Nikolina-Zagreb prvotno napisa
Jasna09 i renna,
jutros sam dobila e-mail od Maribora da li želim da mi rezerviraju ljekove u njihovoj apoteci, pa sam rekla da da.
U srijedu mi je bio zadnji dan za kontracepcijske i vjerojatno bih uskoro trebala onda dobiti menstruaciju. Iskreno, uopće mi se nije svidio ovaj period pod kontracepcijskim, jer sam gotovo cijelo vrijeme imala lagani smećkasti iscijedak, no, pročitala sam da je to za sve koji po prvi puta uzimaju kontracepciju normalno. Svejedno sam pitala med.sestru u Mariboru da li je to uopće dobra podloga - predpriprema za postupak. Dodatno, ako ću do ponedjeljka dobiti menstruaciju, uopće ne znam kako će taj pregled izgledati, no, dobro, to prepuštam doktoru.
Na put ću vjerojatno sama, iako ne volim voziti po noći i kada sam umorna poslje posla, no, netko mora čuvati sina, a to će biti suprug. Ne znam što bih rekla baki i djedi da u ovim poodmaklim godinama idem još na neki postupak. A ne pada mi na pamet neka logična isprika do 21 navečer. To ćemo upotrijebiti baš ako i kada budemo oboje morali ići.
Kako je kod vas?