapravo ide, bojim se da bi joj radnja filma bila uznemirujuća
    mislim da je premala za ovaj film
    ne zato sto bi ju uznemirio, vec vjerojatno ne bi bas skuzila o cemu se tu radi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •