Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4229

Tema: "azoo statistika"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo jelena30 da ti javim iz prve ruke, doduše sa zakašnjenjem...MM je biopsiju napravio jučer, ali ne na VV nego na merkuru, s ozirom da su sada spojeni...mogu ti samo reći da je suprug prezadovoljan osobljem i doktorima i da je sve prošlo u najboljem redu...naravno sve je to krenulo zahvaljujući dr.A, bez kojeg sve ovo ne bi uspjelo...ako imaš bilo kakva pitanja, samo reci....

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tuzna
    nebi se sa tobom slozila ovo sto pises za bih, jer i ja sam iz bih i mogu ti reci da bar njegovi doktori se trude da mu vrate spermice , pokusavaju na sve moguce nacine, trenutno je na menopuru 3 mjeseca i jos na masi tableta. iako smo zakazani za mpo oni ipak pokusavaju da ih vrate i ne odustaju. ja neznam gje si ti isla al ovi dr kod koji smo mi isli stvarno pokusavaju lijeciti azoo. moj embriolog je okrenula masu brojeva telefona i raspitivala se od svojih kolega iz inostranstva kako da ga lijeci i pokusava sve i ne gubi nadu.I ti isti doktori su sa menopurom i ovom terapijom koju moj mm prima uspjeli nekidan da kod jednog momka poprave nalaz koji je skoro normospermija, a prije samo 5 mjeseci je bio azoo.meni icsi ionako negine al sto nepokusati lijeciti ako su vec sigurni da ce necim uspjeti.
    mozda je moj slucaj drugaciji posto kod nas je sve ok i nezna se uzrok azoo.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    tuzna...
    super! odlicno ako se u BiH neko bavi time.ja jos takvog nisam srela.inace sam iz ZE-DO kantona,mozda si ti negdje drugo....stvarno mi je drago ako imamo takvih ljekara, ja jednostavno za njih nisam cula. a vrtim se po forumima godinama. ako cemo realno,na nekim bosanskim forumima i nije bilo puno slucajeva azoospermije,a kako sam ja od pocetka svoje borbe bila sa ovim curama na Rodi, nekako sam i bila vise naklonjena citanju ovog foruma nego nasih,ali i tamo skoknem ponekad...i od tebe prvi put cujem za lijecenje azoo u BiH i ,molim te,napisi ko je taj dr i gdje je,pa ako neko i ovo cita ,neka ima informacije.ovo i jeste najbolji nacin da se masovno dijele informacije.
    ako skuzih(spominjes pripreme za VTO) ,tm ima spermija? mm ima neopstruktivnu azoo,i biopsija u sloveniji pokazala jos prije 4 godine da ima samo zacetke spermija-spemratogonije i spermatocite.
    dakle,mi ne mozemo na VTO,jer nije bilo spermija,ja sma godinama tragala za nekim ko ce pokusati da nas lijeci...samo da pokusamo...i nasla ga u Bg....

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj anE prvotno napisa Vidi poruku
    evo jelena30 da ti javim iz prve ruke, doduše sa zakašnjenjem...MM je biopsiju napravio jučer, ali ne na VV nego na merkuru, s ozirom da su sada spojeni...mogu ti samo reći da je suprug prezadovoljan osobljem i doktorima i da je sve prošlo u najboljem redu...naravno sve je to krenulo zahvaljujući dr.A, bez kojeg sve ovo ne bi uspjelo...ako imaš bilo kakva pitanja, samo reci....

mi imamo isti problem i isto tako čekamo na biopsiju, međutim, nam je rečeno da ipak od biopsija na merkuru neće biti ništa..pa mi sad nije jasno kako ste vi uspjeli odradit to...kako ste krenuli...jeste li išli gore na urologiju ili ste nekim drugim putem uspjeli to obaviti....

nonek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj anE prvotno napisa Vidi poruku
    draga anE, kako ste to uspjeli odraditi? mi istu stvar čekamo već skoro godinu dana i zadnja informacija koju smo dobili je bila da se ipak to neće odrađivat na Merkuru..pa te ljubazno molim da mi kažeš proceduru kojom ste uspjeli do toga doć...jeste li išli na urologiju ili ste to preko VV uspjeli dogovoriti?....hvala puno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •